Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 06.05.2021

PANDEMIA

blogi-2021-05-06

On palattava 1980-luvulle Reaganin aikaan, jotta ymmärtäisi, mistä tässä kaikessa on kysymys. Reaganin hallinto lopetti käytännössä yhteiskunnan tuen ravitsemus- ja lääketutkimukselta. Sen aikaisen ideologian mukaan teollisuus itse kykenee tekemään tarvittavat tutkimukset. Näin tiede annettiin saatanan haltuun. Käytän tuota ilmaisua siksi, että tiede menetti merkityksensä sen perinteisessä mielessä. Kaikki noiden alojen tutkimus keskittyi tukemaan pelkästään teollisuuden taloudellisia intressejä ihmisten sijaan. Rahasta tuli keskeinen teema ja se korruptoi kaikki, jotka ovat noilla aloilla. Näistä kahdesta teollisuuden haarasta kehittyi keskeinen valtarakenne, jonka puristukseen koko maailma joutui. Ihmisten arkipäivää alettiin manipuloida. Perinteinen käsitys terveydestä ja sairaudesta tehtiin naurunalaisiksi. Perinteisestä ruuasta tehtiin sairauksien lähde. Tilalle markkinoitiin kemikalisoitu, prosessoitu ruoka vailla mitään ravinteita. Ruokakupin sisältö muodostui teollisesti prosessoiduista "terveellisistä" rasvoista, puhdistetuista hiilihydraateista ja sokerista. Reaganin ajoista lähtein aineenvaihduntasairaudet ovat lisääntyneet räjähdyksenomaisesti. Sen sijaan, että asiantuntijat katsoisivat peiliin, he syyttävät ihmisiä alati kasvavasta sairauksien kierteestä. Tämä saasta on levinnyt kaikkialle maailmaan. Imperialismin nykymuodon voisi tiivistää kahteen sanaan: Coca-Cola ja McDonalds. Koko maailma on joutunut metabolisen pandemian valtaan. Se on todellinen pandemia. Syy ei ole virus vaan roskaruoka. WHO vaikenee tästä täysin. Eihän järjestö voi lytätä rahoittajiensa etuja, eikä ongelmaa hoideta rokotuksin. Ilmastosta kohistaan, mutta todellisesta ongelmasta ei puhuta mitään. Ilmasto on otettu mukaan tähän ruokateollisuuden härskiin markkinointiin. Punaisesta lihasta on tehty myrkkyä, mitä väitettä ei mikään asiallisesti tehty tutkimus ole osoittanut. Ihmiset on tarkoituksellisesti ajettu toisiaan vastaan. Sota vegaanien ja ketoilijoiden välillä on väärä sota. Periaatteessa heidän pitäisi olla samalla puolella. Pitäisi sotia aidon ruuan puolesta. Mitä järkeä on tehdä kasvipohjaista ääriprosessoitua keinolihaa ja burgereita ja kaikkea muuta vastaavaa. Sama koskee myös ketoilijoita, joista iso osa syö pelkkää roskaa. Huippuna on nykyjumala Bill Gatesin idea tehdä laboratoriossa lihaa. Ihmisten pitäisi herätä tähän massiiviseen vedätykseen. Ei tässä ole kyse mistään pyhästä vaan raa´asta rahasta ihmisten kustannuksella. Mikä tahansa ruokavalio, oli se vege tai keto, on sairautta aiheuttavaa, jos se perustuu teollisesti tuotettuun ruokaan. Jopa suuri talouslehti on kirjoittanut tästä vedätyksestä.

https://www.ft.com/content/79c2aa16-35f1-11e9-bb0c-42459962a812?fbclid=IwAR02c9Lx9RIRaVPSdyGwVFxPW85p_HPna5wpumP0vfSHTH8bxrvtHGltYuM

Ei ole vapaata lääke- tai ravitsemustutkimusta. Molemmat alat ovat läpeensä korruptoituneita, minkä voi jokainen todeta selvittämällä tutkimusten rahoittajia. Ennen ne ilmoittivat suoraan, mutta nyt koko rahaliikenne kulkee erilaisten säätiöiden kautta, joiden takaa löytyy nämä kaksi rikollista. Ruoka- ja lääkesuosituksista päättää pieni suljettu piiri. Päätöksistä ei saa kertoa ulkopuolisille mitään. Siitä on annettava kirjallinen vakuutus, mutten ei pääse näiden "salaisuuksien" eikä apuraha-automaatin piiriin. Päätöksiä ei saa kritisoida. Ilosanomaa markkinoidaan valtamedian kautta, joka huolehtii, ettei vastakkaisia mielipiteitä esitetä, onhan nuo kaksi koko median päärahoittajia.

