Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 12.10.2016

NÄIN MEITÄ VEDÄTETEÄÄN. Osa 3. Diabetes

Oswald Spengler (1880-1936) oli nuoruuden ajan mielifilosofini ja visionääri, jonka kirja (Länsimaiden perikato) kolahti ja vaikuttaa edelleen kaikessa siinä, millä tavalla edelleenkin hahmotan maailman. Spengler, jos kukaan, näki mitä on tulossa, kuten Kiinan nousun ja Länsimaiden hyytymisen. Miksi asiat ovat kuin ovat, ehkä vastaus löytyy Spengleriltä. Lainaan tässä yhden hänen ajatuksistaan samaisesta kirjasta, joka oikeastaan kuvaa, miksi asiat ovat mitä ovat.

"Ennen ei ollut sallittua ajatella vapaasti. Nyt ajattelu on sallittua, mutta kukaan ei kykene enää vapaaseen ajatteluun. Nykyisin ihmiset haluavat ajatella siten, kuinka heidän odotetaan ajattelevan, mitä he sitten pitävät vapautena."

Viimeksi kirjoitin siitä, kuinka koko "ravintotiede" on perustunut väärennökseen ja sen varassa on sitten eletty viimeiset 60 vuotta. Suuri raha muuttaa ja on muuttanut todellisuutta aina haluamaansa suuntaan. Suomessa kukaan ei ole tehnyt mitään asian eteen, vaikka kyse on vuosisadan rikoksesta ihmiskuntaa vastaan. Media on vaiennut tyystin. Helsingin Sanomat yrittää selitellä jutulla, jonka logiikka on käsittämätöntä. Toimittaja Emmi-Liisa Sjöholm pyörittelee sokeriasiaa ja ehdottelee kikkoja, millä lapsille voi sallia sokerisia herkutteluhetkiä. Hän ehdottaa, että jos jättää sokeroidut jugurtit yms. pois, niin on tilaa karkeille. Tällaista roskaa, vaikka Helsingin Sanomilla olisi ollut käsissään vuosisadan juttu. Mutta, kun on sidoksissa niihin, jotka huijanneet meitä vuosikymmeniä, niin eihän sitä kavereita voi kiusata.

Agronomi ja ravitsemusterapeutti Anja Lyytikäinen, joka on Valtion ravitsemusneuvottelukunnan sihteeri, totesi neuvottelukunnan puolesta: "Kunkin tutkimusjulkaisun kohdalla on arvioitava, miten se yhdistyy jo olemassa olevaan tietoon. Erittäin harvoin yksittäinen julkaisu johtaa mihinkään muutoksiin ravintosuosituksissa." En tiedä itkeäkö vai nauraa kippurassa, sillä aikoihin en ole törmännyt moiseen typeryyteen. Kyse ei ollut yksittäisestä tutkimuksesta vaan paljastuksesta. Siitä, että kaikki on perustunut valeeseen. Lyytikäisen olisi myös hyvä tietää, että maailman sivu aidossa tieteessä on tapahtunut vallankumous, jos ilmaantuu havainto, joka on ristiriidassa entisen kanssa. Samalta mammalta löytyy muitakin idioottimaisuuksia kun selaa nettiä. Ravintotiede ei ole tiedettä vaan markkinointivedätys, missä korruptoituneet professorit luovat illuusion tieteestä hämätessään ihmisiä. Tässä kohtaa rukoilen, että valtionvarainministeriön punakynä toimisi ja pyyhkisi pois neuvottelukunnan turhana menoeränä. Kun katsoo neuvottelukunnan jäsenistöä, sillä ei ole mitään tekemistä ihmisten todellisten tarpeiden kanssa. Se on sylttytehtaan etäpääte, jonka veronmaksajat maksavat omaksi tappiokseen.

