Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 19.12.2009

PASKAJOURNALISMIA PAHIMMILLAAN JA JUTTUA H1N1:STA

Kun maan media on ollut halvaantunut influenssahypen takia, on sen täytynyt repiä otsikoista vaikka väkisin. Pelottelu myy. Toimittaja Juha Roppola (pankaa nimi mieleen) on repäissyt hanuristaan vetävän jutun euroedustaja Ville Itälästä, joka on laihduttanut vhh-dieetillä. Roppolan mukaan se on vaarallista. Ehkä hän käy kaljalla Puskan kanssa ja saa näin syvätietoa maailman asioista.

www.iltalehti.fi

Sama uutinen kilpailevassa lehdessä. Ihan asiallinen juttu.

www.iltasanomat.fi

Ystäväni kuuluu samaan puolueeseen kuin Itälä. Siksi ystäväni oli ollut yhteydessä häneen. Itälä oli ollut äimän käkenä uutisesta, koska lehti ei ollut haastatellut häntä. Jos media-alan ihmiset sattuvat lukemaan tätä, niin kehotan heitä perehtymään seuraavaan linkkiin. Sen mielipiteen alkaa suuri joukko allekirjoittaa. Onkin mielenkiintoista nähdä miten seuraavissa vaaleissa tulee käymään.

www.wordmworld.net

Muualla sentään kirjoitetaan. Britanniassa kerrotaan Tamiflun sivuvaikutuksista. Kun taas THL:n mukaan tavara on kuin karkkia.

www.telegraph.co.uk

Sitten Britannian viranomaisten mukaan Tamiflun määrääminen on olut turhaa suurimmassa osassa tapauksia. Tiettävästi vain joka viides tapauksista olisi ollut influenssaa. 800.000 ihmistä on syönyt lääkettä turhaan. Mutta viimeaikaisten tutkimusten mukaan tautia olisi ollut vain yhdellä jokaisesta kahdestakymmenestä potilaasta ( 1/20). Ja Suomessa sen kun syödään ainetta kuin leipää.

www.dailymail.co.uk

Karmeinta on ettei näitä asioita tutkita tässä maassa Eli koko tauti näyttää olevan hypeä. Kansalaissivustoja on tullut kiitettävästi lisää. Tässä yksi sellainen.

napapiirinjuoksijat.nettisivu.org

Hyvä pojat. Juostessa tulee kaikenlaista mieleen.

Sitten vielä tuosta taudin toisesta aallosta. On rikollista väittää sen tulevan. Jos kyseessä on normaali influenssa, on se mennyt maan läpi ajat sitten ja enemmistöllä on siihen vasta-aineet. Uutta tautia ei tule ja jos jotain tulee, niin se on sitten eri tauti, ja siihen sitten tämä rokote ei auta. Siis olkaa rauhassa.

www.hs.fi

THL syyllistyy rikokseen pelottelemalla toisella aallolla. Uusi rokotus aiheuttaa vain kärsimystä. Nimittäin viimeisessä Lancet –lehdessä on sanottu, että yksi rokotuskerta riittää.

"Three studies from the USA, China, and Hungary assess whether single-dose H1N1 influenza vaccine provides sufficient protection from infection in children and adults."

Kolmessa eri maassa tehdyt tutkimukset todistavat tämän selvästi:

USA
www.thelancet.com

Unkari
www.thelancet.com

Kiina
www.thelancet.com

Eli on täysin vastuutonta rokottaa kansa toistamiseen. Se on ihmisten asettamista vaaraan. Toiseksi, se tulee äärimmäisen kalliiksi. Kun kaikki on tässä läpinäkyvyyden Suomessa kuitenkin salaista, emme tiedä rokotteen hintaa. Olen yrittänyt selvittää asiaa eri maiden budjettien perusteella. Olen saanut yksittäisen rokotteen hinnaksi noin 20 € ja joidenkin ekonomisten mukaan hinta pyörii 17 – 20 €:n välillä. Rokote on tullut siis maksaman runsaat 100 miljoonaa euroa ja nyt ne torvet ovat tilaamassa toisen satsin saman aikaan kun monet maat yrittävät päästä rokotteistaan eroon.