Asiasta voisi kirjoittaa useampia kirjoja, mutta tiivistän sen tähän: raha on kaiken keskiössä. Kuluttajilla ja potilailla ei ole väliä. On keksitty kahden kauppa. Roskaruoka aiheuttaa sairauksia, joiden oireita hoidetaan sitten lääkkein. Kaiken tämän karmeuden maksavat tavalliset työssäkäyvät ihmiset. Nämä kaksi imevät kuiviin kansantalouksia. Markkinoille tulee jatkuvasti entistä kalliimpia lääkkeitä, ja kierre jatkuu. Jos sitten joku esittää muuta, saa hän vastaansa koko koneiston. Olen henkilökohtaisesti ollut ajojahdin kohteena vuodesta 2008, jolloin julkaisin kirjan diabeteksesta. Sen yksikertainen sanoma oli, että diabeteksen voi hyvin saada kuriin syömällä oikein. Todellinen ajojahti alkoi sitten viimeisimmän kirjani Lääkkeetön elämä johdosta. Uskoisin, että koko prosessi oli ennennäkemätön Suomen historiassa. Oheisessa blogissa on tiivistettynä koko tapahtuma.

https://www.anttiheikkila.com/terveysklubi/blogi/viela-kerran-laakkeetoon-elama-mita-oikeastaan-tapahtui/

Tein rikosilmoituksen ja annoin aineiston Helsingin poliisille. Meni muutamia kuukausia ja sain poliisilta pitkän kirjeen, missä selitettiin, miksi asia ei vaadi tutkimusta. Tiesin, että näin tulee käymään, mutta tein siitä huolimatta ilmoituksen. Sain vain varmistuksen, että media on täysin korruptoitunut, ja poliisi tutkii vain asioita, jotka häiritsevät eliitin rauhaa. Mutta Suomi ei ole ainoa, sillä vastaava tilanne on käytäntö koko läntisessä maailmassa. Olemme siis matkalla johonkin, jota ei sanota meille ääneen.

Vihapuhe on yksi leimakirves. Jos sitä harrastaa media tai eliitti, on se sallittua. Jos tavallinen ihminen epäilee, leimataan hänet heti salaliittoteoreetikoksi, foliohatuksi, rasistiksi, natsiksi, venäjän trolliksi, ties miksi, mikä kulloinkin sopii eliitille. Lehtitietojen mukaan Suomessa poliitikot rakentelevat vihapuhelakia, ja jopa yksi ministereistä (nimi ei jäänyt mieleen) esitti valtion palkkaamaa ilmiantojärjestelmää nettiin. Siten poliitikot määrittelevät, mikä on vihapuhetta ja mikä ei. Ääritapauksena kristitty kansanedustaja on roikkunut löysässä hirressä siteerattuaan Raamattua. Poliisi pidättää pappeja, jotka pitävät Jumalanpalvelua ulkona. Näin uutisen, että kirkko on huolissaan maahanmuuttajista, joista suuri osa on itse asiassa veteraaneja, joita pitäisi auttaa suomalaisten sijaan. Muualla heitä kutsutaan terroristeiksi. Erikoista, että piispat ovat hiljaa. He käytöksellään ovat romuttaneet koko laitoksen uskottavuuden. Kirkko ei ole ihmisten puolella, vaan on osa valtarakennelmaa, jonka käyttövoimana on kuolemanpelko. Siinä kirkko toimii samalla tavalla kuin lääketeollisuus. Kaikki tämä kertoo osaltaan, että eliitin tarkoitus on tuhota Suomen kulttuuri, historia ja traditio sekä liittää Suomi Natoon ja uuteen uljaaseen Eurooppaan, jota suuryritykset ja eliitti johtavat ja missä kansa ei omista mitään ja on onnellinen omistamatta mitään. Tämän kaiken pääideologi on natsitaustainen Davosin kokouksia pitävä Klaus Schwab, jonka oppilaisiin pääministeri Marin kuuluu. Näin myös otsikon, että myös ministeri Saarikko liittyi tuohon poppooseen. Aatun ideologia Valtakunnasta toteutuu.

