Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 01.01.2019

ORWELLIN VUOSI 2018

Everybody knows that the dice are loaded
Everybody rolls with their fingers crossed

Leonard Cohen, Everybody Knows:
https://www.youtube.com/watch?v=mnfoUJxI2dM

Paul Graig Roberts oli yksi Reaganin hallinnon ministereistä. Seuraan hänen sivujaan, sillä hänellä, jos kellään, on sisäinen näkemys, mitä Yhdysvalloissa todella tapahtuu. Uuden vuoden blogissaan Roberts kirjoittaa:

In a few hours it will be another new year, 2019. I can remember when 1984 seemed far in the future, both as a calendar date and George Orwell&rsuo;s predicted dystopia, to which 9/11 and the digital revolution gave birth in the 21st century. Now I find myself 25 years past 1984 and a stranger in a strange land. Käännettynä:

Muutaman tunnin kuluttua on toinen uusi vuosi, 2019. Muistan kuinka vuosi 1985 näytti olevan kaukana tulevaisuudessa sekä kalenteripäivänä että George Orwellin ennustamana dystopiana (pelon utopiana), minkä sitten synnytti 9/11 ja digitaalinen vallankumous 21. vuosisadalla. Löydän nyt itseni kuin ajassa 25 vuotta ennen vuotta 1985, muukalaisena vieraassa maassa.

Helsingin Sanomat ajoitti hyökkäyksensä minua ja kirjaani kohtaan juuri ennen joulua. Hesari väitti kirjani vilisevän virheitä, olevan vaarallinen jne. Olin päässyt mukaan juttuun, joka oli rakennettu täysin journalististen periaatteiden vastaisesti. Mukana olleet lääkärit eivät kyenneet osoittamaan ja yksilöimään mitään oleellista virhettä kirjastani. Oikeastaan jutusta kävi selvästi ilmi, kuinka jälkeenjääneitä tuon artikkelin asiantuntijat ovat. He vain toistivat mantroja, jotka on ajat sitten todettu vääriksi. Olennaisinta oli, että Hesari osoitti todellisen luonteensa eliitin etujen ajajana. Sen, mihin se on valmis uhraamaan kaikki eettiset periaatteensa.

Samaan rytinään ilmaantuivat myös kaupparyhmät S ja K, jotka ilmoittivat lopettavansa kirjani myynnin. Hesarin ja näiden menneisyyden organisaatioiden hyökkäys oli tarkkaan ajoitettu sabotoimaan kirjan joulumyynti. Tapahtuma ei kuitenkaan edennyt toivotulla tavalla: ihmiset suuttuivat, kirjakaupat puolustivat kirjaa, ja painos myytiin hetkessä loppuun. Systeemi hätkähti reaktiota pahemman kerran. On sanomattakin selvää, että media, kauppa ja monet muut tahot olivat toimineet yhdessä. Asiat eivät kuitenkaan edenneet suunnitellulla tavalla.

Joulun alla moinen - murhaan rinnastettavissa oleva - hyökkäys löi minut ällikällä. Olin odottanut hyökkäystä ja tavallaan siitä syystä kirjoitin tuon kirjan. Monet kaltaiseni lääkärit maailmalla ovat joutuneet saman kohteeksi. Ihmisten, kirjakauppojen ja kustantajan tuki on ollut mahtavaa. Se on minulle tärkeää. En halua kirjoittaa mistään, mikä vain tukee virallisia uskomuksia. Sanon "uskomuksia", sillä on moneen kertaan todettu, etteivät viralliset 10 000 tutkimusta todista jostakin asiasta yhtään mitään - paitsi ryhmäajattelun harhasta. Hyökkäyksen jälkeen Hesarin toimitus, Knuuti ja kumppanit sekä osuuskaupan patruunat menivät kotiin valmistamaan joulua hyvällä omallatunnolla, halaamaan lapsia ja syömään vähärasvaista rypsiporsasta.

