Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 04.12.2011

MITÄ TÄMÄN HÄSSÄKÄN TAKANA OIKEIN ON?

Itä-Suomen terveysopistossa vedetään mutkat suoriksi.

Ursula Schwab nousee Mikael Fogelholmin rinnalle yhä laajenevaan valelääkärien kastiin. He esiintyvät kuin lääkärit olematta itse sitä. Samalla he mitätöivät meidän virallistettujen lääkäreiden osaamisen. Schwab rakastaa valkoista takkia, jossa hän aina esiintyy aiheuttaen siten sekaannusta suuren yleisön mielissä. Ehkä olisi kannattanut pingottaa enemmän ja päästä lääkikseen, ettei tarvitsisi leikkiä lääkäriä. Schwab tekee myös tavanomaisen tempun tässä huostaanottoasiassa syyllistämällä uhrit ja tekemällä itsestä marttyyrin. Kukaan ei ole uhannut häntä, vaan hän muita. Tämä on asia, jolle löytyy psykiatrian piiristä diagnoosi. Äitien uhkaaminen lasten huostaanotolla on äärimmäisen julma teko. Etenkin, jos äiti on parantanut lapsensa vaihtamalla ruokavaliota. Kun opiskelin, niin lastentautien professorina oli Niilo Hallman, joka aina painotti sitä, että jos hoidatte lasta, niin hoitakaa äitiä, sillä äiti tietää, mikä on lapselle parasta. Jos äiti sanoo, että lapsi on sairas, niin se on totta. Nykyään kliininen lääkärintyö on rappiolla, ja systeemiä pyörittää valelääkärit. www.savonsanomat.fi

Viikon hauskin miete tulee Uusituvan suusta. Hänen käsityksensä lehmästä on kuin suoraan rypsifarmarin alakouluikäisen lapsen kotiaineesta ”Lehmä”:

www.savonsanomat.fi

Uusitupa esittää totuutena omia toiveitaan sanomalla, että USA:ssa olisi VHH hiipumassa. Se ei todellakaan pidä paikkansa. Päinvastoin, ovat siellä heränneet samaan, mistä itse olen saarnannut vuosia: syökää ihmiset täyttä ruokaa, älkääkä mitään keinotekoista. Itse olen nimittänyt sitä Pellinkidieetiksi. Jenkkilässä ravinteikas ruokavalio on saanut nimekseen Paleodieetti.

Noista natseista sen verran, että kannattaisi lukea Robert N. Proctorin kirja The Nazi War on Cancer (Natsien sota syöpää vastaan) joka on huima kertomus kolmannen valtakunnan terveysideologiasta. Järkyttävintä asiassa on, kuinka saman-kaltainen kolmannen valtakunnan asenne oli THL:n tavoitteiden ja menettelytapojen kanssa.

Natsit olivat aikaansa edellä. He toteuttivat maailman aggressiivisimman tupakan vastustamiskampanjan, aikaansa paljon edellä olevat asbestirajoitukset sekä työturvallisuus-säädökset. Saksalaiseen myyttiin ja arkipäivään kuuluu Abendbrot (suom. iltapala) Natsit nostivat terveellisen ruuan symboliksi Vollkornbrotin (täysjyväruisleipä). Sen avulla sitten piti marssia aina Uralille asti. Lehtitietojen perusteella Uusitupa oman kertomansa mukaan syö vain voileipiä (suom. Abendbrot) iltaisin illallisen sijaan.

No, missä sitten mättää, jos natsit olivat noin edistyksellisiä. Tieteen ja pahuuden välinen raja on häilyvä. Ero on siinä, että mitä varten ja miten nuo suositukset toteutetaan. Saksassa terveys oli valtion omaisuutta ja sillä taattiin uusi, uljas herrakansa ja toimiva armeija. Niitä sitten, jotka elivät toisin, ei todellakaan silitelty myötäkarvaan. Samanlaista henkeä tavataan nykyisin Suomessakin. Ei ole kovinkaan kauan siitä, kun monet poliitikot vaativat sosiaalietuisuuksien poistamisen niiltä, jotka eivät elä virallisen kaavan mukaan. Schwabin esitys lasten huostaanotosta on tässä mielessä täysin linjassa kolmannen valtakunnan ideologian kanssa.

Muuten, vihreille tiedoksi: Hitlerin ruumissa materialisoitui koko valtakunnan ideologia. Hitler oli kasvissyöjä, eikä polttanut tupakkaa.

Mutta mistä kaikesta tässä ”karppaussodassa” on oikein kysymys? Yksinkertainen vastaus on raha, mutta sen ymmärtämiseksi on mentävä hieman ajassa taaksepäin.