https://www.younggloballeaders.org/community?utf8=✓&q=Sanna+Marin&x=0&y=0&status=&class_year=§or=®ion=a0Tb00000000DCLEA2#results

https://valtioneuvosto.fi/-/1271139/ministeri-saarikko-kutsuttu-maailman-talousfoorumin-nuorten-huippujohtajien-verkostoon?fbclid=IwAR3YiF-_dplzu1w9aBJR6VWKNyLaVLXYIe_GTYF6-gP16nFP2w6YNAEiNjc

Ihmisten pitäisi herätä. Tuon sanan "herääminen" ihmiset ymmärtävät kukin tavallaan. Itse näkisin asian näin. Monella on kokemus alkoholipitoisista juhlista, missä kaikilla on mukavaa ja pää täynnä sukkeluuksia ja viisauksia. Jos sitten menee juhliin juomatta mitään, tajuaa kuinka matalamielistä ja typerää tuo keinotekoinen yhteisymmärrys todella on. Suurelle yleisölle tuo keinotekoinen tunnelman nostattaja ei ole alkoholi vaan media. Suomessa keskeisimmät aivopesun lähteet ovat YLE ja Sanoma Oy. Muut sitten kulkevat perässä saadakseen mainosmarkkoja. Media luo illuusion, että kaikki on hyvin. Jos haluaa pysyä hereillä, ei lue valtamediaa eikä katso TV:tä. Niiden seuraamista voi verrata juopotteluun. Tietysti hereillä olo on yksinäistä puuhaa, mutta tämähän on yksi ainutkertainen elämä. Minua itseäni kiinnostaa, mistä tässä todella on kysymys, ja kuka minä todellisuudessa olen ohi tämän aivopesun jälkeen, joka alkoi jo Kekkosen aikaan koulussa. Vanha sanonta, "kun lapsena syntyy ja kuolee juovuksissa, ei tiedä pahasta maailmasta mitään". Juovuksissa- sanan voisi korvata sanalla medianseuraajana. Ainoa tie löytää todellinen minuus, on herääminen. Se ei tapahdu joukkokokouksissa. Ne vain johtavat toisenlaisiin cocktail- kutsuihin.

Ilahduttavan moni on herännyt. Hesari on syöksykierteessä. YLE on ennallaan veronmaksajien tuella. Puhuvat kauniisti, että tuota korruptiopesäkettä tarvitaan Suomen kulttuurin ylläpitämiseksi. Todellisuudessa se tekee kaikkensa tuhotakseen Suomen kulttuurin. YLE on poliittisen eliitin käsikassara, joka manipuloi mummojen mielet äänestämään oikein. Siinäkin mielessä Suomessa ei ole vapaita vaalia. Siksi muutosta ei tapahdu. YLE.n maailmannäkemys perustuu vihaan. Putin ja Trump ovat paholaisia, joita pitää vastustaa. Valtamedia elää iltaruskon aikaa. Kolmekymppisille ja nuoremmille koko valtamediaa ei ole olemassa. Nyt alkaa sama kehitys koskea myös vanhempia sukupolvia. Ihmiset luovat omia medioita. Uskomaton määrä poliittisesti epäkorrekteja ohjelmia on tekstitetty suomeksi ja ne ovat avoinna kaikille netissä. Käännöksiä tekee anonyymi joukko ihmisiä, jotka ovat muutoksen todellisia edelläkävijöitä. Some kuten Facebook, Twitter Youtube jne. sensuroivat rankalla kädellä kaiken, mutta uusia kanavia on syntynyt valtavasti. Hyvä esimerkki on suomalainen Tokentube.net ja lisää syntyy vauhdilla. Tässä yksi ohjelma rahan vallasta Tokentubesta suomeksi tekstitettynä:

https://tokentube.net/view?v=1919125572

Täällä Euroopassa minulle on kehittynyt laaja verkosto. Tiedän paljon sellaista, mistä ei puhuta, eikä saa puhua. Kerron tässä vain, mistä valtamedia on kirjoittanut. Totuuden löytää, kunhan osaa lukea rivien välistä. Tavallinen ihminen on täysin avuton kaiken maailman asiantuntijoiden edessä. Uutisen sisällön voi arvioida kaiken munkkilatinan takaa yksinkertaisella tavalla. Kunnon journalistisessa jutussa on vähintään kaksi eriävää näkökulmaa, mieluiten kolmaskin. Juttu pitää kirjoittaa selkokielellä, että jokainen tajuaa sen. Näin lukija voi itse muodostaa oman mielipiteen asiasta. Jos sanotaan, että 99 % tiedeihmisistä on samaa mieltä, kuten ilmastoasioissa ja jota vielä höystetään tunteisiin vetoavilla seikoilla kuten lapsilla, on kyse suuren luokan vedätyksestä. Todellinen tiede perustuu avoimeen keskusteluun ja tiedon ristiriita on keskeisin kehityksen edellytys. Nyt vallitsee vain yksi totuus. Eikö olisi aika herätä ennen kuin on liian myöhäistä?

Hieman taustaa tälle Covid-19-"pandemialle". Moni muistaa sikaflunssan, joka todellisuudessa oli täydellinen vedätys.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20685896/

Yksi tämän uudenmuotoisen pandemian rakentajista oli Juhani Eskola, josta sittemmin tuli THL:n pääjohtaja. Hän sai 6 miljoonan lahjoituksen THL:lle rokotevalmistaja GlaxoSmithKlineltä. Samaisen rokotevalmistajan Pandremix rokote aiheutti narkolepsia- katastrofin

https://www.information.dk/indland/2009/12/who-raadgiver-skjuler-millionbidrag-medicinalindustrien

Se oli alkusoittoa tälle nykyiselle. Ennen tuota keinotekoista pandemiaa WHO muutti pandemian määritelmää sitten, että pandemian ei tarvitse olla hengenvaarallinen sairaus, vaan mikä tahansa kelpaa, jos sairaus leviää eri maihin. Siten WHO:lla on käsittämätön valta ja se voi mielivaltaisesti julistaa pandemioita tuon tuostakin ja tuhota maailman talouden. Bill Gates on yksi WHO:n päärahoittajista yli 2 miljardin vuosittaisella tuella. Tuo raha ei ole vapaasti käytettävissä vaan on korvamerkitty pelkästään rokoteasioihin. Periaatteessa Gates määrää, milloin on pandemia ja milloin ei. Siten tämä opintonsa keskenjättänyt miljardööri hallitsee koko maailmaa. Kaikki "asiantuntijat" kumartavat syvään päästessään mukaan sisäpiiriin ja myös samalla leveämmän leivän ääreen, mistä ei veroja makseta.

Oikeastaan heräsin koko hulluudelle siitä, kun presidentti Niinistö käski sotilaiden eristää koko Uudenmaan. Nähdessäni uutisen ensimmäinen ajatus oli, että ei voi olla totta. Näin pieni poliittinen sisäpiiri otti vallan koko asiassa, ja kaikki todelliset osaajat siirrettiin syrjään. Toinen herääminen johtui Antti Rinteen syrjäyttämisestä pääminisetrin pallilta Marinin eduksi. Kenen määräyksestä vaalien voittaja syrjäytettyyn. Ymmärsin, ettei Suomi ole parlamentaarinen demokratia vaan on siirtynyt totalitarismiin. Samat voimat ovat koko tämänkin hässäkän takana. Samaa on tapahtunut koko Euroopan alueella, mutta kukaan ei sentään käyttänyt sotilaita, mutta Suomessa on kaikki mahdollista. Kun kerroin asiasta saksalaisille, herätti se hilpeyttä. Niin sitten poliittinen eliitti alkoi hoitaa sairautta. Mikseivät hoida kaikki leikkaukset saman tien. Toisaalta saksalaistenkin olisi syytä itkeä. Saksan liittotasavallan sisäministeriön kriiseistä vastaava virkamies Stephen Kohn vuosi julkisuuteen analyysin koronasta, missä todettiin, ettei virus poikkea lainakan tavanomaista kausiflunssaviruksista. Influenssa on huomattavasti vakavampi ongelma. Kenkää tuli. Tämäkin tapaus kertoo, että jotain kammottava on meneillään

https://ichbinanderermeinung.de/Dokument93.pdf

https://www.strategic-culture.org/news/2020/05/29/german-official-leaks-report-denouncing-corona-as-global-false-alarm/