Periaatteessa tilannetta voisi verrata tapahtumiin 501 vuotta sitten, kun Luther naulasi teesinsä Wittenbergin kirkon oveen. Siihen aikaan ihmisten ruumista ja sielua hallitsi kirkko. Nykyisin saman tekee lääke- ja ruokateollisuus. Molemmat pelottelevat kuolemalla, ja siihen saa helpotusta vain tottelemalla orjallisesti annettuja ohjeita. Kirkko hallitsi mieliä valtaosalle ihmisille täysin käsittämättömällä latinan kielellä kirjoitettujen tekstien avulla. Kirkko jopa kielsi maallikoita lukemasta raamattua. Luther käänsi raamatun saksan kielelle, jolloin jokainen pystyi lukemana noita kiellettyjä salaisuuksia. Tästä alkoi huima kehitys. Lutherilta on myös käsitys, että jokainen ihminen voi olla pappi. Tämä on minunkin ajatukseni: tiedon kautta jokainen voi olla lääkäri. Oma elämä ja vointi kertovat, mikä on totuus. Kirjoitan selkokielellä, jotta jokainen voisi ymmärtää, mistä kaikesta on kysymys. Tieteelliset tekstit muistuttavat kirkon latinaa, joka avautuu vain niille, jotka ovat vihkiytyneet oikeaan oppiin. Siitä ei saa kirjoittaa vapaasti. Kaikki sellainen on väärää tulkintaa, ei tiedettä tai oikeaa uskontoa. Katolista kirkkoa ja hoito- ja ravintosuosituksia antavia aisantuntijoita yhdistää myös tapa, millä molemmat kehittelevät teologiaansa. Ei ole keskustelua, ja kaikki päätökset tehdään suljettujen ovien takana. Päätöksistä ei saa puhua ulkopuolisille. On vain ihmistä suurempi jumalallinen totuus Tämä valtava aggressio eliitin taholta minua kohtaan todistaa, että kirjani on todellakin vaarallinen, ei ihmisille, vaan heille. Mutta, olen kiitollinen valtamedialle. Nyt jokainen suomalainen tuntee minut. Samalla media tuli kaapista osoittaen todellisen luonteensa asusteinaan koppalakki, nahkasaappaat, rähinäremmi, pussihousut, ja kädessä ratsupiiska. Yhdessä lääketeollisuuden kanssa he ovat kehittäneet uuden liikuntaohjelman: kansa kyykkyyn! Suomi on vastenmielisen väkivaltainen maa. Kun hieman raaputtaa pintaa, paska pursuaa esiin. Siksi muutin Saksaan, joka on henkisesti paras paikka maailmassa tällä hetkellä. Oheisena video missä toimittaja Nina Teicholz haastattelee eteläafrikkalaista professori Tim Nokesia ja hänen vaimoaan Marilynia. Noakes on kokenut vuosia samaa rumbaa kuin minä nyt kuluneena syksynä.

Suomen media, etunenässä Hesari ja Yle, on menettänyt uskottavuutensa. Sama on tapahtunut kaikissa länsimaissa. Ihmiset hakevat heitä koskevaa tietoa netistä. Luottamus asiantuntijoihin on mennyt. Ihmiset kokevat, ettei heitä kuunnella vaan pakotetaan johonkin malliin, millä ei ole mitään tekemistä heidän todellisuutensa kanssa. Eron näkee kun vertaa, mitä Hesari kirjoittaa ja mistä ihmiset ovat todella kiinnostuneita. Hesari käy esimerkiksi, sillä se julkaisee vain mitä globaali eliitti haluaa ja noudattaa samaa linjaa kuin Yhdysvaltojen valtamedia. Entinen ohjenuora Pravda on muuttunut New York Timesiksi.

Google antaa yhden näkökulman ihmisten arkipäivään. Googlen terveyshakujen Top 10 vuossa 2018 Yhdysvalloissa on seuraava:

1. VERENPAINETAUTI

Suolan vaaroista pelottelu sai kovan kolauksen kun tutkijan ja BMJ Open Heart -lehden toimittajan James DiNicolantonion kirja romutti virallisen käsityksen suolan vaaroista. The Salt Fix: Why the Experts got it all Wrong - and How Eating More Salt Might Save Your Life.

Insuliiniresistenssi on verenpaineen keskeisimpiä syitä. Valtaosassa tapauksia noin 2-3 viikkoa ketodieetin aloittamisen jälkeen verenpaine laskee tasolle 120/70. Tämä ei tietystikään tarkoita, että kaikki hyötyvät, mutta enemmistö kylläkin.

2. KETORUOKAVALIO

Ruokavalio on lyönyt itsensä läpi maailmalla. Yle ja Hesari vain pelottelevat tästä ruokavaliosta. Hesarin parjauskampanjan lääkärit eivät ilmeisestikään edes tiedä, mikä on ketoruokavalio.

3. JUUREKSET

Juurekset ovat suosiossa Yhdysvalloissa. Niissä on vähän myrkkyjä ja niitä ei ole GM-manipuloitu. Punajuuri on erityisen kiinnostuksen kohteena sen sisältämän runsaan nitraatin takia. Nitraatit ovat myös virallisen puolen syntilistalla, mikä tavallaan kertoo, etteivät he ole tässäkään asiassa päivittäneet tietojaan. Saamani tiedon mukaan Suomessa on lapsilta kielletty nitraatteja sisältävät kasvit. Nitraateissa on oleellista eroa. Kasvien nitraatti tuo terveyttä ,sillä se muuttuu elimistössä suolistobakteerien toimesta typpioksidiksi (NO), joka on biologisesti aktiivinen aine ja tärkeä verisuonten terveyden kannalta. Typpioksidi ylläpitää endoteelin terveyttä ja laajentaa verisuonia. Samalla se myös laskee verenpainetta. Punajuuri on siten luonnonlääke verenpaineen hoidossa. Toinen asia on sitten lihajalosteiden nitraatti, joka on erityisesti Suomen ruokateollisuuden mielikemikaali. Saksassa nitraattia ei juuri käytetä, sillä makkaroiden valmistusohjeet ovat peräisin keskiajalta. Makkaroiden nitraatti muuttuu jostain syystä samojen suolistobakteerien toimesta nitrosamiiniksi, joka on syöpää aiheuttava aine.