Olin viime viikolla Suomessa hoitamassa potilaita. Yhtenä iltana avasin TV:n katsoakseni illan pääuutiset. Valitettavasti Ylen uutisten taso on laskenut entisestään. Pääuutisena oli juttu pitkäaikaistyöttömistä. Kuva kiersi päättäjissä, eikä jutun juju auennut minulle, sillä siksi epämäärinen se oli. Annettiin kuitenkin ymmärtää, että viisaat ovat liikkeellä. Todellisuus on, että nuo kaikki pitkäaikaistyöttömät ovat kadotettuja. Lääkärit tietävät hyvin, että jos sairasloma kestää yli kuusi kuukautta, potilas ei palaa koskaan työelämään. Jotain tapahtuu noiden ihmisten sielussa. Siksi on äärimmäisen tärkeää aktivoida potilaat paljon ennen tuota kuutta kuukautta. Suomen työmarkkina- ja yleispolitiikka on tuhonnut nuo ihmiset. Pitkä työttömyysputki on ikään kuin saavutettu etu. Uutisissa sitten esiintyi samat tyypit, jotka ovat luoneet ongelman. Miten voi odottaa, että jotain ratkaisua löytyisi. Toinen juttu kertoi Finnwatch-nimisestä liikkeestä, joka kyttää kolmansien maiden työoloja. Fundamentalistikristityn oloinen tosikko esitti, millaisia roistoja suomalaiset ovat ostaessaan halpisfarkkuja. Miksei tuo liike ole huolissaan siitä, kuinka suomalaisia kyykytetään "tieteen" nimissä, mutta näinhän saadaan huomio siirrettyä olennaisista asioita muualle, mikä on tyypillistä Yleä.

Sokeriasiaa jatkaakseni Ylen Suhmurointi oli pohjanoteeraus, mutta tyypillinen Ylen manipulaatio-ohjelma. Ohjelmaan oli kerätty kaikki vanhat pierut viisastelemaan tyhjänpäiväisyyksillä. Ohjelmassa esitettiin, että lihateollisuus sponsoroisi vähähiilihydraattista dieettiä kannattavia, mikä on todellinen vale. Kukaan ei puhunut mitään sokerikusetuksesta. Näin sekin asia vesitettiin jonkin sutkautuksen alle. Yle on pettänyt pahasti tehtävänsä ja samalla se on pettänyt kansan. Docventures ajaa lihattomuutta ja mitä kaikkea muuta. Satuin vilkaisemaan ohjelmaa kerran. Näennäisellä asiallisuudella syötetään roskaa a´la YLE.

Todellinen pohjanoteeraus oli MTV 3:n terveysohjelma, missä maalaislääkäri esitti ajatuksiaan VHH-ruokavaliosta ja muusta Puskan suulla. Ei ole ihme, että maikkarilla menee heikosti ja on uhka, että laitos pannaan piakkoin lihaksi.

Toisaalta ei ole ihme, ettei asioista puhuta, sillä kaikki Suomen terveyden "asiantuntijat" ovat itse osa ongelmaa ja ovat nämä vuodet valehdelleet meille. Teollisuuden tukemana he ovat soluttautuneet kaikkialle yhteiskunnan eri portaisiin. Kun asiat jaetaan osiin, niin metsä katoaa. Näin on käynyt diabeteksen hoidon kanssa. On todella outoa ja turhaa, että yhden sairauden ympärille on kehitetty oma spesialiteetti, diabeteslääkäri. Sitten on laaja diabeteshoitajien klaani, joka toistaa sitä sama, että kovat rasvat aiheuttavat diabetesta ja leipää pitää syödä. Lääkkeitä lisää ja, jos siten käy niin, että joku on pääsyyt remissioonn VHH-ruokavaliolla, tämä haukutaan pystyyn. Kun yhden sairauden ympärille on kehitetty järjestelmä, niin on täysin varmaa, ettei sairauteen löydy ratkaisua, sillä kukapa omaa oksaansa sahaisi. Sitten on tuo korruptio, joka tarjoaa kaikkea hyvää tälle pienelle piirille. Joitakin vuosia sitten minulla oli potilaana diabeteshoitaja, joka tyhmyyttään kehui saaneensa viikon matkan miehensä keralla täysine ylläpitoineen Lontoon olympialaisiin. Tuli vain mieleen, että jos alakasti saa tuon verran, niin mitä saavat sitten lääkärit ja ylilääkärit.

