Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 09.12.2009

PALAUTTEITA, UUTISIA JA AJATUKSIA

No 1 10 –vuotias sukulaistyttö raportoi

Eilen, maanantaina 7.12. luokkamme oli rokotuksessa. Käytävillä ei voinut liikkua kuulematta voivottelua. Vaan 5/26 ei ottanut rokotusta. Rokotuksen saaneet sanoivat että käteen johon rokotus oli annettu tuntui kuin olisi isketty naulalla !! Hrrh... Lauri sai kovan kuumeen ja meinasi pyörtyä, Saraa alkoi heikottaa, Jiri oksensi ja Onervaa sattui käteen rokotuksen takia. 11 tyyppiä ei tullut tänään kouluun!!!!!!!!!!!!!!! Oli koepäivä (ymppä, mussa) eikä puolet luokasta ollut paikalla. Puolet koulun kaikista oppilaista oli kotona rokotusten sivuvaikutusten takia. MIHIN MAAILMA ON MENOSSA???!!!

Kommentti: Miksi maan "arvojohtajat", presidentti ja arkkiatri, eivät sano mitään tästä?

No 2

www.iltalehti.fi No niin, nyt sitten tapahtui Saksassa se mitä itse odottelin Suomessa tapahtuvaksi eli että ns. ei-riskirymille rokotetta olisi jaettu pientä korvausta vastaan, kun sitä muuten jäisi jakamatta pari kolme miljoonaa annosta. Jollain pitäisi valtion kirstun vajetta täyttää. Mutta eivät sitten Risikon porukka ja THL uskaltaneet päätyä tähän ratkaisuun. Saksassa 5% rokotettu ja lääkintähenkilökunnasta vain 15 %. Yli 45 miljoonaa annosta pitäisi vielä hukata johonkin. Tiedä sitten kuinka kauan tuollainen rokote mahtaa säilyä. Big Pharmakaan ei taida olla kiinnostunut lunastamaan ylimääräisiä, edes ale-hinnalla :).

No 3

Kiitos aktiivisesta toiminnastasi tätä älytöntä hullumyllyä vastaan. Onneksi joku kyseenalaistaa ääneen tämän kaiken, näin maallikkoakin kun ihmetyttää tämä yleinen konsensus sikajupakkassa ja rokotuksissa. Salamyhkäisyys ja salailu sekä suht lievä tauti sai minut alunperin tekemään päätöksen lasteni rokottamattomuudesta ja mm sinä olet vahvistanut käsitystäni siitä, että tein oikean päätöksen.

Kansaa viedään kuin pässiä narussa. Harva kyselee tai etsii itse tietoa, saatikka kyseenalaista THL:n näkemyksiä (ylipäätään mistään asiasta). Miten on mahdollista tällä tiedon aikakaudella näin uskomaton päin naamaa valehtelu ja ihmisten sairastuttaminen? Vaikka en rokotetuille toivo mitään pitkäaikaishaittoja niin jos (ja kun) sellaisia ilmenee, niin toivon, että ne ymmärretään rokotteesta aiheutuneiksi ja että THL: Puskat kumppaneineen joutuu vastuuseen!

Tämä kaikki saa minut pohtimaan ihan yleisestikin rokottamista. Täytyy ottaa selvää rokotteista, vauvani 6 vkoa, on vielä rokottamatta enkä enää ole lainkaan varma saako hän automaattisesti kaikkia rokotteita!

No 4

Elikkäs, sain H1N1- rokotteen viisi viikkoa sitten. Noin minuutin sisällä rokotteen antamisesta vasen jalkani puutui ja sitä alkoi pistellä. Oireita on jatkunut näihin päiviin saakka enkä ole käynyt lääkärissä oireitten takia. Olen siis 20-vuotias perusterve nuori nainen.