Tässä vaiheessa pitäisi jokaisen herätä, mutta suurin osa nukkuu edelleen. Ruotsi teki toisin, ja lähes joka päivä Suomen media hyökkäsi Ruotsia vastaan väärentäen tilastoja jne. Onhan ikävää, että joku maa pitää vielä kiinni demokratiasta. Valko-Venäjäkin teki toisin, mutta sehän on median mukaan rikollisvaltio. Ruotsin talous porskuttaa siinä, kun Suomi on konkurssin partaalla. Euroopan Japanista tuli Afrikan Burkina Faso. Kirjoitan tästä siksi, että korona on täysin poliittinen veto. Sillä ei ole mitään tekemistä lääketieteen kanssa. Kiinaa on syytetty kaikesta, muun muassa, että korona olisi heidän kehittämänsä bioase. Mitä todellisuudessa Wuhanissa tapahtui, ei ole tiedossa, mutta varmaa on, että Kiina on selättänyt koko ongelman, jos sellaista edes olikaan. Ihmiset elävät normaalia elämää ilman mitään rokotuksia.

Covid-19-vaarallisuutta on härskillä tavalla liioiteltu. WHO:n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus painoi paniikkinappulaa ilmoittaen, että kyseessä on hirvittävä tauti, missä kuolleisuus on 3 % ellei enemmänkin. Käsittämätön luku, mikä ei perustunut mihinkään tosiasiaan. Kaiken tämän tietäen Yhdysvallat vetäytyi WHO:sta, mikä Suomenkin tulisi tehdä. Sittemmin äijä on laskenut lukuja ja häipynyt jonnekin hämärään.

https://yle.fi/uutiset/3-11437833

THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek on ajanut vimmalla rokotuksia. Erityisesti hän on liputtanut kiihkeästi AstraZenecan rokotteen puolesta siitäkin huolimatta, että aine on aiheuttanut melkoisesti kuolemantapauksia, minkä takia monet maat ovat kieltäneet kyseisen aineen. Voi kysyä, miksi. Näin myös uutisen, missä kysyttiin ottaako Nohyneck itse rokotteen. Hän vastasi, ettei tarvitse, koska hänellä on vasta-aineita Koronaa vastaan. Miksi ei vasta-aineita mitata kaikilta PCR-testin sijaan? Vastaus on yksinkertainen. Ei haluta tietää, miten laumasuoja on kehittynyt. PCR-testiä käytetään siksi, että tuloksia voidaan manipuloida. Kun etsii, niin löytää. Nohynek istuu myös WHO:n MRA-rokotteita suosittelevassa komiteassa, jonka rahoittaja on Bill Gates.

https://cdn.who.int/media/docs/default-source/immunization/sage/2021/january/1-covid-19-sage-5jan2021-intro-nohynek.pdf?sfvrsn=e1d313e2_7

PCR-testissä monistetaan mikroskooppisen pientä geneettistä materiaalia. Riippuu monistuskerrasta, mikä on tulos. Vähemmän monistuksia, negatiivinen tulos ja enemmän, niin positiivisia tuloksia oli vähintään 95%. Testin kehittäjä Kary B Mullins sai Nobelin palkinnon. Mullins tähdensi, ettei PCR ole infektion toteamisen testi. Hän sitten kuoli yllättäen, kuten näissä yhteyksissä on tapana, elokuussa 2019 vaikka oli terve mies. PCR- testillä hysteria luotiin ja se jatkuu. Positiivinen testi. vaikka se olisi hyvin tehty ei tarkoita mitään, jos potilas on oireeton. Virus kiertää ja leviää kulovalkean tavoin. Valtaosa ei sairastu vaan kehittää immuniteetin. Näin tapahtuu kaikkien virusten suhteen. Tätä oleellista asiaa ei haluta suuren yleisön saavan tietää. Poliitikot kyykyttävät ihmisiä näillä positiivisilla tuloksilla ja kiristävät rajoituksia. Piti olla vaalit, mutta THL kehitti sopivasti hurjat infektioennusteet juuri vaalipäiväksi. Hallitus siirsi vaaleja täysin sääntöjen vastaisesti, sillä oli odotettavissa rökäletappio. Tämäkin kertoo, ettei THL edusta tiedettä vaan teollisuutta ja politiikka ihmisten tappioksi

Tässä veijari Gatesista tarinaa kaikesta mihin hän pyrkii:

https://www.ccn.com/bill-gates-conspiracy-theorists-might-not-be-as-crazy-as-you-think/