Viestini on, että älkää uskoko mitään, mitä nämä tyypit esittävät. Väärennös on johtanut kaikkiin niihin sairauksiin, joista enemmistö kärsii nykyaikana. Nämä vuodet, mitä olen asiaa pohtinut, olen tullut siihen johtopäätökseen, että väärennös on tehty tarkoituksella. Kysymys on rahasta. Näin voitot voidaan maksimoida. Väärän ravinnon aiheuttamia sairauksia hoidetaan lääkkein, mikä johtaa pahenevaan kierteeseen. Ratkaisua ei haluta, sillä se murtaisi rahastusautomaatin.

Diabeteksen ohella monet muutkin sairaudet johtuvat pohjimmiltaan sokerista kuten syöpä, sydäntaudit, autoimmuunisairaudet, dementia, monet krooniset neurologiset sairaudet, mielenterveyden ongelmat ja monet muut sairaudet. Sokerin ei tarvitse aiheuttaa suoranaisesti noita sairauksia. Sokeri muuttaa aiheenvaihduntaa niin, että pitemmän ajan kuluessa sairauksia alkaa ilmaantua. Kyse on matala-asteisesta tulehduksesta, jonka keskeisiä aiheuttajia ovat sokeri, runsaat hiilihydraatit ja kasvirasvat.

Ruoka- ja lääketeollisuus kulkevat käsi kädessä ja omistavat toisiaan ristiin ja omistavat vielä aikamoisen kakun mediaakin, joten valehtelu jatkuu ja ketään ei saada vastuuseen. Oheinen kaavio kertoo selkeästi, mistä on ollut kysymys pelkästään painon osalta. Muutos huonompaan alkoi nykyisten suositusten astuttua voimaan. Olemme saavuttamassa pisteen, mikä romuttaa koko terveydenhoidon.

blogi-2016-10-12-1

Sokeri on virallisesti ollut terveysruokaa. Terveysmafian mukaan kuulemma aivot tarvitsevat sokeria ruuan mukana. He eivät kerro, että maksa tekee kaiken tarvittavan sokerin, joten sokerilisää ei tarvita. Nythän sokeriin on otettu kantaa, mutta haittoja on edelleen vähätelty. "Kova" rasva on edelleen se pahin vihollinen siitäkin huolimatta, että totuus on toisenlainen. Laaja eurooppalainen selvitys osoittaa, että mitä vähemmän tyydytettyä rasvaa, sitä enemmän sydänkuolemia. Kun taas niissä maissa, missä ruokavaliossa on paljon "terveellisiä" ja pehmeitä rasvoja sydänkuolemat ovat huipussaan. Tänä vuonna julkaistu, edellistä laajempi eurooppalainen tutkimus osoittaa selkeästi, etteivät tyydyttyneet rasvat aiheuta sydänkuolemia, vaan syyllinen on hiilihydraatit. Eli syökää vaan leipää, kuten Ursula Schwab esitti yhdelle potilaalle diabeteskursseilla. Schwabin ohjeen mukaan pehmeät rasvat ja vähintään kuusi leipäpalaa pitää sydänkohtaukset loitolla diabeetikoilla. Valitettavasti leipä tappaa.

blogi-2016-10-12-2

Tässä blogissa käsittelen pääasiassa diabetesta, joka on räjähtämässä käsiin johtuen juuri tuosta valeesta. Nykyinen diabetesbuumi johtuu yksinomaan virallisesta ruokasuosituksesta, mikä käy ilmi seuraavasta kaaviosta. Sairaus ei ole tippunut taivaasta vaan siitä, että on tehty jotain perusteellisesti päin helvettiä. Meitä johtavat väärät profeetat, joiden väitteet eivät perustu mihinkään tieteelliseen tosiasiaan vaan väärennöksiin, mitä ollaan nähty tässä sokeriasiassa. Vähitellen alkaa paljastua paljon muutakin, mikä on rakentunut sokerihuijauksen tavoin.