No 5

Olen luokanopettaja ja luokkani oppilaat (3-4 luokkalaiset) rokotettiin 1.12. Eräs kolmasluokkalainen terve tyttö palasi rokotuksen jälkeen luokkaan ja jatkoi oppituntiin osallistumista reippaana ja virkeänä. Noin 10-15 minuutin kuluttua aloittaessamme ruokailua, tyttö kaatui seisovilta jaloilta suoraan eteenpäin äännähtäen samalla. Luulin hänen pyörtyneen ja kiiruhdin hänen luokseen. Kääntäessäni häntä kyljelleen (oli siis vatsallaan) hän vaikutti vähän jäykähköltä ja hetken kuluttua hänen kätensä ja jalkansa menivät koukkuun ja olivat aivan jäykät. Myös pää nyki hieman. Jäykkyysvaihetta kesti ehkä 10 sekuntia ja sitten se laukesi. Taju ei kuitenkaan vielä palautunut. Olin huutanut lapset hakemaan apua ja terveydenhoitajat tulivat paikalle. He herättelivät tyttöä, joka siitä sitten alkoi reagoida puheeseen, mutta oli kovin poissaolevan oloinen. Vanhempien mukaan tuota poissaolevuutta kesti yli tunti. Terveydenhoitajat puhuivat pyörtymisestä ja mahdollisesta aivotärähdyksestä. Jalkojen ja käsien krampin sanoivat ehkä tulevan pyörtymisestä tai aivotärähdyksestä, en nyt muista kummasta. Olin aika järkyttynyt tapauksesta ja mielestäni terveydenhoitajat vähättelivät asiaa ja sanoivat ettei voi sanoa, että se johtuu rokotteen ainesosista.

Keskustelin myös äidin kanssa ja kirjoitin sähköpostia TK:n johtavalle lääkärille, joka onneksi reagoi tilanteeseen ja kehotti tuomaan tytön jo samana päivänä vastaanotolleen. Mainitsi myös ettei voi sanoa, että se johtuisi rokotteen ainesosista... Mutta hommasi tytön onneksi tutkittavaksi. Naapurikunnassa oli kuulemma ollut vastaavanlainen tapaus.

Olen ollut koko ajan tätä sikaflunssarokotetta vastaan ja tuntui jotenkin kaamealta joutua tämän tapauksen todistajaksi. Tuntui muutenkin pahalta koko lasten rokottaminen.

Nim. Ihmisten heräämistä harhasta toivoen.

No 6

Tässä vähän havaintoja Keski-Euroopasta, jossa asun. Täällä rokotuspropaganda ei ehkä ole ollut yhtä painostavaa kuin Suomessa. Vain pieni osa kansasta on käynyt ottamassa rokotuksen. Suuri osa tuttavistani tai työkavereistani ei ole ottanut rokotusta itselleen tai lapsilleen. Nämä rokottamattomat aikuiset ja lapset eivät silti ole juurikaan sairastelleet, eivät varsinkaan mitään sikainfluenssaan viittaavaa. Syksy vaikuttaa täysin normaalilta flunssien ja muiden tautien suhteen, mitään H1N1-viruksen aiheuttamaa katoa en ole työpaikalla tai koulussa tähän mennessä havainnut (vaikka tauti kuulemma riehuu täälläkin, ainakin lehtien toimituksessa).

Alkaa vähitellen tulla sellainen tunne, että mahtaako niitä työ- ja koulupoissaoloja tulla eniten rokotuksista. Tuttavani otti itselleen ja lapsilleen rokotuksen (Pandremix) ja jäikin heti perään kotiin hoitamaan lastaan, jolle nousi päiväksi kuume rokottamisen jälkeen. Tuttavaperheen 2-vuotias lapsi sai rokotuksen jälkeen aika rajuja oireita, oksenteli ja kärsi ripulista ja kuumeesta pari päivää rokotuksen saatuaan. Lisäksi kaksi aikuista tuttavaani sai korkean kuumeen, vaikkakin se laski melko pian. En ole tässä mitään perinpohjaisia laskelmia tehnyt, mutta olen omilla korvillani kuullut ainakin yhtä monesta rokotuksen jälkeen sairastelleesta kuin (ilman rokotusta) lievää flunssaa potevasta. Kyllähän se pistää miettimään, että onko tuossa touhussa mitään järkeä.Kiitokset tärkeästä työstäsi, jaksamista ja voimia sinulle!

No 7

Tässä yksi tarina sivuvaikutuksista:Jouduin ottamaan rokotuksen ensimmäisten joukossa, koska kuulun terveydenhuollon henkilöstöön. Seuraavana yönä nousi kuume, tuli päänsärkyä ja nivelkipuja. Sairastin pari päivää. Sitten alkoi pistely ja tikkuilu, jaloissa. Lisäksi oli lihasnykäyksiä ympäri vartaloa, kuin pieniä sähköiskuja. Jalat alkoivat puutua. Vähitellen tuli myös voimattomuutta jalkoihin. Tässä vaiheessa alettiin epäillä Guillan-Barren -oireyhtymää (polyradikuliitti). Elin raskaita päiviä, kun tiedossa oli, että oireet etenevät mahdollisesti 1-4 viikon aikana, ja lievät oireet ovat pahimmillaan 8. päivänä. Pelkäsin pahinta. Pahimmillaan oireet ovat (tähän mennessä) olleet 1-2 päivän kuluttua oireiden alkamisesta. Silloin tuntemuksia ja kipuja oli myös selkärangassa. Kipu nousi päivien aikana selkärangassa sydämen tasolle asti. Sieltä se säteili käsivarsiin ja sydämeen. Tässä vaiheessa myös molemmat jalat olivat todella puuduksissa ja raskaat. Tunto ei kuitenkaan mennyt. Lisäksi on ollut (hermo)kipua jaloissa ja alaselässä. Välillä autossa istuminenkin oli vaivalloista.