Kyse on todellisesta raskaansarjan vedätyksestä, rikoksesta ihmiskuntaa kohtaan, jolla on kaksi tarkoitusta a) myydä "rokotteita" b) tuhota kaikki pk-yritykset ja mennä kohti yhteiskuntaa, josta tuonnempana. Mutta vastarinta alkaa kasvaa. Tuhannet lääkärit ja muut terveydenhoidon henkilöt ovat verkostoituneet. Myös juristit, joista kuuluisin, on saksalainen Reiner Füllmich. Hän on kova kundi, saanut polvilleen sellaiset yritykset kuin Deutsche Bank ja Volkswagen. Hän on nostanut jutun WHO:ta ja Merkelin lempipojua Christian Drostenia rikoksesta ihmiskuntaa vastaan. Samoja oikeusjuttuja on nousemassa kaikkialla. Tällä hetkellä ainakin Britanniasta, Norjasta ja Suomesta on lähetetty samasta aiheesta pyynnöt kansainväliselle rikostuomioistuimelle.

https://tokentube.net/v/2988250893/PLANEETAN-SULKUTILA---Reiner-Fuellmich---Rapsodia-fi--tekstitys

Tässä yksityiskohtaisempaa infoa Reinerin meneillään olevasta prosesseista.

Drostenin tarina:

http:/enformtk.u-aizu.ac.jp/howard/the_classified_drosten_files/

Oikeusjutut:

http:/enformtk.u-aizu.ac.jp/howard/fuellmich/

Syytteitä on tulossa myös medioille, jotka ovat olennainen osa tätä kaameutta. Media on pelkojen pääluoja. Puhutaankin Nürnberg 2:sta ja että meneillään on WW3 (Maailmansota 3). Taistelua käydään kulissien takana ja pääasiassa elektronisesti. Päättäjät ja poliitikot ovat rikkoneet karkeasti Nürnberg -koodistoa ja ovat vastuussa toimistaan. Turha on selitellä, että totteli määräyksiä. Se ei päde, kuten ei ennenkään. Suomen poliittisen järjestelmän rappio näkyy hyvin eduskunnan toiminnasta. Kaikki ovat hiljaa kuin kusi sukassa. Ainona kansanedustajana Ano Turtiainen on ollut kiitettävän aktiivinen asian suhteen, mutta sai kenkää persuista, joiden piti olla aito oppositiopuolue. Suomi on siirtynyt puoluetotalitarismiin. Ei ole mitään eroa puolueiden välillä. Keskustelun taso on pakkasen puolella Turtiaista lukuun ottamatta. Tuntuu, että ainoa suuri kysymys, että kumminpäin vessapaperirulla on telineessä eduskunnan toiletissa. Todellisista asioista ei keskustella kuten on käynyt ilmi tässä korona-asiassa.

Reiner puhuu tuossa videossa alkusyksyn Berliinin mielenosoituksesta. Siellä todellakin oli reilusti yli miljoona ihmistä. Media vaikeni paitsi Hesari, joka kertoi paikalla olleen n. 10 000 ihmistä. Hiljattain Lontoossa oli vastaavan kokoinen mielenosoitus. BBC kuten koko muu maailman media oli hiljaa. Nyt Hesarikin oli hiljaa ja tietysti YLE. Näitä jättimäisiä mielenosoituksia alkaa olla joka paikassa. Ihmiset ovat alkaneet tajuta tämä valehtelun. BBC on briteille British Bullshit Company ja monelle suomalaiselle YLE on sama kuin Ylenanto. Jokainen voi päätellä jotain katsottuaan videon Lontoon mielenosoituksesta. Tämä vain paisuu. Kun poliisin pamput eivät riitä, annetaanko sotilaille lupa tappaa? On vain ajan kysymys, milloin tämä koko näytelmä romahtaa kulisseineen.

https://www.youtube.com/watch?v=TLHOjsuy7FY

Heti alkuun koronan vaarallisuutta liioiteltiin härskisti. Muut mielipiteet sensuroitiin tylysti. Ilmeisesti oli tärkeää luoda paniikki, jonka tarkoituksena oli saada ihmiset ottamaan testaamattomat rokotteet. Media alkoi massiivisen hyökkäyksen kaikkia muita hoitoja kohtaan. Ensiksi teilattiin D3-vitamiini, jonka oli jo todettu estävän viruksen aiheuttamat kuolemat. Sitten tyrmättiin Hydroksiklorokiini ja Ivermektiini, joiden on todettu estävän ja parantavan virusinfektiota.

