Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 23.04.2011

MIKSI ROSKARUOKAKULTTUURI JATKUU – JA MUUKIN

Taloussanomissa oli valaiseva artikkeli siitä, miksi saamme syödäksemme aina sitä samaa mössöä, ja miksi mikään ei oleellisesti milloinkaan muutu. Todellinen vaalien voittaja oli S-kauppa.

www.taloussanomat.fi

Poliitikot ovat sidoksissa S-kauppaan. Siitä syystä kyseinen konserni saa tämän maan parhaat kauppapaikat ja pääasiassa määrätä, mitä ja millä tavalla ruokaa tässä maassa tuotetaan. Lähes kaikki myytävä ruoka on kääritty muoviin ja valmistettu siten, että hyllyikä olisi mahdollisimman pitkä. Poliitikot pitävät huolen myös siitä, että puheet luomusta ovat vain höyrypäisten unelmointia. Siksi politiikassa ei puhuta ruuasta lainkaan. Tarvitaan vain joku Puskan tapainen kehumaan tuon mahdollisimman prosessoidun moskan ihanuutta.

S-ryhmä on keskeinen esimerkki suomalaisesta korruptiosta. Missään muualla maailmassa ei löydy vastaavaa politiikkojen ja yhden kaupparyhmän avioliittoa. Se kertoo myös osaltaan, miksi mikään ei muutu. Vapaa kilpailu on tässä maassa periaatteessa mahdotonta. Suomi vajoaa hitaasti ja varmasti, sillä tällaiset järjestelmät eivät luo mitään uutta, vaan päinvastoin. Kun tämä yhdistetään nurkkakuntaiseen kunnallispolitiikkaan, voi vain todeta Gute Nacht Finnland Franz Schubertin sävelin.

www.youtube.com

Mielenkiintoisin nimi S-mafiassa on Timo Soini, osana jengiä, tämä Suomen unohdetun kansa uusi toivo.

On kammottavaa nähdä, että media on lääpällään Soinin edessä. Helsingin Sanomat julkaisi arvokartan persuista ja toteaa heidän olevan vasemmistopuolue.

www.hs.fi

Ihmisen muisti on järkyttävän lyhyt. Historiasta kiinnostuneena koin aidon déjà vun (”olen nähnyt ennenkin”). Se on täsmälleen sama arvomaailma kuin erään Saksassa 1900-luvun alussa perustetun puolueen ohjelmassa. Tuon puolueen nimi oli National-sozialistische Deutsche Arbeiterpartei eli suomeksi Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue. Sekin piti itseään ensisijaisesti työväen asiaa ajavana puolueena. Tutkijat ovat havainnet tuon ilmiön syntyneen nykypäivän Suomessakin. Puolisosialistinen Suomi ei ole kyennyt antamaan riittävästi rintaa nykymaailman murroksessa kaikille imettäväksi. Uutisen ymmärtämiseksi pitää osata sitä kirottua pakkoruotsia. Se on valitettavasti kieli, jolla edelleenkin kaikki tärkeät Suomea koskevat uutiset julkaistaan.

www.hbl.fi

Natsit lupasivat kaikille kaikkea, duunareille lisää liksaa ja pienyrittäjille uusia mahdollisuuksia, mutta suurrikkaat jätettiin taustalle. Ihmisten mieliä sekoitettiin luomalla pelkoja ulkopuolista maailmaa kohtaan. Siihen aikaankin oli lama ja taustalla hävityn sodan raskaat rauhanehdot. Ihmisten mieliin iskostettiin, että syyt ongelmiin johtuivat pankkiireista, kansainvälisestä finanssi-politiikasta, ja syyllisiä olivat juutalaiset ja heidän maailman-laajuinen salaliittonsa. Mitään vikaahan kunnon saksalaisissa ei ollut. Heidän äänensä ei vain päässyt esille. Nyt oli tarjolla mies, joka toteuttaisi jokaisen saksalaisen unelman ja pelastaisi kansan pahalta maailmalta.

Ihan samoja teemoja kuin mitä nettikansa miettii nykypäivänä. Kaikkialla on salaliittoja uhkaamassa pienen Suomen pyhää kansaa. Kun natsit lupasivat kaikille kaikkea kykenemättä perustelemaan, miten he sen toteuttavat, ovat soinilaiset käyttäneet samaa taktiikkaa. Paratiisi alkaa, kunhan he vain saisivat vallan. Miten? No, sehän on sivuseikka.

