Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 18.04.2020

NETTIJULKAISU ON IN

Jokainen suomalainen on nähnyt, mitä tapahtuu, kun kirjoittaa kirjan, joka astuu järjestelmän varpaille ja haastaa virallisen terveysuskonnon. Suomessa kirjojen kirjoittaminen ei kannata. Se on suorastaan vaarallista.

Kirja on hyvin haavoittuvainen. Pienkustantajalla on paljon pelissä, kun idean saa paperille painettua ja kirjan kirjakaupan hyllylle. Pienyrityksen rahkeet eivät kestä sitä rumbaa, mitä koin.

Kirjakauppa Suomessa on parin toimijan käsissä. Nyt pitää jo ostaa hyllytilaa kirjakaupasta, jotta saisi kirjansa esille. Uskoni kirjaan informaation jakajana on mennyt. Asiat kehittyvät nykyisin vauhdilla. Kun kirja vihdoin päätyy kaupan hyllylle, on se menettänyt ajankohtaisuutensa. Se on kuin Hesari, jonka printtiversio on erinomaista kalakaupan suojapaperia.

Olen siksi päättänyt siirtyä pelkkään elektroniseen tiedonlevitykseen. Sen voi tuottaa reaaliaikaisesti, vaikka päivässä. Ja mikä parasta, sitä voi päivittää jatkuvasti.

Olen erityisesti innostunut verkkokursseista, mitä kautta voin tehokkaasti jakaa osaamistani. Myös e-kirjoja, webinaareja, yksilöllisiä ja ryhmäohjauksia eli kaikkea maan ja taivaan väliltä niin, että vain taivas on rajana. Ensimmäinen nettikurssi on juuri valmistunut. Se käsittelee immuniteettia tilanteessa, missä kallis terveydenhoitojärjestelmämme on täysin avuton. Ei ole pilleriä eikä rokotetta, jolla ongelma ratkaistaisiin. Näitä "flunssia" tulee ja menee. Ainoa mahdollisuus on, että jokainen pitää immuunijärjestelmänsä kunnossa. Printtikirja tulisi auttamattomasti liian myöhään, eikä tämä tieto läpäisisi kustantajien ja median sensuuriseulaa.

Koen, että minulla on vielä paljon sanottavaa ja kokemusta jaettavanani. Olin tehnyt kliinistä työtä 49 vuotta, ennen kuin Eiran sairaala erotti minut tuon ajojahdin seurauksena. Tänä vuonna olisi tullut 50 vuotta täyteen.

Ikääntyvillä on hyvin tärkeä tehtävä elämässä. He ovat tradition kantajia ja kokemuksen jakajia. Valitettavasti tuo on jäänyt taustalle internetistä, kun puuttuu historiallinen perspektiivi. Aion korjata tilanteen ja käyttää nettiä tradition ja kokemukseni jakamiseen.

Edellinen Seuraava