https://journals.lww.com/americantherapeutics/Fulltext/2021/00000/Review_of_the_Emerging_Evidence_Demonstrating_the.4.aspx

https://virologyj.biomedcentral.com/articles/10.1186/1743-422X-2-69

Muita hoitoja ehdottaneiden lääkärien maine mustamaalattiin ja heidän oikeuksiaan rajattiin "yleisen edun" mukaan. Hämmästytti, että miksi, kunnes selvisi, että Yhdysvaltojen lain mukaan rokotuksia ei tarvita, jos on jokin muu toimiva hoito käytettävissä. Äärimmäisen raakaa ja häikäilemätöntä toimintaa.

blogi-2021-05-06-2

Kun Tsekin tasavalta otti käyttöön Ivermektiinin, romahti kuolleisuus. Miksi ei Suomessa?

Kyse ei ole edes perinteisessä mielessä rokotteista vaan aineista, jotka vaikuttavat ihmisen perimään. Niiden vaikutuksia ja haittoja ei kukaan tiedä. Ne ovat kokeiluasteella ja FDA ei hyväksy niitä rokotteiksi. Siksi Yhdysvaltojen vakuutusyhtiöt eivät korvaa niiden aiheuttamia haittoja vaan vastuu on "rokotteen" ottajalla. Israelissa Pfizerin rokote on aiheuttanut katastrofin.

https://greatgameindia.com/israel-report-pfizer-vaccine-side-effects/amp/

Oheisena tilasto Koronan rokotehaitoista Yhdysvalloista.

blogi-2021-05-06-3

Tämä on CDC VAERS virallinen tilasto "rokotteiden" haitoista. 4 kuukauden aikana on tapahtunut yhtä paljon kuolemantapauksia kuin 15 vuotena yhteensä muihin rokotteisiin. Kansainväliset lääkärijärjestöt ovat todella huolissaan, että haittoja vähätellään. Pitkäaikaisista vaikutuksista ei tiedetä. Jotkut arviot ovat todella karmaisevia.

https://doctors4covidethics.medium.com/press-release-doctors-and-scientists-accuse-medical-regulator-of-downplaying-covid-19-vaccine-d2431d5abdab

Yhdysvalloissa on aloitettu myös lasten rokotukset. Lapsia on kuollut. Oheisena huolestunut äiti yrittää epätoivoisesti selittää asiaa kylmille päättäjille. Jos näitä naisia olisi enemmän, muuttuisi kaikki hetkessä. Tämä on myös yksi uusista vapaista kanavista, mistä löytyy kaikkea mielenkiintoista.

https://brandnewtube.com/watch/experimenting-on-our-children_QHHetYcR7nzgnFu.html

Myös sellainen instituutio kuin Johns Hopkins on ottanut kantaa todellisiin kuolinsyihin, jotka laitoksen mukaan ovat manipuloituja:

https://greatmountainpublishing.com/2020/12/01/retracted-johns-hopkins-article-proves-covid-19-death-statistics-from-the-cdc-are-manipulated/

Epäilys näitä "rokotteita" kohtaan kasvaa. Ihmiset ovat lisääntyvässä määrin kieltäytyneet näistä piikeistä. Media yrittää kaikin tavoin luoda paniikkia, jotta tilanne jatkuisi ja ihmiset ottaisivat rokotteen. Nyt vuorossa Intia. Ovat kuvanneet kadulla makaavia ihmisiä koronauhreina. Todellisuudessa kyse on köyhistä ihmisitä, joiden niin keittiö kuin makuuhuone on pelkkä paljas katu. Gatesin rokotekampanjat ovat aiheuttaneet Intiassa runsaasti kuolemantapauksia, halvaantumisia yms. Ihmisten viha on noussut. Oheisessa videossa käy ilmi, miten käy, kun rokoteauto saapuu kylään. Ihmiset ovat raivoissaan, ei tietämättömyyttään vaan karusta kokemuksesta

https://rumble.com/vgboub-indian-villagers-throw-stones-at-the-vaccine-brigade-and-kick-their-asses-o.html

