Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 19.09.2016

NÄIN MEITÄ VEDÄTETÄÄN, OSA 2: Virallisia selityksiä

Maailma sai tänä syksynä tietää, että sitä on huijattu vuosikymmeniä. Teollisuus on lahjonut tutkijat tekemään rasvasta syyllisen lähes kaikkiin sairauksiin todellisen syyllisen, sokerin jäädessä taustalle. Edellinen blogini 12.09. käsitteli sitä, kuinka sokeriteollisuus on rasvannut suomalaista terveydenhoidon eliittiä. Blogissani kerroin erityisesti Mikael Fogelholmin kytköksistä sokeriteollisuuteen. Näin tämän käänteentekevän JAMA:ssa julkaistun tutkimuksen samana päivänä 12.09., mutta en kuitenkaan tehnyt korjauksia blogiini, jonka kirjoittamisen menee aina joitakin päiviä. NY Times julkaisi jutun tuon tutkimuksen pohjalta 13.09. Samana päivänä Talouselämä julkaisi uutisen aiheesta. Talouselämä on ilmeisesti maan ainoa riippumaton lehti, joka kirjoittaa asiaa ja uutisia ilman eri agendoja ja selityksiä.

Hesari julkaisi uutisen myöhästyneenä, koska lehden agendaan kuuluu aina muokata uutisia höystettynä Suomen virallisen puolen selityksillä. Jutussa valtion ravitsemusneuvottelukunnan pääsihteeri Arja Lyytikäinen puhuu läpiä päähänsä ja vie aiheen sivuraiteille, mikä on tyypillistä manipulaatiota, jolloin koko asia hämärtyy. Kyse on vuosisadan petoksesta, jossa on koko Suomen lääketieteen ja terveydenhoidon eliitti ollut mukana. Miksi yhteiskunta maksaa moisen neuvottelukunnan, joka ajaa asioita vain elintarviketeollisuuden piikkiin ja on ollut mukana harhauttamassa yhteiskuntaa? Tietysti tämä voi kuulostaa huuhaalta, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että koko järjestelmä makaa väärennetyn todellisuuden varassa. Se on aiheuttanut satojentuhansien ennenaikaisen kuoleman. Pekka Puska kehui mediassa pelastaneensa neljännesmiljoona suomalaista. Totuus on, että heitä kuoli ennenaikaisesti tuplasti, ellei kolminkertainen määrä noudatettuaan hänen ohjeita. On mielenkiintoista nähdä, mitä löytyy, kun asioita aletaan analysoida nyt paljastuneen tiedon pohjalta. Monet niistä tuhansista rasvatutkimuksista ovat osoittautuneet täydellisiksi flopeiksi ellei niin, että tuloksia on väärennetty tai tulkittu väärin.

Hesari vie juttua enemmän sivuraiteille toisessa jutussa kysymällä miksi makeisvero poistetaan. Juttu on maksullinen ja olen poiminut siitä oleellisen eli THL:n professori Suvi Virtasen lausumat.

"Valtion ravitsemusneuvottelukunnan laatimien valtakunnallisten ravitsemussuositusten mukaan lisätyn sokerin osuus päivittäisestä energiansaannista saisi olla korkeintaan 10 prosenttia."

Suvi Virtanen voisi kertoa kansalle, miksi 10 %, miksi ei 5 %, joka on WHO:n suositus. Tätähän Fogelholm ajaa. Hän on tunnetusti sokeriteollisuuden mies.

"Ruokavalio on kokonaisuus, ja kokonaisuus on se, mikä ratkaisee. Sokerilla näyttää selvästi olevan yhteyttä ylipainon kehittymiseen. Ylipaino puolestaan on merkittävä tekijä esimerkiksi kakkostyypin diabeteksen kehittymisessä. Etenkin sokeripitoisten juomien osuus ylipainoon on osoitettu tutkimuksissa. Jos sokeria nauttii nestemäisessä muodossa, kylläisyysrefleksit eivät ehdi toimia ajoissa, ja tulee helposti saatua liikaa energiaa. Jos syö paljon sokeria, ruokavalio köyhtyy, koska sokerissa ei ole vitamiineja ja kivennäisaineita."