blogi-2016-10-12-3
Diabetes on täysin estettävissä muuttamalla ruokavaliota, mikä on vastakkainen käsitys, mitä meille on suositeltu. Hiilihydraattien rajoitus ja ravinteikas ruoka estää diabeteksen, mutta vielä parempaa, se parantaa tyypin 2 diabeteksen ja siten ihminen voi elää normaalin elämän ilman diabeteksen aiheuttamia komplikaatiota, lääkkeettömästi. Mediahan tekee kaikkensa, ettei tämä tieto saavuta ihmisiä.

1700-luvun Englannissa oli vastaava ylipaino- ja diabetesbuumi. Kun sokerijuurikas levisi yleiseen käyttöön, niin köyhilläkin oli varaa sokeriin. Sokeria pidettiin eräänlaisena terveysruokana ja sitä syötiin runsaasti. Jo silloin todettiin, että ylipainoisilla sokeria erittyi virtsaan. Tuohon aikaan lääkärit käyttivät erilaisia ruokavalioita sairauksien hoidossa. Kuninkaallisen tykistörykmentin lääkäri John Rollo havaitsi, että kun vähennettiin potilaiden ravinnon hiilihydraatteja, hävisi sokerin erittyminen virtsaan ja potilaat myös samalla laihtuivat. Siitä lähtien diabeteksen perushoito on ollut vähähiilihydraattien ruokavalio. Siten minäkin hoidin diabetespotilaita aloittaessani lääkärin työt 1970. Ruokavalio ei ole mikään uusi asia. En ole keksinyt ruutia uudestaan. Olen myös toiminut lääkärietiikan mukaisesta koko ajan tämän kokemuksen ja tiedon pohjalta.

Tämä vanha tieto romuttui uusien ruokasuositusten mukana, joita ajoi Suomessa Pekka Puska ja hänen klaaninsa. Runsashiilihydraattinen ruokavalio on todella myrkkyä niille, joilla on taipumus diabetekseen. Mutta ei hätiä. Olihan lääkkeet, joita tuli tulvimalla markkinoille. Suomessa professori Matti Uusitupa julisti kuin profeetta, että nyt ei diabeetikon tarvitse noudattaa hankalaa ruokavaliota vaan voi syödä mitä vain, kunhan käyttää lääkkeitä. Uusitupa on ollut kummisetänä kaikessa, muun muassa Diabetesliitossa ja Kuopion yliopistossa, minne syntyi yksinomaan ruokateollisuuden etuja ajava ravintotieteen laitos, jonka nykyinen johtaja Ursula Schwab on henkeen ja vereen taistellut margariinien ja muiden teollisuusrasvojen puolesta. Media ei ole koskaan kertonut Uusituvan taustoista, joka on nostettu Savon maan sankariksi kunnon savolaisten tappioksi. Uusitupa on vuosikausia ollut Daniscon, nykyisen Nordic Sugarin palkkalistoilla. Siksi Suomessa sokeri on terveysruokaa, mitä perinnettä Fogelholm Coca-Colan miehenä on ansiokkaasti jatkanut. Ja diabetes saa jatkaa rauhassa leviämistään, kiitos näiden herrojen.

Nykyisiä diabeteshoitoja, kuten ravintosuosituksia ei ole koskaan kriittisesti arvioitu. Nyt näidenkin suhteen on alkamassa totuuden aika, vaikka media yrittää kaikin tavoin peitellä tosiasioita. Sokeria raaka-aineena käyttävän teollisuuden lisäksi moni muukin ravinnon kanssa puuhasteleva on hyötynyt tästä ruokaväärennöksestä, päällimmäisenä margariiniteollisuus, jota Kuopion Schwab niin puolustaa. Fogelholmin yhteistyökumppani lahjoo sellaisia instituutteja kuten WHO ja Yhdysvaltojen terveysvirasto CDC, jota on alettu kutsua nimellä Corrupt Disaster Center, jonka voisi lyhentää suomeksi KKK, eli korruptoitunut katastrofikeskus.

