Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 16.03.2010

RASVAVERO JA MUU VIRANOMAISTEN MIELIVALTA

Yksi merkillisimmistä virkamiesehdotuksista on rasvavero. Veron perusteeksi ei löydy mitään tieteellistä pohjaa sillä eläinrasvat eivät aiheuta mitään terveysongelmia. Siitä on vahva tieteellinen näyttö, kun taas vastakkaisesta ei ole mitään todellista esitettävää. Esitys perustuu THL:n pääjohtajan pakkomielteenomaisen ajatukseen, jonka tausta on 50-luvun teorioissa ja jotka on moneen kertaan todistettu täysin paikkansa pitämättömiksi. Tässä ei ajatella kansalaisten terveyttä, vaan jotain muuta joka on selitettävissä paikalleen jämähtäneiden virkamiesten uskomusjärjestelmistä käsin. Hesarikin uutisoi tukien virkamiehiä, että rasvaverolle olisi kannatusta laajemminkin. Ikään kuin massat olisivat marssineet veron puolesta.

www.ajcn.org

www.hs.fi

Jos todella haluttaisiin ajatella kansalaisten parasta, niin ainoa minkä voisi kieltää olisi fruktoosi, eritoten fruktoosisiirappi (HCFS), joka on noussut selvästi yksittäiseksi syyksi lasten lihomiseen ja aikuisten diabetekseen. Mutta THL ei seuraa todellisuutta, vaan noudattaa kaavioita joka tukee suurteollisuutta. Fruktoosi on teollisuuden tämän hetken supertuote numero yksi ja sitä jopa kaupitellaan terveystuotteena

www.sciencedaily.com

www.eurekalert.org

Ilmeisesti THL:n johto ei päivitä tietojaan tai sitten tekevät kaiken vakaasta harkinnasta. Jos valtio tarvitsee noita veromarkkoja, niin miksi ei sitten lakkauteta koko THL:ää. Siellä on pataljoonan verran väkeä, jonka ainoa tarkoitus on toistaa yhtä mantraa: margariini on terveysruokaa margariini on terveysruokaa, margariini..... Säästyisivät turhat rokoterahat ja virkamiespalkat.

H1N1 –pandemian suhteen talo osoitti täydellisen kyvyttömyytensä, eikä edelleenkään kukaan selvittele Eskolan miljoonia. Maailmalla on sen sijaan alettu kysellä skandaalin taustoja. Saksalainen Der Spiegel –lehti on vahvasti sitä mieltä, että koko pandemia sai alkunsa lääketehtaista ja niiden lahjomista professoreista.

www.spiegel.de

Mutta Suomessa on edelleen pandemiahälytys päällä mikä on ihan tolkutonta. Maassa ei todellakaan ole enää johtajuutta. Sen näkee jo virkamiesten tavattomasta röyhkeydestä tyrkyttää mielettömiä lakeja, joita sitten pätemättömät karpeloituneet poliitikot nuijivat läpi tajuamatta, mitä ne todellisuudessa merkitsevät. Suomalainen poliitikon ymmärrys on hyvin rajallinen. Heidän tajuntansa kykenee käsittelemään vain yhden asian kerrallaan. Jos asioita on useampia ja jos ne ovat vielä vuorovaikutuksessa keskenään, sammuu poliitikon ymmärrys, jolloin on parempi painaa nappia muiden mukana. Olen kuullut, että ainoa poliitikko, joka ymmärsi kokonaisuuksia, oli edesmennyt Ahti Karjalainen. Hänen jälkeensä on tullut vain yhden asian edustajia, joiden yhteinen piirre on narsismi, ja ainoa tavoite on tulla uudelleen valituksi. Tästä media sitten pitää huolen, jos on hyvää pataa toimittajien kanssa ja avaa heille rakkauselämänsä ja vaatekaappinsa salat.

