Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 22.06.2010

MITÄ TULI KERROTTUA JO VUOSIA SITTEN

Joskus on nostettava omaa häntää. Jo vuosia sitten olen sanonut, että nykyinen rasvateoria on roskaa, mutta pullamössö on vaarallista. Sanomisen jälkeen olen ollut vapaata riistaa niin Lääkäriliitolle, Diabetesliitolle ja THL:n kolesterolimafialle kuin ruoka- ja lääketeollisuusgonglomeraatille. Mutta aika syö, ja suuretkin rakennelmat ruostuvat.

En ole keksinyt ruutia omasta päästäni, vaan olen seurannut mitä aito tiede esittää terveydestä ja sairaudesta. Noilla edellä mainituilla järjestelmillä ei ole mitään tekemistä ihmisten hyvinvoinnin kanssa, vaan ne ovat yksi osa vallankäyttöjärjestelmää. Median kärsivällisyys alkaa kuitenkin nyt olla täynnä, ja uutisia toisesta todellisuudesta alkaa nousta pintaan.

www.yle.fi

archinte.ama-assn.org

Näitä tutkimuksia on tehty aiemminkin. Israelissa tehty tutkimus kertoo samaa.

www.sciencedaily.com

Scientific American, tuo kaikkien tuntema tiedelehti, on myös käsitellyt aihetta taannoin. Vaan eipä Suomen Lääkärilehti ja THL:n tiedotteet tuumanneet muuta kuin että läski on vaarallista, leipä ja margariini ovat terveysruokaa jne.

www.scientificamerican.com

Hiilihydraatit aiheuttavat sydäntautia. Erityisen herkkiä hiilihydraateille ovat naiset, jotka on saatu uskomaan, että läski on vaarallista ja hiilarit luomua. Hei naiset, teitä on petetty raskaamman lailla! Kun katsotte peilistä, niin ”terveellinen” ruokavalio on vain lisännyt vuosirenkaita navan seutuun.

content.onlinejacc.org

Hiilihydraatit nostavat insuliinitasoja, mikä ilmiö pitkässä juoksussa lisää diabetesriskiä. Insuliini vaurioittaa muun muassa kaiken muun pahan lisäksi verisuonia. Tästä huolimatta Suomen diabetesliitto ajaa hoitolinjaa, joka on järjenvastainen. Suositus on, että lisää leipää ja hiilareita, ja sitten lisää insuliinia. Se on kuoleman kierre. Ainoa järkevä tapa hoitaa diabetesta on rajoittaa hiilihydraattien saantia ja löytää tasapaino ruokavalion avulla.

Insuliinin ohella triglyseridejä pidetään keskeisinä syinä sydäntautiin ja äkkikuolemiin. Triglyseridien vaarat on tiedetty vuosikymmeniä, mutta niistä on vaiettu. Pääasiassa siksi, ettei tuohon ongelmaan ole kehitetty patentoitavaa lääkettä. Toinen syy on, että ainoa keino laskea triglyseridejä on vähähiilihydraattinen dieetti. Sen asian myöntäminen kaataisi koko kolesterolimyytin, joka on valtarakennelman virallinen uskonto rahan lisäksi. Eli ei pelkästään naisia, vaan meitä kaikkia on huijattu.

jama.ama-assn.org

Näin lopuksi vanhaa tietoa verisuoniplakeista, noista kalkkikertymistä, mistä meitä kaikkia pelotellaan. Jäi mieleen, kun vuosia sitten kiistelin Akateemisessa kirjakaupassa Pekka Puskan kanssa näistä asioista, sanoi hän pateettisen mahtipontisesti, että kolesteroli tukkii suonet. Järkytyin armon professorin yksisilmäisyydestä sillä tiesin vanhastaan, että verisuonikalkit pääasiallisesti sisältävät joko monityydyttämättömiä tai yksityydyttämättömiä rasvoja, eli noita joita hän itse vahvasti liputtaa ratkaisuksi sydäntauteihin.

Felton CV, et al. Dietary polyunsaturated fatty acids and composition of human aortic plaques. Lancet 1994; 344:1195-96.

"How long-term dietary intake of essential fatty acids affects the fatty-acid content of aortic plaques is not clear. We compared the fatty-acid composition of aortic plaques with that of post-mortem serum and adipose tissue, in which essential fatty-acid content reflects dietary intake. Positive associations were found between serum and plaque ω6 (r=0•75) and ω3 (r=0•93) polyunsaturated fatty acids, and monounsaturates (r=0•70), and also between adipose tissue and plaque ω6 polyunsaturated fatty acids (r=0•89)."

Hyvää kesää! Menemme Lappiin, ja voi olla että blogeissa tulee taukoja.

Edellinen Seuraava