Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 03.08.2011

MIKSI SUOMEN ILMAPIIRI ON NIIN AHDISTAVA

Ei niin järkyttäviä asioita, etteikö joku käyttäisi tapahtunutta härskisti hyväkseen. Kun syntyy kriisi, paska nousee pintaan. Koko demariklaani yhdessä, vihreiden Ville Niinistö ja politiikasta vihreälle oksalle hypännyt Eva Biaudet olivat suuna päänä osoittamassa muiden pahuutta, ominaisuus, joka tietysti sijaitsi heidän itsensä ulkopuolella. Näille ihmisille ulkomaalaisilla, homoilla jne. on vain välinearvo, millä pönkittää valtaansa.

Ei kestänyt kuin hetken, kun Mikael Jungeristakin tuli sosialistipyhimys. Nyt hän saa avoimesti purkaa puolueen suojissa paineita, mikä avoimilla markkinoilla oli mahdotonta. Nämä tyypit ovat omasta mielestään vailla vihaa ja vanhanajan Jumalan valittujen kaltaisina vain heillä on tieto oikeasta ja väärästä. Ainoastaan sosialistien etujoukko tietää, mikä on oikein tässä maassa. Olemme tilanteessa, jossa osa suomalaisista saa vapaasti ilmaista vihaansa, ja toiset taas ei. Ei ole ihme, että Soinin kannatus nousee kohisten. Hän käyttää kieltä, jota ihmiset ymmärtävät.Ulkoministeri Erkki Tuomioja huseerasi pääinkvisiittorina tuomiten muita ja vaatimalla kieltoja vähän kaikelle klassisen poliittisen helppoheikin tapaan. Tuomioja ei itse tajua, kuinka heikosti hänen yläluokkainen arroganssinsa peittää kaiken sielun syövereihin torjutut turhaumat ja aggressiot. Tuomioja on jämähtänyt Persian shaahin aikaan, eikä ole kyennyt päivittymään nykyaikaan. www.uusisuomi.fi Presidentti Tarja Halonenkin syytteli, mutta samaan hengenvetoon puhui avoimuudesta, mikä onkin aika paradoksaalista. Miten on Halosen oman vihan kanssa, jonka kohteeksi alaiset joutuvat? Linnassa paukkuvat ovet ja kuuluu huuto, niin että kristallit kilisevät.

Ja missä tuo avoimuus näkyy tässä maassa? Tiitisen lista on edelleen kassakaapissa paljolti sen takia, että aikoinaan Kepu sähläsi Moskovan kanssa, ja Demarit DDR:n. Ja sitten on tuo Bilderbergin salaseura, missä Katainenkin ravaa saamassa ohjeita. Avoimuus on todellakin lumetta.Halosen ja Tuomiojan viha on johtanut siihen, ettei Suomen presidenttiä kutsuta valkoiseen taloon, mutta hän on kyllä ihan tervetullut USA:n varapresidentin kanssa Mäkkäriin kahville, jos sattuu piipahtamaan turistina Washingtoniin! He eivät toimi järjen, vaan torjuttujen tunteittensa vieminä, sillä muuten ei ole mitään järkevää selitystä sille, että suututtaa maailman mahtavimman valtion hallinnon. Tämän tapaiset ihmiset sitten hoitavat Suomen ulkopolitiikkaa veronmaksajien varoilla. Näin huonoa ulkopolitiikkaa Suomessa ei ole koskaan harjoitettu. Noiden molempien vallan huipulla olevan puhetapa, tyyli ja pukeutumien kertoo syvästä halveksunnasta meitä muita kohtaan, niitä, joita heidän pitäisi edustaa maailmalla.

Professorit Jukka Kekkonen ja Heikki Ylikangas, kaksi vihan asiantuntijaa, saivat onneksi tilaa mediassa todeten muun muassa sen tosiasian, että Suomen henkinen ilmapiiri on kaukana Norjasta ja Ruotsista. Asia ei ole uusi. Mikko Niskanen aikoinaan yritti kertoa elokuvallaan Seitsemän surmanluotia, mikä on tämän maan väkivallan perimmäinen syy.Vaaditaan nettisensuuria ja ihmisiä vastuuseen vihapuheista. Enää ei saa sanoa mitään, mikä rikkoo eliitin unelmat. Olemme samassa pisteessä kuin Kekkosen aikaan, jolloin demonisoitiin jokainen Neuvostoliittoon kriittisesti suhtautuva, ja media vaikeni heistä täysin. Nyt on netti, ja se pelottaa. Oheisena kahden synkän pysähtyneisyyden ja taantumuksen ajan arkkihahmon jatkumon mietteitä.www.iltalehti.fi www.iltalehti.fi

