Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 09.10.2008

PANKKIIRI, YHTEISKUNNAN VIHOLLINEN NUMERO YKSI

Niin kauan kun on käyty sotia, on ne joku aina maksanut ja hyötynyt muiden murhaamisesta. Rothschildien kuuluisa pankkiirisuku loi omaisuutensa rahoittamalla herttuoita ja kuninkaita sotimaan keskenään. Napoleonkin sai heiltä rahansa. Ihmiset tappoivat toisiaan, ja voitot peri Rothschild. Rahalla ei ollut tuolloin isänmaata, kuten ei nykyäänkään. Pankkiirisukuja on noussut ja hävinnyt samoissa bisneksissä mutta Rothschildit nykivät näkymättömiä nyörejään edelleen ja ovat hyvin keskeisiä vaikuttajia kaikessa mitä maailmassamme tänä päivänä tapahtuu.

I. maailmasota olisi ollut mahdotonta ilman pankkiireja. He rahoittivat molempia sotivia osapuolia. Pankkiirit nostivat itse Lenininkin valtaan. Tuosta ajasta kertova paras lukemani kirja on kenraalimajuri Smedley Butlerin teos: War is Racket

en.wikipedia.org/wiki/War_Is_a_Racket

Teos on lyhyt mutta ytimekäs. Uskoisin että mikään ei ole muuttunut sitten Butlerin ajan.

Pankkiirit rahoittivat Hitlerin valtaan ja samalla kaikki häneen liittyvät kauheudet.

www.independent.ie

www.reformation.org

Samat pankit toimivat edelleenkin maailmalla. Mitään sotia ei voida käydä edelleenkään missään päin maailmaa ilman, että joku rahoittaa ne. Mikään sota ei ala, ellei pankkiirit ole varmistaneet saataviaan. Kenraali tai kuningas on vain pelle, jonka tehtävänä on kerätä pankkiirille voitot.

Sotabisnes on käynyt hankalammaksi nykyaikana, jos ei nyt lasketa aseellista öljyvarojen riistoa. Vetelä nuoriso ei enää innostu uhraamaan itseään isänmaan puolesta entiseen tapaan sillä bailaaminen discossa kiinnostaa enemmän kuin "suuret aatteet". Pankkiirien oli siis keksittävä muuta. Niin syntyi globaali kvartaalitalous. Kun sekään ei ole riittänyt, niin keksittiin investointipankkijärjestelmä, joka möi tyhjää tavallisen ihmisen kustannuksella. Kuviteltiin että tyhjä täyttyy itsestään, kun sitä työntää eteenpäin. Todella nobelin arvoinen keksintö. Mutta sitten seinä tuli vastaan. Fysiikan lakien mukaisesti tyhjä ei täyty itsestään, ellei ole jotain millä sen täyttää. Pohja romahti kuten kaksoistornit aikanaan. Pankkiirit ovat ajaneet koko maailman katastrofin partaalle, josta selviämisestä kenelläkään ei ole varmuutta. Rikostutkijatuttavani tokaisi, että jos haluaa ryöstää pankin niin kannattaa perustaa sellainen.

Muuten miksiköhän kukaan ei varoittanut nykytilanteesta.

www.iltalehti.fi

Tuomas Enbuske tiivisti radio-ohjelmassaan nasevasti "Tässä systeemissä voitot kapitalisoidaan ja tappiot sosialisoidaan"

Herkullinen on myös Markku Saksan blogi aiheesta.

www.taloussanomat.fi


Blogin aihesanat:
Hitler, isänmaa, Markku Saksa, Nobel, nuoriso, pankkiiri, rahoitus, Rothschild, sota, Tuomas Enbuske

Edellinen Seuraava