OfGuardian on yksi suosikeistani. Se on vastapaino The Guardianille, joka on luonut valheellisen mielikuvan itsestä aitona totuuden torvena. Yksi hämäys on kerjätä rahaa lukijoita esittäen, ettei se ota mainosmarkkoja. Todellisuudessa The Guardianin omistaa Rothschildin klaani. OfGuardian, joka on edellisen vastapaino, vääntää kauniisti rautalangasta, mistä tässä koronajutussa on kysymys. Maailmassa on kaksi suurta uutistoimistoa, Associated Press ja Reuters, joka omistaa edellisen ja Rothschild Reutersin. Molemmat ovat niin Hesarin kuin Ylen ainoat tiedonlähteet.

https://off-guardian.org/2020/05/31/its-all-bullsht-3-leaks-that-sink-the-covid-narrative/

Pelon lisäksi ihmisiä nöyryytetään pakottamalla pitämään maskeja kuin jotain orjan merkkiä. Tutkitusti niistä ei ole mitään hyötyä, päinvastoin aiheuttavat bakteeritulehduksia hengitysteihin. Eristys ja etäisyyden pitäminen kanssaihmisiin on sadistista kiusaamista, josta on todella paljona haitta. Lasten mielenterveys on järkkynyt, itsemurhat lisääntyneet kuten myös kotiväkivalta jne. Ihmisiä kuolee enemmän eristyksen takia kuin konsanaan itse virukseen.

Lockdown ei auta, mistä on selvää tieteellistä näyttöä. Tämäkin kertoo osaltaan, että kyse on pelkästä politiikasta, missä aseena on pelko natsien tapaan. 1930-luvulla oli sama tilanne eri tavoin toteutettuna. Ihmiset äänestivät pelosta Hitlerin valtaan, joka vakuutti tuovansa järjestyksen. Nyt pelolla ajetaan ihmiset ottamaan "rokote", jonka vaikutuksia kukaan ei tiedä, ja piikistä huolimatta ihmiset sairastuvat ja levittävät virusta. Katsoin Finnlinesin ohjeita koronan suhteen. THL vaatii myös rokotetuilta negatiivista testiä, joka ei saa olla 72 tuntia vanhempi. Eikö tämänkin pitäisi herättää edes jonkun ajattelemaan.

https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/00779954.2020.1844786

Tämä on myös hauska sivusto

https://lockdownsceptics.org/home/

Lopuksi yhteenvedon aika: Metabolinen pandemia ja tämä Covid-19-pandemia ovat kiinteässä yhteydessä toisiinsa. Kaiken tiedon mukaan korona ei poikkea millään muotoa tavallisesta kausiflunssista, joissaa 20prosenttia on koronaviruksia. Ongelmia syntyy vain silloin, jos metabolia on häiriintynyt. Toisin sanoen insuliiniresistenssi on ainoa syy, milloin mikä tahansa flunssa voi muodostua kohtalokkaaksi. Insuliiniresistenssi romuttaa kaiken muun lisäksi myös immuniteetin. Ymmärrän hyvin, miksi jouduin massiivisen hyökkäyksen kohteeksi kirjani Lääkkeetön elämä johdosta. Kirja käsittelee juuri insuliiniresistenssiä, mitä se on ja miten siitä pääsee. Korona "pandemiaa" on suunniteltu vuosia ennen sen ilmaantumista. Olen ollut ajojahdin kohteena jo runsas 3 vuotta. Siispä kirjoja ei kannata enää kirjoittaa. Olen siksi rakennellut verkkokursseja eri sairauksien ympärille. Ensimmäinen oli yleisön kehuma "Näin vahvistat immuniteettiasi" -kurssi. Kun immuniteetti on kunnossa, ei tarvitse huolestua mistään pöpöstä. Toinen on Diabeteskurssi ja pian tulee ruokavaliokurssi. Suunnitelmissa on muitakin. kaikki löytyvät osoitteesta: https://anttiauttaa.fi Pidän myös webinaareja, joista ensimmäinen sai erinomaisen vastaanoton. Minulla on ollut myös Terveysklubi jo 10 vuotta. Klubi on tiedon kultakaivos. Siellä voi kysyä minulta kaikkea taivaan ja maan väliltä ja jakaa kokemusta muiden kanssa. Terveysklubi on osoitteessa www.anttiheikkila.com. Myös verkkokurssien kautta voi olla yhteydessä minuun. Jos haluaa lisätietoja, kannattaa liittyä postituslistalle.

Edellinen