Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 10.06.2008

MINNE KAIKKI MEHILÄISET OVAT MENNEET ?

Pihallamme kasvaa omenapuita jotka ovat kukkineet kauniisti nyt kesän alkaessa. Mutta vaikka puutarhassa on kaunista niin jotain sieltä puuttuu. Tutut pörisevät ja surisevat äänet ovat poissa, itse asiassa koko puutarha on hiljaa mitä nyt satunnaisesti kuulee lokin kirkuvan jossakin merellä. Mehiläiset, ampiaiset ja muut kukissa käyvät hyönteiset ovat poissa, kadonneet tyystin, ehkä menneet jonnekin muualle. Mutta kun asiaa tutkii mitä asiasta kerrotaan internetissä niin samaa on tapahtunut kaikkialla maailmassa. Pölyttävät hyönteiset ovat kadonneet. Hiljaisuus on kammottavaa.

Ehkä se oli Albert Einstein joka sanoi, että jos pölyttävät hyönteiset häviävät menee ihminen perässä muutamassa vuodessa. Siksi tärkeitä hyönteiset ovat meille kaikille. Elämmekö todella lopun alkua, en tiedä mutta asia on todella äärimmäisen vakava. Media jankuttaa kalliin bensan perään mutta kuka kysyy missä ovat mehiläiset? Vai onko asia siksi pelottava ettei asiasta haluta puhua. Mutta emme kaikki voi paeta jonnekin Koreaan kun kiusallisia asioita nousee pintaan.

Kun selailee aiheesta käsitteleviä internetsivustoja niin kaksi asiaa nousee päällimmäiseksi. Ensimmäinen syy mehiläiskatoon on kännykkäantennit ovat toinen syy on tehomaatalouden myrkyt ja GM kasvit. Virallinen selitys taas pitää edellistä täysin höynänä mututietoina. Virallisesti selitetään kadon syynä olevan jokin virus ja olevan vain osa luonnon kiertoa joka mene ohi. Tämä vanhasmallinen selitys on todellista mutua sillä mitään virusta tai vastaava ei ole kyetty osoittamaan. Ilmiölle on annettu hieno nimikin CCD (colony collapse disorder) ikään kuin nimen anto todistaisi että asia olisi hallinnassa. Tämä on ensimmäinen kerta ihmiskunnan historiassa kun jotain tällaista on tapahtunut tässä mittakaavassa joten viralliset selitykset voi jättää sikseen. Koskakohan aletaan ymmärtää että suurin osa ihmisten nykyongelmista johtuu itsestä eikä mystisistä luonnon voimista tai geeneistä. On vain tehty asioita ahneuksissa päin helvettiä. Nyt olisi aika alkaa kelata ja muuttaa asioita, ellei se ole jo liian myöhäistä.

Olen tavannut runsaasti potilaita, täysin järkeviä ihmisiä, jotka ovat sairastuneet elektronisesta saasteesta kuten he itse asian ilmaisevat. Uskon heitä ja olen vakuuttunut heidän oireittensa johtuvan ulkoisista tekijästä eikä heidän oireensa ole mielen luomia. Monet ovat korkeasti koulutettuja ja ovat tehneet ihan järkeviä kaksoissokkokokeita käyttäen itseään koekaniinina. Aina säteilyn kohdistuessa heihin alkavat oireet. Jos asiaa tarkastelee toisin päin. Valmistajat eivät ole kyenneet osoittamaan kännykän ja antennien säteilyn turvallisuutta. Niitä on vain rakennettu ja kaikki me olemme sitten koekaniineina. Itse olen taipuvainen uskomaan teoriaan että kännykkäsäteily vaikuttaa haitallisesti aivojen veriaivoesteeseen. Se on herkkä järjestelmä, joka säätelee tarkkaan mitä aineita aivoihin pääsee. Häiriöt aiheuttavat vuotoja jolloin aivoihin pääsee haitallisia yhdisteitä., jotka sitten aiheuttavat ne lukuisat eri oireet, joita potilailla tapaa. Syy-seurausajattelussa veriaivoesteen häiriöitä on hankala todistaa

En tunne juuri lainkaan kännykkäteknologiaa mutta keskusteltuani erään Nokialla suunnittelutehtävissä ollen ja säteilyyn sairastuneen DI:n kanssa kertoi hän, että nykyinen 3G tekniikka on vain pahentanut tilannetta. G3 voi olla katastrofi luonnolle. Monet ovatkin vastustaneet antennien rakentamista asuinpaikkansa läheisyyteen. Muuten moniko kännykkäpomo tai poliitikko haluaa takapihalleen G3 antennin edistyksellisen mielen symboliksi? Taitavat rakentaa ne toisten maille.

Kännykän vaikutusta mehiläisiin on tutkittu. Mehiläiset suunnistavat aistimalla maan magneettikentän muutoksia. Tutkijoiden mukaan yksi syy mehiläisten katoamiseen on kännykkämastojen lähettämät digtaaliset signaalipulssit. Mehiläisten surinan frekvenssi on 190 -250 kertaa sekunnissa ja kännykkämasto lähettää signaalipulssia 220 jaksoissa. Kännykkä antennin säteily sekoittaa mehiläisen kyvyn suunnistaa.

Lue lisää (www.springerlink.com)

Toinen havainto tulee Cornellin yliopistosta jossa on myös tehty samanlainen havainto

Lue lisää (www3.interscience.wiley.com)

Saksasta ja Ranskasta löytyy aiheesta lisätietoa missä on kännykkä karttoja ja mehiläisten katoamisia eri maista.

Lue lisää (agbi.uni-landau.de)

Lue lisää (www.servumpecus.canalblog.com)

Mutta ei riitä että ihmiset ja hyönteiset kärsivät. Mikroaaltojen on todettu vaikuttavan haitallisesti myös lintuihin

Lue lisää (www.livingplanet.be)

Hyönteismyrkkyjen ja kasvinsuojeluaineiden käyttö on 50-kertaistunut sitten 1950. Joka vuosi aineita käytetään miljoonia tonneja. Tosin ilahduttavinta että Suomi tässä tilastossa on häntäpäässä (kerrankin). Suojeluaineet imeytyvät maaperään ja vaikuttavat vuosikymmeniä ja vaikuttavat haitallisesti siten maaperän pieneliöstöön. Johtuuko hyönteisten kato sitten kännykkäantenneista vai monen asian yhteisvaikutuksesta olisi asiaan kiinnitettävä huomiota mitä kiireemmin. Laaja joukko ihmisiä ei uskalla puhua asiasta hölmöksi leimaamisen pelosta. Olen siten pölhö tai jotain mutta haluan vain välittää kokemustani. Mehiläiset ovat poissa ja lukuisat ihmiset ovat todella kipeitä eivätkä teeskentele. Muuten en käytä 3G puhelinta.


Blogin aihesanat:
3G tekniikka, Albert Einstein, antenni, geeni, geenimanipulointi, koekaniini, kännykkä, luonto, media, mehiläinen, mikroaalto, myrkky, omenapuu, puutarha, säteily

Edellinen Seuraava