Median uskottavuus on romahtanut etenkin anglosaksisissa maissa ja Pohjoismaissa ja alkaa romuttua myös Suomessa. Legendaarisen Gallupin mukaan vain noin 30 % amerikkalaisista uskoo mediaan. Suomessa näitä uskovia lehtien omien tutkimusten mukaan on enemmän, mutta luulen että usko lähenisi nollaa, jos ihmiset osaisivat paremmin kieliä ja puolueeton taho tekisi nuo tutkimukset.

Nykyinen diabeteksen hoitokaavio perustuu yksinomaan lääkkeisiin. Terveellisestä ravinnosta ja liikunnasta puhutaan noin tavan mukaan, mutta koskaan ei kerrota minkälaisesta ravinnosta ja liikunnasta on kysymys ja miten ne vaikuttavat diabeteksen estoon ja hoitoon.

Ajatellaan, että kunhan verensokeri saadaan - vaikka väkisin - pidettyä kurissa, niin voidaan estää diabetekseen liittyvät komplikaatiot kuten sydänkuolemat, munuaisvauriot, sokeutuminen, alaraaja-amputaatiot ja monet muut elimistövauriot. Tämä tarkoittaa käytännössä massiivista lääkitystä. Kukaan ei ole tutkinut, pitääkö tämä olettamus paikkaansa. Ei ole myöskään tutkittu, estääkö tämä hoito komplikaatioita potilaan näkökulmasta katsoen. Koko tämä nykyinen terveydenhoito perustuu riskitekijöiden vähentämiseen yleensä kaikkien sairauksien kohdalla. Kukaan ei tutki, miten potilaille käy. Systeemille riittää, jos jotakin riskitekijää saadaan vähennettyä. Ei väliä, vaikka potilas kuolisi. Nämä riskitekijät ovat pääsääntöisesti erilaisia laboratorioarvoja, jotka ovat sitten hoidon kohteena. Potilaan voinnilla ei ole mitään merkitystä, minkä esimerkiksi kaikki kolesterolipotilaat hyvin tietävät. LDL on saatava alas, vaikka jalat menisi alta. Kirjoitan kolesterolista myöhemmin, mutta ei ole voitu koskaan osoittaa, että kolesterolin alentaminen toisi mitään hyötyä. Vain lääketehtaat puhuvat lääkkeiden puolesta vedoten omiin tutkimuksiinsa, joiden materiaali on salaista tietoa. Siten kukaan ulkopuolinen ei voi analysoida kriittisesti noita tutkimuksia. Tätä sitten sanotaan tieteeksi.

Riskitekijöiden hoitaminen on osoittautunut diabeteksessa täysin vääräksi, jopa katastrofaaliseksi potilaan kannalta katsoen. Nyt vihdoin on selvitetty, estääkö massiivinen lääkitys diabeteksen aiheuttamia komplikaatioita. Hoito ei estä komplikaatioita vaan suorastaan lisää niitä. Vähitellen totuus on alkanut paljastua. Tutkimusten tulokset ovat olleet murskaavia lääketeollisuuden kannalta. Siitäkin huolimatta mitään muutoksia ei ole tehty hoitosuosituksiin. Entinen meno jatkuu. Kun katsoo käypähoitosuosituksia antaneiden sidonnaisuuksia niin joukko puhuu vahvasti lääketeollisuuden äänellä. Heidän lähdeviitteensä osoittavat, että ne on selektiivisesti valittu tukemaan vain yhtä näkökulmaa. Mitään suositusten vastaisia tutkimuksia ei ole otettu mukaan. Kyse ei ole aidosta tieteestä vaan klassisesta manipulaatiosta, mikä on saatu näyttämään tieteeltä.