Meidän pitäisi todella avautua ja sallia kaikki puhe, vaikka se tuntusi kuinka hullulta ja kipeältä tahansa. Tässä maassa olisi aika alkaa vihdoin sietää mitä mielipidettä tahansa, oli se sitten kuinka ahdistavaa tahansa. Vain avoimesti keskustellen voidaan aukoa kielteisiä ajatusrakennelmia. Puhumattomuus johtaa vain pahenevaan ajatuskierteeseen, missä negatiivisuus lisää negatiivisuutta synnyttäen todellista pahuutta. Yksin kierteestä on vaikea päästä. Avoimeen keskusteluun perustuu psykoterapiakin, missä terapeutti ohjaa potilaan harhautuneita käsityksiä terveyden suuntaan. Mikään negatiivisuus ei häviä, vaikka siitä kuinka vaiettaisiin. Päinvastoin, se kasvaa ja saa entistä sairaampia muotoja, jolloin energiat kanavoituvat teoiksi, sellaisiksi, mitä tässä on nähty viime vuosina. Kun ihmiset pakotetaan vaikenemaan, ovat kädet kuitenkin nyrkissä taskuissa. Noam Chomsky

puhuu viisaita kuten aina:

"If we don’t believe in freedom of expression forpeople we despise, we don’t believe in it at all."

Noam Chomsky

Voi väittää, että demarien ja heitä myötäävien käytös ja puheet lisäävät ahdistusta ja pahuutta. Norjan pääministeri Jens Stoltenberg sanoi viisaasti, että poliitikkojen on tarkkaan harkittava, mitä sanovat. Mutta demarien Norjan veljespuolueen viisaus ei ylety Suomeen, missä joukko ei ole herännyt vielä DDR:n huumasta.Viha-asia on vinoutunut pahasti. Eliitin muotina on antaa erityissuojelus maahanmuuttajille ja homoille. Muita voi sitten ruoskia vapaasti. Perussuomalaisista on tehty hylkiöitä.

Syynä eivät ole asiat, vaan valtapuolueiden pelko pallinsa menetyksestä. Voi vain todeta, että demarit ovat menneisyyden puolue. Duunaritkin ovat nykyjään yrittäjiä. Entinen sääntö, että se ”mikä on sun, on myös mun ja mikä on mun, ei oo sun, mutta kaverille kans” ei päde enää tässä maailmassa, jos haluaa äänestäjien tukea. Siksi on valittu pelottelun tie. Valehtelu Kreikan takuista, jotka ovat demarien oma illuusio, jolle ei ole vastinetta tässä maailmassa. Euroopan taloustilanne on karmeampi kuin meille on uskoteltu.www.iltalehti.fi Olen myös itse joutunut vihakampanjan kohteeksi. Esimerkiksi Diabetesliitto halusi tuhota minut lääkärinä ja henkilönä sekä samalla myös kustantamoni. Kaikki tämä poliisin armollisella myötävaikutuksella. Poliisi kun ei näe mitään väkivaltaa moisessa. Poliisin näkemys väkivallasta on hyvin valikoiva. Yleensähän heillä on tapana ilmaantua paikalle vasta, kun kaikki on tapettu.