On alusta asti ihmetyttänyt, mikä muuttui matkan varrella. THL:n ilmoitus kesäkuulta puhuu vallan muuta kuin missä nyt ollaan:

www.stm.fi

Putinin puolella nauretaan, kuinka tyhmä tsuhna on. Tietoa saa vapaasti Venäjältä, kun Suomi on sulkeutunut sensuuriin. Niin historian osat ovat vaihtuneet. Venäläinen RT on hyvä kanava noin muutenkin, parempi kuin Hesari.

rt.com

WHO on siis kaapannut vallan. Oheisena WHO:n kummisetälista:

www.information.dk

Leppoisia kunnon perheenisiä tai isoisiä. Samanlaisia kuin ne, jotka järjestivät junamatkoja juutalaisille viime rähinän aikana. Siistiä, kaikki tapahtuu kirjoituspöytien takana. Ei tarvitse liata käsiään, sehän on epäeettistä.

Löysin oivallisen filminpätkän tästä logiikasta. Toivottavasti kummisedille kävisi samoin.

www.youtube.com

Suomen rokote on roskaa. Se on kielletty USA:ssa. Ihmisten lähettämissä palautteissa on erikoinen piirre. Joillakin alueilla on paljon sivuvaikutuksia rokotteesta, kun taas toisilla ei. Väistämättä tulee mieleen, että kyseessä on eri aine tai aineet. Suomea nähtävästi käytetään testialueena, etenkin kun tsuhna on kiltti ja uskoo viranomaisiin. Muualla porukka on pannut vastaan. Suomessa ihmiset osallistuvat mielellään näihin valkotakkien rottakokeisiin. Mielestäni asia tulisi selvittää ulkopuolisen toimesta. Miksi ei RP tutki? Tässä on selvästi sellaisia kytkentöjä mistä normaalisti joutuu istumaan. Vai onko niin salaisesta toiminnasta kysymys, että nykyinen poikkeustila sallitaan?

Näitä kokeita on tehty mm. Puolan asunnottomilla, ja birttilehtien mukaan moni on kuollut noihin kokeisiin. Ihan kolmannen valtakunnan touhua. Silloinkin sanottiin että protestoijat ovat höyniä ja heille naurettiin. Eihän viranomaiset sellaista voi tehdä. Göbbels sanoikin, että mitä karkeampi vale, sitä paremmin ihmiset uskovat.

www.telegraph.co.uk

Sain postia lukijalta:

Valitettavasti tämä ei ole ainoa teollisuuden ala missä tällaista tapahtuu. Olisi mielenkiintoista kuulla mielipiteesi uuden ja erittäin huolestuttavan globaalin ruokalainsäädännön suhteen, joka on ilmeisesti astumassa voimaan vuodenvaihteessa:

www.tiede.fi

Olen tiennyt tuon, mutta sen käsittelyyn ei ole kerta kaikkiaan ollut aikaa. Pyytäisinkin lukijoita kaivamaan tämänkin taustoja. Tiedän, että Puska on ollut väsäämässä tuota juttua ennen kuin sai suojatyöpaikan THL:sta. Koko juttu on lääke- ja ruokateollisuuden sanelema. Olisi hyvä saada tietää, minkälaisia kummisetiä on tuonkin taustalla. Tällainen juttu astuu voimaan ilman että kukaan tietää siitä mitään. Kuka puhuu vielä Suomen itsenäisyydestä? Karpeloituneet poliitikot eivät ymmärrä asioita, ja heidän sijaan kytköksiä omaavat virkamiehet ovat myyneet Suomen pala palata.

Kolmas juttu on tämä ilmastoasia, josta olen tekemässä juttua. Sekin on valitettavasti samaa hypeä. Sanon sen silläkin uhalla, että skeidaa alkaa tippua päälleni. On sen verran näyttöä, että haluan jakaa sen kanssanne. Tunnen sopivia ihmisiä ja olen tiennyt koko ajan, ettei mitään sopimusta synny Kööpenhaminassa eikä missään muuallakaan. Kiina, Venäjä, Intia USA jne, eivät allekirjoita mitään, kunhan jauhavat kohteliaisuuksia. Eurooppa on vetänyt itsensä löysään hirteen päättämällä rajoittaa omia päästöjään jonka seurauksena loppukin teollisuudesta katoaa. Mutta siitä sitten seuraavassa blogissa.


Blogin aihesanat:
influenssa, Juha Roppola, media, Pekka Puska, pelko, rokote, Tamiflun THL, THL, VHH, Ville Itälä, WHO

Edellinen Seuraava