2008 julkaistiin arvostetussa lääketieteen julkaisussa tutkimus, jossa todettiin tehostetun diabeteshoidon lisäävän potilaiden kokonaiskuolleisuutta. Hoidolla ei ollut myöskään vaikutusta sydänkuolemiin. Tämä, jos mikään osoittaa, että virallinen hoitolinja on väärin. Vaikka kyse oli laajasta ja perusteellisesta tutkimuksesta, niin sillä ei ollut vaikutusta hoitokäytäntöihin. Ainoastaan lievennettiin niitä sokerirajoja, mihin oli ennen pyritty, ikään kuin sillä olisi mitään merkitystä. Se ei muuta tosiasiaa, että lääkehoito tappaa. 2011 julkaistiin samaisessa lehdessä, jossa selvitettiin, mitä kriteerien lievennys vaikutti kuolemiin. Jos väkisin saatiin GHbA1c-arvo ("pitkäaikasiverensokeri") laskettua alle 6:n, niin ei-fataalien (ei kuolemaan johtavien) sydäninfarktien määrä väheni, mutta sen sijaan kokonaiskuolleisuus nousi. Että sillä tavalla! Kun olen tässä vuosia seurannut diabetespotilaita, niin tämä tieto on peitetty siten, ettei potilaiden GHbA1c-arvoja mitata vaan tuijotetaan verensokeria, jonka kanssa sitten leikitään lääkkeillä.

Tänä vuonna JAMA:ssa, samaisessa lehdessä, joka myös kertoi sokerihuijauksesta, julkaistiin tutkimus, joka analysoi eri diabeteslääkkeiden tehoa. Lääkkeillä ei ollut mitään tehoa diabeetikkojen sydänkuolemiin. Ainoastaan metformiini laski GHbA1c-tasoja. Muilla lääkkeillä ei ole mitään tehoa tuossakaan. Arvot laskivat, kun metformiini lisättiin muiden lääkkeiden yhteyteen. GHbA1c mittaa elimistön sokeroitumisastetta, minkä katsotaan ennustavan sairauden komplikaatioita. Nyt on selvästi todettu, ettei lääkehoidolla ole mitään tehoa vaan se lisää kuolemia. Riskitekijän hoito johtaa kuolemaan. Jos jotain lääkettä voi ajatella, se on metformiini, minkä itsekin hyväksyn potilaille. Muut lääkkeet ovat roskaa. Metformiini on halpa lääke ja siksi se on piikki lääketeollisuuden persuksissa. Diabetesyhdistykset, jotka ovat lääketeollisuuden etäpäätteitä joka maassa, ovat alkaneet kampanjan ruikuttamalla, ettei potilailla ole varaa lääkkeisiin, kun yhteiskunta ei enää korvaa kaikkia idioottimaisuuksia. Toimittajat typeryyksissään julkaisevat näitä nyyhkytarinoita, jotka ajavat vain lääketeollisuuden asiaa. Miksi pitää korvata lääkkeitä, jotka ovat huippukalliita ja tappavat? Olen 110 %:sti viranomaisten puolella tässä asiassa. Ihmettelen lääkäreitä, että miksi he yleensä määräävät lääkkeitä, jotka ovat kalliita ja vaarallisia. Hintakin on helposti selvitettävissä, sillä nykyistä E-reseptiä kirjoittaessa mainitaan kunkin lääkkeen kohdalla myös hinta. Pohjimmainen vastuu kuuluu niille, jotka antavat suosituksia, joita sitten lääkärit orjallisesti noudattavat.

Diabeetikkojen raaja-amputaatiot ovat lisääntyneet selvästi Britanniassa. Uskoisin, että sama trendi on myös Suomessa, vaikka siitä ei puhuta. Tyypin 2 diabeetikkojen insuliinihoidot ovat hölmöin kapiitteli koko nykylääketieteessä. Tätäkin asiaa on selvitetty. Insuliinihoito lisää tyypin 2 diabetespotilaiden kuolemia ja komplikaatioita. Tyypin 2 diabeetikoilla insuliinihoito lisää, verrattuna ilman insuliinia oleviin potilasiin, sydäninfarkteja x 2, erilaisia sydänkomplikaatioita x 1.7, aivohalvauksia x 1.4, munuaisvaurioita x 3.5, neuropatiaa x 2.1, silmäkomplikaatioita x 1.2, syöpää x 1.4 ja kuolemaa x 2.2.