Persoonani on mitätöity aggressiivisella tavalla mm. Helsingin Sanomien taholta. Kaikki tämä on minun ja monen muunkin arkipäivää, etenkin niiden, jotka uskaltavat sanoa jotain ääneen tässä maassa.H1N1–hysteria osoitti todellisuudessa sen, että valtio on pahin väkivaltakoneisto tässä maassa. Luotiin täysin perusteeton hysteria rokotusta varten. Pääjohtaja Pekka Puska raivosi ja uhkaili vastenmielisellä tavalla julkisesti niitä, joilla oli kanttia epäillä koko touhun mielekkyyttä. Aina on ollut tiedossa, että aikaisemmat influenssarokotuskampanjat ovat tehneet enemmän haittaa kuin hyötyä. Nyt ratkaisi raha, mutta avoimuus-vaatimuksista huolimatta THL:n kytköksiä ei haluta tutkia. Lapsia vammautui, ja sitäkin asiaa vitkuteltiin täysin kohtuuttomasti. Eikö tuo kaikki ole todellista väkivaltaa? Miksi Puska ei joudu vastuuseen, ja miksi hän saa olla edelleen virassaan? Hän ilmeisesti kuuluu ministeri Risikon lempipoikiin, ja on osa Suomen terveydenhuollon alasajoa amerikkalaisen konsulttifirman johdolla. Biaudet voisi tulla Porvooseen, missä olen joutunut kielellisen rasismin kohteeksi monen muun suomenkielisen ohella. Päätimme rakentaa autokatoksen ja kuvittelimme asian olevan hyvin yksinkertaisen, mutta kävi toisin. Jouduimme uskomattoman pallottelun kohteeksi Porvoon rakennusviranomaisten taholta. Koimme törkeää kielenkäyttöä ja jopa uhkauksia. Asiaa vitkuteltiin, ja kun selvittelin asiaa, niin ruotsinkieliset ystävät kertoivat, ettei heillä ole ollut mitään ongelmia. Lupa on tullut jopa päivässä. Suivaannuin ja soitin suoraan kaupunginjohtajalle.Kun selittelin asiaa puhelimessa, tämä suuri johtaja yritti livetä vastuusta sanomalla, ettei asia kuulu hänelle. Siihen sitten minä, että totta helvetissä kuuluu: ”sulle maksetaan palkkaa, että kaikki toimii. Kysyn vaan, että onko rakennusluvan viipymiseen syynä ruskean kirjekuoren puute vai suomenkielisyys.” Hänen tehtävänään on hoitaa asia ja puuttua väärinkäytöksiin. Muutaman päivän päästä kaupungin lakimies otti yhteyttä todeten, että olen syyllistynyt herjaukseen. Ilmoitin hänelle, että hänen on parempi mennä takaisin lakikirjojen pariin, sillä kysymys ei ole julkisesta herjauksesta, vaan reklamaatiosta kaupungin hallinnon toimista. Nyt kaupunginjohtaja ja hänen lakimiehenä olivat tietoisia asiasta ja jos eivät tekisi mitään, niin olisivat laillisesti edesvastuussa asiasta, jos sillä nyt enää on merkitystä tässä "korruptiovapaassa" Suomessa. Ihme ja kumma rakennuslupa heltisi viikossa, ja kohtelu muuttui asialliseksi. Suomut ovat tippuneet minunkin silmiltäni. Monet suomenkieliset ovat joutuneet samanlaisen kohtelun kohteeksi Porvoossa. Pian tapahtuneen jälkeen lehdessä oli juttu miehestä, joka oli mennyt kiväärin kanssa hoitamaan asioitaan Porvoon rakennusvirastoon. Tietysti ruotsinkielisten ja demareiden mukaan mies oli asehullu. Todellisuudessa Porvoon kaupunki toimillaan luo väkivaltaa, ihmiset kun reagoivat tavallaan saamaansa kohteluun. Mies haki kiväärin, minä taas osaan suunsoiton.

Mitä tehdä siis kielirasismille? Ei ihme, että ihmiset ovat kyllästyneitä pakkoruotsiin, mikä sinänsä on valitettava asia.Porvoon talouden hoito on kreikkalaisella tasolla, ja kaupungin velka on posketon. Silti heillä on varaa kohdella suomenkielisiä yrittäjiä sikamaisesti vaikeuttamalla heidän toimiaan. Porvoon päättäjät eivät halua muuttaa museoitua elämäntapaansa, mutta velkaraha kyllä kelpaa. Tove Janssonkin vietti kaikki kesänsä lapsuudesta lähtien Pellingissä ja loi siellä muuminsa. Olisi luullut, että Muumimaalima olisi Porvoossa, mutta ei.

Se rakennettiin Naantaliin juuri näistä samoista syistä. Kunnallinen itsehallinto on taloudellisesti katastrofaalista koko maan etua ajatellen. Suomen hallinnon henkistä takapajuisuutta voidaan hyvin muuttaa positiiviseen suuntaan. Tästä on hyvänä esimerkkinä Verovirasto, jonka palvelutaso on niin huippuluokkaa, että moni yksityinenkin yritys voisi ottaa siitä oppia.


Blogin aihesanat:
aggressio, ase, asiantuntija, Bilderbergin salaseura, Diabetesliitto, Erkki Tuomioja, Eva Biaudet, H1N1, Heikki Ylikangas, herjaus, homo, HS, hysteria, ilmapiiri, influenssa, Jens Stoltenberg, Jukka Kekkonen, Jyrki Katainen, kielirasismi, korruptio, lapsi, linna, lume, media, mielipide, Mikael Junger, Mikko Niskanen, Muumi, negatiivisuus, Noam Chomsky, pakkoruotsi, Paula Risikko, Pekka Puska, poliisi, presidentti, psykoterapia, puhumattomuus, rasismi, reklamaatio, rokotus, sensuuri, talous, Tarja Halonen, terapeutti, THL, Tiitisen lista, Timo Soini, tunne, turhauma, ulkomaalainen, ulkopolitiikka, Valkoinen talo, valtio, vammautuminen, velka, vero, verovirasto, viha, vihapuhe, Ville Niinistö, väkivalta

Edellinen Seuraava