1797 Britannian kuninkaallisen tykistörykmentin lääkäri John Rollo julkaisi tutkielman diabeteksesta parannettuaan muutaman diabeteksesta kärsivän upseerin ruokavaliolla, jota voisi luonnehtia VHH:ksi. Siitä lähtien, siis yli 200 vuotta, on VHH -ruokavaliota käytetty menestyksellisesti diabeteksen perushoitona. Muutos tapahtui 1980-luvulla vähärasvaisen ruokavaliosuosituksen myötä. Tämä ruokavalio taas edellyttää diabeetikolta lääkkeiden käyttöä. Kun sitten vielä kehitettiin uuden tyyppisiä insuliineja, niin alkoi avoin diabeetikkojen aivopesu tyyliin ”nyt voit sitten syödä mitä tahansa, kunhan käytät lääkkeitä”. Nykylääkärit eivät ole edes kuulleet ravintovaihtoehdosta, jolla on mahdollista hoitaa diabetesta ilman lääkkeitä. Nykyisin kaiken lääkäreiden diabeteshoidon koulutuksen antaa lääketehtaiden markkinamiehet ja niiden hallussa olevat potilasjärjestöt. Ennen niin toimivasta ruokavaliohoidosta on tehty huuhaata, kuten Uusitupa julistaa TV:ssä. Tässä on koko jutun juju: VHH demonisoidaan, koska se uhkaa miljardiluokan lääkebisnestä.

Ruotsalainen lääkäri Annika Dahlqvist julkaisi jokunen vuosi sitten netissä VHH -ruokaohjeet diabeetikoille, mistä sitten sikäläinen sylttytehdas hyökkäsi Annikan kimppuun vaatien viranomaisia peruttamaan Dahlqvistin lääkärinoikeudet. Socialstyrelsen tutki asian ja totesi, että VHH on ihan hyvä ja perinteinen diabeteksen hoito. Sylttytehdas hävisi tuon tappelun.

Sitten minä julkaisin kirjani Diabeteksen hoito ruokavaliolla. Nyt sylttytehtaalla olikin toinen strategia. Sen sijaan, että olisivat tehneet minusta valituksen Valviralle, he valitsivat laittoman tien. Oli nimittäin riski, että Suomessa olisi virallisesti todettu sama kuin Ruotsissa. Ja olisihan se ollut ihmeellistä, jos täällä olisi päädytty toisenlaiseen näkemykseen. Sylttytehdas hyökkäsi kahdella rintamalla. Lääkäriä leikkivä Mikael Fogelholm kirjoitti kirjasta tosi limbon arvion Lääkärilehteen. Ei siinä vielä ole mitään ihmeellistä, mutta se oli, ettei vastinettani julkaistu lehdessä. Siten minua estettiin kertomasta muille kollegoille, mistä todellisuudesta on kysymys ja kuinka asiaan on suhtauduttu Ruotsissa. Suomen Diabetesliitto puolestaan lähetti kirjelmän medialle ja kirjakauppojen sisäänostajille pelotellen heitä, että kirjani on vaarallinen. Kirjoitin asiasta edellisessä blogissani. Poliisi ei tehnyt mitään, vaikka kokenut rikosasianajajani Heikki Salo totesi, ”että harvinainen raaka kyykytys”.

On pakko todetta, että tämän maan poliisi toimii valikoiden. Hilkka Ahde valittaa työpaikkakiusaamisesta, mikä on tavallista kymmenien tuhansien kohdalla tässä maassa. Tässä tapauksessa poliisi todennäköisesti tutkii asian, sillä syytettynä on niin kova ay-kundi, että systeemi haluaa hänet pois pallilta häiritsemästä muiden rauhaa. Kun ei ole muuta keinoa, niin sitten masinoidaan jotain tällaista. En väitä, etteikö kiusaamista olisi voinut tapahtua, mutta tasa-arvon nimissä voi kysyä, miksi tuhannet jäävät vaille huomiota. Olen oppinut omakohtaisesti, miten tämä systeemi toimii. Suomessa tuhotaan ihmisiä monella eri tavalla.

Tarkoitus on vaientaa meidät toisinajattelijat, jotta suuri rahastus saisi sujua rauhassa. Lääkejätti Pfizer luopui Lipitorista tyhjennettyään pajatson siltä osin. Seuraava rahastuksen kohde on diabeetikot, joiden määrä lisääntyy pilvin pimein, kiitos ravintosuositusten. Nykyinen Pfizerin strategia onkin keskittyä pääasiallisesti diabeteslääkkeisiin.