Suvi Virtanen voisi myös selittää, miksi on paljon laihoja, joilla on tyypin 2 diabetes. Virtanen vähättelee sokerin haittoja, mutta hänen selityksensä, että sokeri lihottaa (mikä on ensimmäinen kerta, kun tämä sanotaan ääneen), mikä sitten johtaa diabetekseen, on perusteellisesti väärin ja se kertoo, ettei THL ymmärrä diabeteksesta mitään vaan toistaa tuota tämän hetken suurinta valetta diabeteksesta, joka juontuu tuosta alkuperäisestä valeesta. Kyse on insuliinin resistenssistä ja kaikki muu on sairauden oiretta, kuten korkea verensokeri, ylipaino tai alipaino, verenpaine ja ties vaikka mitä. Sokeri aiheuttaa hyvin nopeasti insuliiniresistenssin, jonka haitat ilmaantuvat sairauksien muodossa vasta vuosien päästä. Tutkimukset ovat selvästi osoittaneet, että jo muutaman limun jälkeen alkaa muutos pahempaan. Kadulla tämä näkyy esimerkiksi nuorilla tytöillä, joilla on alkavaa makkaraa vyötärön seudussa, vaikka he muuten olisivat normaalipainoisia. Virtanen pitää kiinni virheellisestä näkemyksestä ja jatkaa siten alkujaan manipuloidun tiedon varassa.

"Asiasta Yhdysvaltojen lääkärilehdessä (JAMA) julkaistu artikkeli on keskustelua herättävä, vaikka kirjoittajat myöntävätkin, että varmoja todisteita salaliitosta ei ole. Nykyään, kun tutkimuksia julkaistaan, niissä käydään hyvin tarkkaan läpi rahoittajatahot. Jääviyskysymykset ovat aiempaa paremmin esillä."

Suvi Virtanen selittelee. Kukapa tulisi kaapista ja sanoisi, paljonko saivat. Fogelholm voisi kertoa julkisesti, kuinka paljon hän on saanut Coca-Colalta ja Nordic Sugarilta. Lausunto, että nykyjään käydään läpi rahoittajatahot, on pelkkää lässytystä, kun tosiasia on, että meitä on huijattu pahemman kerran pelissä, missä Virtanenkin on mukana. Vai onko niin, ettei hän tunne historiaa ja asioiden taustoja ja on vain saanut mukavan viran, missä on mukava köllötellä. JAMA ei julkaise mitään, ellei se ole totta ja tarkoittaa, että nyt kääntyy paatti 180 astetta, jolloin suurin osa perässä soutaneista "asiantuntijoista" tippuu kyydistä. Valtinvarainministeriö voisi lopettaa turhana ja kansanterveydelle vahingollisena THL:n tämänkin osaston.

Erikoista on, ettei veronmaksajien varoilla elävä YLE ole julkaissut riviäkään aiheesta. Haastatellaan edelleen mummoja ja lapsia ja välillä näytetään poliitikkoa hörppimässä kahvia. Eihän ikävistä asioista saa lintukodon tuutista tulla.

JAMA:n uutinen on todella vallankumouksellinen ja tarkoittaa, että kaikki se hype, millä ihmisiä on pakotettu syömään lääkkeitä, on ollut perusteellisesti väärin. Hoitosuositukset ovat samoin väärin ja perustuvat virheelliseen, manipuloituun tietoon. Tietysti Hesarin kaltaiset aviisit yrittävät viimeiseen asti estää, ettei muutosta tapahdu ja suojelee eliittiä. Sokeri on todellinen sairauden aiheuttaja. Sokerilla on suora yhteys sydäntauteihin, syöpiin, diabetekseen, dementiaan, aiheenvaihduntasairauksiin, autoimmuunisairauksiin ja moneen muuhun, mihin mätetään lääkettä lääkkeen perään. Tulen kirjoittamaan blogeja noista aiheista. Esimerkiksi nykyanalyysin mukaan virallinen diabeteshoito on täysin tehotonta, ellei peräti roskaa. Siitä sitten myöhemmin lisää.