Minnesotassa sijaitseva Mayo-klinikka on Yhdysvaltojen paras sairaala. Klinikka elää tiukasti kliinisen todellisuuden varassa, eikä kuten Harvard, joka tapaa potilaita vain unissa ja rahan avulla kehittää hoitosuosituksia teollisuuden piikkiin. Toisaalta realismi alkaa palata Harvardiinkin. Laitos suosittaa hiilihydraattien rajoitusta rasvan sijaan, jos haluaa laihtua, mutta tästä on vielä pitkä matka diabeteksen todellisuuteen.

Mayo-klinikka julkaisi tutkimuksen, joka totesi saman, mitä edelliset, mutta selvensi viestiä. Lääkehoidolla ei estetä komplikaatioita, mikä on saanut monet nikottelemaan. Klinikka on astunut myös kaapista vaatien, että koko diabeteshoito pitäisi arvioida uudestaan. Aika näyttä, voittako järki vai raha.

Minulle on kertynyt laaja kokemus diabeteksen hoidosta lääkkeettömällä vähähiilihydraattisella (VHH) ruokavaliolla. Ruokavalio kohdistuu itse sairauden syyhyn, ei oireisiin. VHH vaikuttaa suoraan insuliiniresistenssiin, kun taas lääkehoito hoitaa insuliiniresistenssin seurauksena syntynyttä kohonnutta verensokeria eli oiretta. Siksi virallinen hoito ei toimi vaan lisää kuolemia. Insuliiniresistenssistä ei puhuta, koska siihen ei ole lääkettä. Sen ainoa hoito on VHH-ruokavalio. VHH vaikuttaa myös diabeteksen komplikaatioihin. Kohonnut verensokeri ei ole komplikaatioiden perussyy vaan kaikki johtuu pohjimmiltaan insuliiniresistenssistä. Siksi lääkehoidot eivät tehoa. Ruokavalion avulla monen potilaan krooniset haavaumat ovat parantuneet, munuaistoiminta parantunut, samoin silmänpohjat ovat toipuneet ja listaa voi jatkaa. VHH tehoaa erinomaisesti matala-asteiseen tulehdukseen, tasapainottaa verensokerin ja normalisoi myös pitkäaikasisokerin luonnollisella tavalla, eikä niin kuin lääkkeet.

Olen tiennyt parikymmentä vuotta näistä tiedehuijauksista. Kirjoitin kirjan diabeteksen ravintohoidosta omiin kliinisiin kokemuksiini ja korruptiovapaaseen tieteeseen perustuen. Kirjani Diabeteksen hoito ruokavaliolla (Rasalas) ilmestyi 2008. Välittömästi kirjan ilmestymisen jälkeen silloinen dosentti, agronomi Mikael Fogelholm lyttäsi kirjan Lääkärilehdessä. Lehti ei julkaissut vastinettani, vaikka olen lääkäri. Saman aikaisesti Suomen Diabetesliitto lähetti kaikkien kirjakauppojen sisäänostajille kirjeen, missä kerrottiin kirjani olevan vaarallinen. Tietysti erosin Lääkäriliitosta. Sitten otin yhteyttä Tampereen poliisiin ja tein rikosilmoituksen samalla paikkakunnalla olevasta Diabetesliitosta. Olisin voinut vetää liiton oikeuteen itse mutta halusin, että poliisi olisi tutkinut, ketkä todellisuudessa oli tuon kirjeen takana. Poliisi kieltäytyi tutkimasta asiaa. Kun sitten otin yhteyttä syyttäjään, jonka mielestä asia olisi pitänyt tutkia, kieltäytyi poliisi edelleen tutkimasta asiaa. Asia jäi siihen. Olin tietysti tyrmistynyt, mutta kun olen seurannut poliisin toimintaa tapahtuneen jälkeen, olen ymmärtänyt, että poliisi tekee Suomessa, mitä tahtoo ja lailla siinä ei ole mitään merkitystä. Poliisi suojelee eliittiä. Olen myös joutunut jatkuvan painostuksen, häirinnän ja jopa uhkailujen kohteeksi. Virallisesti minua ei ole edes olemassa. Olen kuin jokin haamu, jonka nimen voi mainita yön yksinäisyydessä peiton alla. Perustimme 2008 vaimoni Maaritin kanssa avoimen nettisivuston Dojolaiset, jonka tarkoituksena oli antaa ilmaisia neuvoja diabeteksen ja kaiken muunkin suhteen. Jouduimme rankan kiusaamisen ja häirinnän kohteeksi. Jouduimme lopettamaan sivuston. Sitten perustimme uuden sivuston www.anttiheikkila.com, joka on maksullinen nettiklinikka perusperiaatteena lääkkeettömät hoidot. Maksu siksi, että siten tulevat mukaan ne ihmiset, jotka haluavat todella muutosta lässytyksen sijaan. Kokemus on ollut uskomattoman hyvä. Vakaviakin sairauksia voi hoitaa ilman lääkkeitä. Lähes kaikki klubin tyypin 2 diabeetikot ovat savuttaneet lääkkeettömän remission noudattamalla ohjeita.