Adolf Hitlerin jytky 1930-luvun vaaleissa oli 18 % äänistä. Kun sitten natsit järjestivät levottomuuksia kaduilla ja lopulta polttivat Valtiopäivätalon, niin kansa jo huusi lakia ja järjestystä. Järjestettiin uudet vaalit ja Hitler sai todellisen jykyjen jytkyn, 43,9 % ja liittoutumalla samanhenkisen pienpuolueen kanssa, 52 % äänistä. Loppu oli sitten sitä tunnettua rytinää.

Katselin TV:stä kun Lauri Karhuvaara haastatteli Soinia. Kun hän kysyi Soinilta 10 miljardin budjettivajauksesta, että miten se järjestetään. Soini siihen, ettei sillä ole merkitystä, mutta kun ne on antamassa 14 miljardia gabardiinihousuille ilmaiseksi. Siinä meni kokeneen toimittajan pasmat sekaisin, kun toinen härskillä tavalla yhdisti kaksi toisiinsa liittymätöntä asiaa ja kun jälkimmäinen väite oli vielä selvä vale. Kun valeen ja toden sekoittaa, siinä mene tavallisen ihmisen aivot solmuun. Sutkautus sisälsi vielä kaiken lisäksi halventavan huomautuksen eteläeurooppalaisista. Siis klassinen natsien ja helppoheikkien tapa sekoittaa ihmisten mieliä. Uskomatonta, että tällainen on mahdollista nykypäivän Suomessa. Silti ihmiset edelleen uskovat Soiniin kuin Jeesukseen. Järki on todella hävinnyt huuman myötä. Ei ole kauaakaan siitä, kun maassa oli Ike-huuma. Mutta sitten tuli Tutsu ja kaikki meni penkin alle. Mitä ihmettä tätä maata oikein vaivaa?

Itävallallakin oli oma pelastajansa. Jörg Haider, Itävallan persujen suurin toivo, kuoli ajettuaan juovuksissa itsensä hengiltä kiirehtiessään vaimonsa viereen poikaystävänsä luota. Monella homojen hakkaajalla on usein tämä torjuttu pimeä puoli sielussaan. Haiderista oltiin luomassa marttyyria, ja salaliittohuhut pyörivät tapahtuneen ympärillä, kunnes kiusallinen totuus paljastui. Nykyisin Haiderin nimeä muistaa tuskin kukaan.

www.independent.co.uk

Ei kansa äänestä väärin, vaan Suomen demokratia on kriisissä. On syntynyt poliittinen eliitti, jolla ei ole mitään yhteyttä äänestäjien todellisiin tarpeisiin. Tehdään vain se tarpeellinen, jotta itse voi jatkaa lihapatojen ääressä. Puolueiden johto on todella heikkojen ihmisten kansoittama. Yksikään puoluejohtaja ei kyennyt antamaan kunnon vastusta Soinille vaalien alla, mikä tosin ei ole helppo tehtävä, kun toisella ei ole mitään pidäkkeitä sekoittaessaan tarkoituksellisesti eri asioita keskenään.

Järkyttävintä oli demareiden vajoaminen samalle tasolle Soinin kanssa kisan loppumetreillä. Hopea ei ole häpeä, mutta on häpeällistä, millä tavalla se saavutettiin. Vai onko niin, että demareilta on ideat lopussa. Hitlerin valtaanpääsyä oli avittamassa samanlaiset poliitikot kuin meillä nyt on. Kenelläkään ei ollut tuolloin kanttia nousta vastustamaan sitä ja puolustamaan demokratiaa. Vaikeina aikoina ei ole olemassa mitään pikaratkaisuja ongelmiin. Todellista demokratiaa edustavan poliitikon pitäisi kyetä tehdä tämä ymmärretyksi ihmisten mielissä ja myös se, että pikaratkaisut johtavat katastrofiin.

Positiivisinta asiassa on että 81% suomalaisista vastustaa persuja, mutta sekään ei anna aihetta itsetyytyväisyyteen, sillä aikoinaan 82 % saksalaisista vastusti natsien politiikkaa. Jos maailman tilanne tästä pahenee, niin kuka tietää, mitä on tulossa. Jokainen tehköön ratkaisun omasta puolestaan.


Blogin aihesanat:
Adolf Hitler, budjettivaje, homo, HS, hyllyikä, juutalainen, Jörg Haider, korruptio, kriisi, lama, Lauri Karhuvaara, luomu, media, mieli, mössö, pakkoruotsi, Pekka Puska, pelko, S-kauppa, salaliitto, sota, Timo Soini, vale

Edellinen Seuraava