4. D-VITAMIINI

Tämä on jatkuvan mielenkiinnon kohteena, sillä D-vitamiinin hyödyt ovat mitä moninaisemmat. Suositellaan mittauttamaan D- vitamiinistasot kaksi kertaa vuodessa. Sikäläisten suositusten mukaan suositeltava taso on 60 ng/mL-80 ng/mL, mikä Suomen arvoissa on 150 nmol/l-200 nmol/l. Suomen asiantuntijat elävät tässäkin suhteessa menneen maailman aikoja. Ainoa, mihin he pystyvät, on pelottelu asiallisen informaation sijaan.

5. PÄTKÄPAASTO

Pätkäpaasto on ollut Suomessakin suosiossa. Siitä on monia eri versioita. Ketodieetillä asia on itsestään selvyys, sillä pakostakin syömisten väli pitenee tällä ruokavaliolla. Vanha vesipaasto on tehokkain, mutta myös ongelmallisin. Rasva palaa, mutta samalla vapautuvat kaikki rasvaliukoiset myrkyt nopeassa tahdissa, mikä voi olla kohtalokastakin.

6. FLUNSSAROKOTUKSET

Tämä lienee suosittu aihe monissa muissakin maissa. Suomenkielisissä hauissa ja hakukoneissa se ei välttämättä näy, sillä käytännössä kaikki tieto on englannin kielellä. Suomen kiellellä on pääasiassa virallista propagandaa. Ainoa sivusto, joka jakaa muuta tietoa on rokotusinfo.fi. Viimeisimmän analyysin mukaan vuosina 2017/2018 influenssarokotteen teho oli parhaimmillaan 36%. Myös Cochrane-analyysi ei anna rokotteista lohdullista kuvaa. Yhdysvaltoissa hyvä neuvontasivusto on https://www.nvic.org.

D-vitamiini estää tutkitusti kaikkia ylähengitystieinfektioita .

7. SUKRALOOSI, SPLENDA

On yleisesti käytetty keinomakeutusaine. Virallinen puoli pitää sitä harmittomana, mitä se ei ole. Asia on kuuma peruna, sillä nämä keinomakeutusaineet ovat kevytlimsojen makeuttajia. Näiden kevytjuomien on todettu aiheuttavan ylipainoa ja diabetesta. Sukraloosi sekoittaa suoliston bakteerikannan. Sukraloosin hajoamistuotteet varastoituvat maksaan. Sukraloosi vaurioittaa suoliston solujen DNA:ta, mikä ajan kanssa johtaa syöpään ja ties mihin suolistosairauteen.

8. PROBIOOTIT

Jopa virallinen taho on heräämässä tähän aiheeseen, mitä ennen piti täytenä humpuukina. Kuitenkin se kannattaa silti ruokavaliota, joka tuhoaa suoliston normaaliflooran.

9. BERBERIINI

Berberiini luonnon aine, jolla on hyvin moninaisia terveys-vaikutuksia. Berberiinin vaikutukset ovat paljolti samoja kuin metformiinilla. Aineilla on yksi oleellinen ero: metformiini vaurioittaa mitokondrioita, kun taas berberiini stimuloi niitä. Berberiini aktivoi AMPK:ta, entsyymiä, jolla on keskeinen merkitys solujen energian saannissa. Mitä aktiivisempi AMPK, sitä terveempi ja pitempi elämä.

10. SYÖPÄ

Toistan tässä yhteydessä, etten ole koskaan, enkä missään yhteydessä kieltänyt syöpähoitoja. Olen puhunut syövän tukihoidoista, mikä on kasvava trendi maailmalla. USA:n suosituimpia artikkeleita olivat kurkuma ja syöpä, kuinka sytostaattihoito on menettämässä loistoaan ja Metaboliset syövän tukihoidot kemoterapian yhteydessä (Metabolically Supportetd Chemotherapy), joista on ollut oleellista apua pitkälle edenneessä syövän hoidossa.

Jos Googlesta löytyy tällaista tietoa, voikin kysyä, missä maailmassa Suomen asiantuntijat elävät. Tämänsyksyisen kokemuksen myötä on selvää, että jossakin on päätetty tuhota Heikkilä, vaikka olisin kirjoittanut Aku Ankasta. Syöpäjuttu väärennettin siksi, että syöpä on pelottava sairaus ja tunnekuohilla pyrittiin kääntämään yleisön huomio pois asiasta. Siitä, ettei keisarilla todellakaan ole vaatteita.

SUOMI. Google-haut:

1. KETODIEETTI
2. HEIKKILÄ

INTIAN 10 TERVEYSTRENDIÄ OVAT:

1. GHEE KAHVIN KERA
2. KETODIEETTI

Muut sitten löytyvät tästä listasta

Tämä kuva on julkaistu brittilehdessä 80 vuotta sitten. Mikään ei ole muuttunut, paitsi että kaiken syövä sotateollisuus on saanut seuraa lääke- ja ruokateollisuudesta.

blogi-2019-1-1

Miksi mikään ei muutu: "There&rsuo;s little money in health. The big money is in disease" eli koska suuren rahan lähde on sairaus, ei terveys.

Edellinen Seuraava