Kun olen pähkäillyt lääketieteen tilaa, olen tullut siihen johtopäätökseen, ettei kyse ole tieteestä, vaan uskonnosta. Kuten aina, ihmisiä on alistettu lupaamalla taivaspaikka, jos noudattaa kirkon ohjeita ja kantaa killinkinsä kirkon pohjattomaan kirstuun. Lääketiedeuskonto tarjoaa taivaspaikan sijaan pitempää elämää määrittelemättä sitä sen tarkemmin. Synnin sijasta ihmisiä pelotellaan riskitekijöillä ikään kuin elämä tulisi olla riskitön, hajuton ja mauton putki, jonka loppupäässä sitten joku pistää piikin, että uinahtaa sen kummempia kitisemättä. Niin kirkon kuin lääketiedeuskonnon keskeinen voima on pelko. Kirkko pelaa kadotuksen pelolla ja lääketiede kuoleman pelolla. Kun teet, mitä sanon, niin pelastut. Tässä kohtaa moni on alkanut kysyä, että pelastun, siis mihin. 2017 on Lutherin 500. juhlavuosi. Hänhän totesi, ettei taivaspaikasta tarvitse maksaa vaan kaikki on kiinni viimekädessä Jumalan armosta. On vain otettava vastuu omista teoista, omasta elämästä ja elettävä vapaana. Tarvitsemme toisen Lutherin kaatamaan tämän uuden uskonnon, jota kutsutaan lääketieteeksi. On vain otettava vastuu omasta elämästä ja tehtävä valintoja, jotka tukevat omaa terveyttä. Lääketiede ei siihen pysty, vaikka rukoilisi kontaten polvet verillä armoa. Kun ihmiset tietäisivät, kuinka vähän pillerimedisiina pystyy auttamaan, voisi syntyä kapina. Lääkkeet tappavat enemmän kuin auttavat kuten edellä on käynyt selväksi. Noudattamalla vanhaa Lutherin neuvoa olen nähnyt monien kohdalla radikaalin muutoksen parempaan. Ihmiset ovat päässeet samalla kaikista lääkkeistä. Pelko on vapauden pahin vihollinen. Kun sen käsittelee kohdallaan, voi todella puhua vapaudesta.

Miksi ei otettaisi mallia Islannista, joka on pistämässä maan perikadon partaalle ajaneet pankkiirit linnaan. Islanti on tehnyt oivan matkailumainoksen aiheesta. Työttömyysastekin on 3 %:n luokkaa. Suomihan voisi tehdä saman koko korruptoituneelle terveysklaanille. Rahaakin alkaisi riittää todellisiin tarpeisiin.

Seuraavassa blogissa kirjoitan, mitä tämä kaikki maksaa.

Edellinen Seuraava