Tutkimusten perusteella lääkäreiden mielestä kyseessä ei ollut polyradikuliitti. Diagnoosi oli parestesia. Puutumisesta ei kuulemma tarvitse välittää, vaikkakaan ei se mukavaa ole nilkuttaa. Vähitellen oireet ovat helpottaneet, mutta toinen jalka puutuu edelleen. Sorminivelissä tuntuu kipua käsiä pestessä. Rokotuksesta on kohta aikaa kuukausi. Herra tietää, mitkä ovat pitkäaikaisvaikutukset.

Osaatko kertoa, mistä tässä oli kysymys? Kiitos, että keräät nämäkin kokemukset! Hyvää jatkoa Sinulle!

No 8

Kiitos aktiivisesta toiminnastasi tätä älytöntä hullumyllyä vastaan. Onneksi joku kyseenalaistaa ääneen tämän kaiken, näin maallikkoakin kun ihmetyttää tämä yleinen konsensus sikajupakkassa ja rokotuksissa. Salamyhkäisyys ja salailu sekä suht lievä tauti sai minut alunperin tekemään päätöksen lasteni rokottamattomuudesta ja mm sinä olet vahvistanut käsitystäni siitä, että tein oikean päätöksen.

Kansaa viedään kuin pässiä narussa, harva kyselee tai etsii itse tietoa saatikka kyseenalaista THL:n näkemyksiä (ylipäätään mistään asiasta). Miten on mahdollista tällä tiedon aikakaudella näin uskomaton päin naamaa valehtelu ja ihmisten sairastuttaminen? Vaikka en rokotetuille toivo mitään pitkäaikaishaittoja niin jos (ja kun) sellaisia ilmenee, niin toivon, että ne ymmärretään rokotteesta aiheutuneiksi ja että THL: Puskat kumppaneineen joutuu vastuuseen!

Tämä kaikki saa minut pohtimaan ihan yleisestikin rokottamista. Täytyy ottaa selvää rokotteista, vauvani 6 vkoa, on vielä rokottamatta enkä enää ole lainkaan varma saako hän automaattisesti kaikkia rokotteita!

No 9

Valtaosa briteistä vastustaa rokotusta. Myös arviot 65 000 kuolleesta ovat kutistuneet 1000:een. Miksi sitten Suomessa jatketaan rokotuksia! Siksikö, etteivät jotkut henkilöt kykene myöntämään tehneensä virhearviointeja.

www.reuters.com

No 10 Yhdysvaltalainen sivusto keskenmenoista ja H1N1 –rokotteesta:

organichealthadviser.com

No 11 Aiheesta lisää:

www.startribune.com

No 12 Brittien mukaan Tamiflu on tehoton:www.wtop.com

No 13 Lastenlääkäri kieltää rokottamisen potilailtaan:

www.washingtonpost.com

No 14 Antioksidantit tehoavat H1N1 –virukseen:

www.sciencedaily.com

No 15 Ranskassa vanhemmat vastustavat rokotusta ja vain 10 % oppilaista ottaisi rokotteen:

www.unisfaceauvaccin.org


Blogin aihesanat:
aivotärähdys, Big Pharma, H1N1, heikotus, jäykkyys, keskenmeno, kipu, kramppi, kuume, kuume, lasten rokotus, lihasnykäys, nivelkipu, oireet, oksennus, palaute, Pandremix, parestesia, Paula Risikko, Pekka Puska, pistely, pistely, poissaolot, poliisi, propaganda, puutuminen, pyörtyminen, päänsärky, ripuli, rokote, rokotus, sikaflunssa, sikainfluenssa, sivuvaikutus, Suomen poliisi, sähköisku, säteily, THL, tikkuilu, voimattomuus

Edellinen Seuraava