Ruokavalioasiaan ovat ottaneet kantaa sellaiset suuruudet kuin Kansanterveyslaitoksen entinen johtaja Jussi Huttunen ja arkkiatri Risto Pelkonen, joka jälleen syyllisti kansaa. Hänelle ei riittänyt H1H1-pelottelu, vaan hän pakeni vastuusta heti, kun komplikaatiot ilmaantuivat.

Jussi Huttusessa ja Pekka Puskassa on paljon samaa, sillä heidät molemmat on valittu asemaansa poliittisin perustein vailla mitään kliinistä kokemusta, periaatteella sopiva muttei pätevä. Huttunen on demari ja Puska kepulainen. He toimivat, kuten nykyiset poliitikot: kaikki on kaupan, kunhan oma asema säilyy.

Jokunen vuosi minut kutsuttiin YLE:n Teema-kanavalle Huttusen vetämään ohjelmaan puhumaan rasvoista. Paikalla oli Huttusen lisäksi neljä häntä myötäilevää dosenttia, joiden päähän oli iskostettu mantra rasvojen vaarallisuudesta. Kun sitten puhuin Ruotsissa tehdyistä tutkimuksista, joissa on todettu maitorasvojen selvästi vähentävän sydäninfarktia, totesi Huttunen alentavalla tyylillä, ettei se merkitse mitään, sillä niitä tutkimuksia on muutama, kun taas hänen ajatustaan tukevia on tuhat. Tässä oikeastaan kulminoitui Huttusen kyky ymmärtää tiedettä. Tieteen periaatteeseen kuuluu, että jos ilmaantuu yksikin vastakkainen havainto, niin koko teoria mene uusiksi. Siksi nykyinen ”lääketiede” ei ole aitoa tiedettä, vaan jotain muuta. Se on osa vallan-käyttöjärjestelmää, jollainen aikoinaan tuki natsien ideologiaa ja nyt globaalikapitalismia.

Elämme taloudellista turbulenssia, mutta suurin uhka on jo rakennettu terveydenhoitojärjestelmän sisälle. Tarkoituksena on saada mahdollisimman moni ihminen käyttämään lääkkeitä muun hoidon sijaan. Valtionvarainministeriössä olisi heräämisen paikka, sillä terveydenhoidon voimavarat on valumassa kuiviin. Olisi luovuttava sellaisista laitoksista, jotka eivät mieti ihmisten arkipäivän ongelmia ja niihin mahdollisimman tehokkaita ja taloudellisia ratkaisuja.

Suuri raha käyttää periferian pikkuyliopistoja omiin tarkoitusperiinsä. Laitosten ”tutkijat” ovat valmiit tekemään mitä tahansa, jotta tyydyttäisivät rahoittajien tarpeet. Tässä piilee suuri vaara, sillä nuoleskelu voi viedä perikatoon. Jos olisin yritysjohtaja, karttaisin Itä-Suomen terveystutkijoita. He ovat pääasiassa rypsi- ja stanoli-ihmisiä näkemättä näihin aineisiin liittyviä haittoja. Kolesterolia alentava stanoleita sisältävä margariini lisää huomattavasti sydänkohtauksia sen sijaan, että alentaisi niitä. Tässä yksi esimerkki kuinka laboratorion ja todellisen elämän todellisuus eivät kohtaa.

Kuopiolaisille kaikki, mikä alentaa kolesterolia, on terveellistä mutta reaalimaailmassa asia ei ole näin. Teollisuus uskoo kuopiolaisia, mutta ei tarvita kuin yksi sydänkuolema ja lakimies, joka vie asian amerikkalaiseen oikeuteen, niin sen jälkeen bisnes voi pistää lapun luukulle. Tuo päivä on tulossa. Jos ei tänään, niin ehkä huomenna. Vaikka olisi tuhat tutkimusta, että stanoli laskee kolesterolia, se ei poista sitä tosiasiaa, että stanolia käyttäviä ihmisiä kuolee enemmän kuin niitä, jotka eivät käytä tuota ainetta. Mutta tämähän on asia, jota Kuopio ei halua tutkia, eikä ehkä edes tiedä.

www.ncbi.nlm.nih.gov

Aiheellisesti voi kysyä, kuka tässä sitten on oikeassa. Ehkä asiaa valaisee erään huipputason johtajan tokaisu minulle vastaanotolla hänen saatua diabeteksensa kuriin yksinkertaisella ruokavaliolla: ”Pakko sinun on olla oikeassa. Muuten olisit jo linnassa.”

Edellinen Seuraava