Suomen asiantuntijat tässä asiassa pitäisi saattaa vastuuseen. Tietysti kaikki pakenevat "kansainvälisten suositusten" taakse, joita he ovat itse olleet väsäämässä. Mutta, jos mietitään juridisia vastuita, niin vastaus löytyy historiasta. Toisen maailmansodan lopussa Nürnbergin oikeudessa ei riittänyt selitys, että oli noudattanut määräyksiä. Tuolloin tuli muutos lainkäyttöön, että on myös olemassa inhimillinen vastuu. Olemalla osa koneistoa ­- oli sitten kyseessä totalitäärinen valtio tai totalitäärinen terveydenhoito ja toteuttamalla sokeasti määräyksiä - syyllistyy rikokseen Nürnbergin tulkinnan mukaan. Suomessa koko nykyinen terveydenhoidon eliitti on noussut valtaan valheen avulla. Kriittisesti ajattelevilla ei ole ollut asiaa huippuvirkoihin. Oma etu on ajanut ohi kaiken muun.

JAMA:n uutisessa oli mielenkiintoista se, että kaiken takana on ja on ollut Harvardin yliopisto, joka on korruptoitunut siinä, mikä koskee lääketutkimusta ja ravintoa.

Suomessa ei ole noteerattu sellaisten henkilöiden yhteyksiä suurteollisuuteen kuin Pekka Puska, Matti Uusitupa, Ursula Schwab ja tietysti Mikael Fogelholm. Puskan P-K -tutkimus oli jatke tuosta Harvardin vääristelystä. Tyyliin kuuluu, että rahoitetaan jotain nuorta innokasta nulkkia tekemään likainen työ jossakin Jumalan selän takana periferiassa. Sitten noita epämääräisiä kehitelmiä myydään totuutena suuren rahan voimalla kaikkialle, ja sama voima myös teki tuosta kaikesta totuuden Suomessa. Sormi osittaa ensimmäisenä Pekka Puskaa, joka sai sitten laulukuoron taakseen, kun muut huomasivat saman, että oikeaa laulua laulamalla pääsee pitkälle. Kuopion yliopiston kummisetä Matti Uusitupa oli vuosikausia Nordic Sugarin edeltäjän, Daniscon palveluksessa ja loi Kuopioon tutkimuskulttuurin Harvardin hengessä.

Tietysti Sanoma -yhtiö yrittää auttaa Fogelholmia säilyttämään kasvonsa. Mitä mieltä lukijat ovat tästä jutusta? Pari vuotta aiemmin sama mies esiintyi kilpailevan firman uutisissa ollen tätä mieltä.

Mitä on sanottava miehestä, joka ei tunne häpeää, katumusta ja on aina oikeassa. Lääketieteestä löytyy sille nimikin, mutta siihen ei ole olemassa mitään hoitoa.

Hesari jeesustelee totuudella, vaikka ajaa selkeästi omaa agendaa. Media on osasyyllinen tässä kaikessa, ellei rikoksen yksi päätekijöistä manipuloituaan ihmisiä vuosikymmeniä. Mutta kyllä ne muutkin osaavat. Washington Postia on pidetty journalismin kukkasena, mutta mitä miltä voi olla seuraavasta jutusta. Nigerialaistaustainen lääkäri selittää, että Hillary Clintonin huonon terveyden takana on Trumpin ja Putin yhteinen myrkytyssalaliitto. Samalaisia Putin-juttuja Hesarikin julkaisee. Raha on tehnyt maailman hulluksi. Miten on toimittaja Similä Hesarin totuuden laita?

Edellinen Seuraava