Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 22.02.2010

RASVATUTKIMUS

Edelleenkään Suomen media ei ole lainkaan reagoinut tämän vuosisadan ehkä tärkeimpään tutkimukseen. The American Journal of Clinical Nutrition julkaisi tutkimuksen tämän vuoden tammikuussa. Siinä todettiin, ettei eläin- eikä tyydytetyillä (kovilla) rasvoilla ole mitään yhteyttä sydän- ja verisuonitauteihin.

www.ajcn.org

Asia on ollut monien tiedossa koko rasvasodan ajan, mutta valtaa pitävä lääketieteen eliitti yhdessä lääke- ja ruokateollisuuden kanssa on ylläpitänyt myyttiä rasvojen vaarallisuudesta. Eläinrasvat pilaantuvat keinorasvoja nopeammin kaupan hyllyllä.

Olen kirjoittanut aiheesta jo vuosia. Tämän takia minua on pidetty hulluna tässä margariinin luvatussa maassa. Olen julkisesti vaatinut, että demokratian nimissä tulisi julkaista todisteet eläinrasvojen vaarallisuudesta. Mutta niin ei ole tapahtunut. On vain puhuttu maagisesta tuhannesta tutkimuksesta kykenemättä esittämään yhtäkään, joka tukisi virallista hömppää. Ruotsissa toisinajattelevien lääkäreiden toimesta oli Livsmedelvärket, virasto joka vastaa näistä asioista, pakotettu ottamaan jotain kantaa asiaan viime vuonna. Ruotsihan on demokratia, mitä Suomi taas ei ole. Tuhannen tutkimuksen sijaan virastolla oli esittää 74 tutkimusta, joista mikään ei todistanut eläinrasvojen vaarallisuudesta. Eli virasto oli valehdellut kansalaisilleen. Samaa voi sanoa myös pääjohtaja Pekka Puskasta, joka on vuosikymmenien ajan johtanut harhaan ja valehdellut Suomen kansalle näissä asioissa.

Tuohon nyt julkaistuun tutkimukseen sen verran, että tutkijat löysivät 600 julkaisua, joissa oli todettu eläinrasvojen ja sydäntautien yhteys, mutta noiden julkaisujen taso oli sellainen, ettei voinut puhua varsinaisesti tutkimuksesta.

Valehtelu on tavallista, kuten on osoitettu pandemian ja ilmastokysymyksen kohdalla. Diabetesliiton suositukset ovat hengenvaarallisia, joista myöhemmin, mutta asioiden hoidosta ei voi muuta sanoa kuin että surkeaa ja raadon haju tuntuu. Ne, joiden pitäisi hoitaa asioitamme, ovat pettäneet meidät prostituoimalla tehtävät, joihin heidät on valittu.

Olen muutamassa sivustojani. Alan kyllästyä päättymättömään p:n puhumisen kierteeseen. Siinä vain likaa kätensä. Tarkoituksenani on alkaa hoitaa ja neuvoa ihmisiä netin kautta yksilöllisemmin. Se on työtä mistä pidän. Viimeinen piikki oli, kun YLE:n pomo sai kenkää annettuaan toimittajan tutkailla Vanhasen taloudellisia suhteita. Kaikki nuo tyypit ovat kavereita keskenään. Siksi mikään ei muutu. Suomi vajoaa Kreikan tasolle, jos on uskomista pääministeriä tai valehteleeko kundi tässäkin asiassa.

Olen sulkenut blogisivujeni vastausosaston tarkoituksella sillä se alkoi täyttyä liian hurjista salaliittotarinoista ja muusta vastaavasta, jotka harvemmin liittyivät itse asiaan. Voin sanoa, että ei ole olemassa salaliittoja. Noita valehtelijoita yhdistää vain yksi asia, ja se on ahneus.

Sen verran voin valottaa tulevaisuutta, että saamme ehkä kokea yhden tai kaksi pandemiaa. Koska tämä viimeinen meni pipariksi, ihmiset maailmalla ovat todella raivoissaan (ei Suomessa missä usko systeemiin on vahva). Venäläiset ja eteenkään kiinalaiset eivät pidä moisesta. Kumpikin maa hallitsee bioteknologian, joten tarvittaessa molemmat voivat kehittää oman pandemiansa.Joka tapauksessa statiinirahastuksen jälkeen yhtiöt satsaavat rokotteisiin. Meille aletaan kaupata rokotteita jalkahiestä hilseeseen, kun kunnon tauteja ei enää löydy.

Lupaavin on läskirokote. Todellakin kehitteillä on rokote lihavuutta vastaan. On todettu, että virus voi aiheuttaa läskin lisääntymistä. Lupaavin on tavallinen flunssavirus (adenovirus-36), joka lisää rasvasolujen määrää:

www.usatoday.com

Meillähän on kiitos Puskan ja muiden vastaavien toimijoiden neuvojen ansiosta todellinen läskipandemia, joten piikkijonoon vain jokainen kynnelle kykenevä, ja loput tuodaan paareilla vaikka väkisin.

Olin puhumassa Agricolan kirkossa kivusta (toinen kerta elämässäni kun olen esiintynyt kirkkokansalle). Tupa oli täynnä. Tilaisuuden jälkeen iloinen seitsemääkymppiä lähenevä naisihminen tuli kertomaan tarinaansa. Hän halusi kiittää, kun oli päässyt 27 kilosta ja kaikista lääkkeistään eroon neuvojeni avulla. Hän mainitsi professorin, joka taannoin esiintyi usein mediassa ravintoasiantuntijana. Hän myy Nutriletia, tuota nollakalorin jauhoa. Nainen oli yrittänyt tiputtaa painoa professorin menetelmällä, mutta paino palasi aina kun Nutriletin syönti loppui. Päästyään pysyvästi eroon kiloistaan ja lääkkeistään hän meni tapaamaan professoria. Tämä sanoi välittömästi, ettei Heikkilän dieettiä ole tieteellisesti todistettu! Joko mies on typerys tai sitten valehtelee kuten muut. Mitätöi potilaan kokemukset ja todellisuuden, jotta oma teoria ei häiriintyisi!

Tuo tapahtuma oikeastaan kertoo, mistä tässä systeemissä on kysymys. Eiköhän aleta äänestää jaloillamme. Voimme unohtaa tuon professorin sekä Pekka Puskan sillä kukaan ei ole todistanut, että he ovat olemassa. He kuuluvat sarjaan lääketieteen myytit (medical myths).

Edellinen Seuraava