Todellinen limbo päätös oli palkata amerikkalainen konsulttitoimisto McKinley järjestelemään maan terveydenhoitojärjestelmä uuteen uskoon. Voi kysyä mitä THL on tehnyt nämä vuodet? Matkustellut lääketehtaiden piikkiin ja viilannut kynsiä? Jo yksinomaan tämä päätös osoittaa että laitos on turha ja ministerit pätemättömiä tai ovat sitten osallisena tuossa bisneksessä. Mielijournalistini Markku Saksa kirjoittaa oivallisesti aiheesta.

www.taloussanomat.fi

Tässä vaiheessa en luottaisi yhteenkään amerikkalaiseen konsulttiin. Miettikää ihmeessä, miten Kreikan on käynyt, ja Italia ilmeisesti tulee perässä samaan konkurssiin uhaten koko Euroopan talousjärjestelmää, maat kun ovat luottaneet amerikkalaisiin konsultteihin. Tällä hetkellä maailmassa käydään taloussotaa, mikä on jäänyt tämän maan päättäjiltä huomaamatta. Talousalan ihmiset tietävät missä mennään. Vuorineuvos Jorma Eloranta kertoo, mihin ollaan menossa. Todellisuus on aivan toista kuin mitä meille lässytetään.

www.kauppalehti.fi

Erikoisia virkamieslakeja on tulossa muitakin. THL:ssä ja Sosiaali- ja terveysministeriössä on valmisteilla laki, joka sallisi lasten käyttämisen koe-eläiminä lääkekokeissa ilman vanhempien suostumusta. Sitäkin lakia ollaan tehty kansalta salaa. Turussa on meneillään ns. Strip-tutkimus, joka epäeettisyydessään on vertaansa vailla. Kaikki tietysti THL:n siunauksella.

THL suunnittelee tekevänsä Suomesta täysin tupakoimattoman maan. Jälleen yhden asian liike, jolla virkamies osoittaa tarpeellisuutensa. Meillä käy yli 2 miljoonaa venäläistä turistia, ja venäläiset ovat kovia tupakoimaan. Miten sitten tehdään heidän kanssaan ei THL:n päähän ole edes juolahtanut. Takavarikoidaanko tupakat rajalla? Tämä vain esimerkkinä, etteivät asiat ole niin suoraviivaisia.

THL edustaa vanhaa fundametaalista bershneviläistä linjaa. On yksi dogmi joka pysyy ikuisesti. Miksi sallitaan moinen vielä vuonna 2010? On turha perustaa mitään Aalto –yliopistoja, kun todelliset jäärät tekevät maasta takapajulan. Mielestäni lakien säätelyä tulisi rajoittaa ja lisätä kansalaisten mahdollisuuksia päättää itse omasta elämästä. Low fat –uskonto on vienyt maata huimasti taaksepäin. Muistuu mieleen opiskeluajat jolloin, Suomessa homoseksuaalisuus oli rikos ja eläimeen sekaantumien myös. Tuolloin naureskelimme typerää lakia, jonka loogisuus oli seuraava: jos yhtyy lampaaseen, joutuu linnaan, mutta jos tappaa lampaan ja syö sen, on se maatalouspolitiikkaa. Tupakkakielto ja rasvavero on palaamista tuohon aikaan. Seksuaalilait muuttuivat kun silloiset edistykselliset lakimiehet ajattelivat, ettei rikoslaki voi säädellä yksityisen ihmisen elämää. Mihin nuo lakimiehet ovat kadonneet? Ilmeisesti menneet bisneksen puolelle.

Tiedättekö muuten, että kaikki puolustusvoimien rakennukset on myyty kiinalaisille Tiedättekö myös, että maan pohjavedet ovat myynnissä eli kaikki puhdas vesi siirtyy muiden omistukseen? Asiaa protestoinut Marko Sihvonen poistettiin eduskuntatalon edestä poliisivoimin.

www.youtube.com

riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi

Muuten tiedättekö, että valtava osa Suomea, joka on julistettu natura –alueeksi, kuuluu itse asiassa EU:n hallintaan? Uusi aselakiehdotus on muotoiltu niin, että poliisi voi tehdä ratsian kotiin kuin kotiin ilman mitään erityslupaa ja kääntää koko huoneiston mullin mallin etsiessään kuviteltuja aseita. Kotietsintään riittää pelkkä epäilty. Eli laki siirtää maan täydelliseen poliisivaltaan. Tämä siksi, että muutama fanaattinen sisäasiain ministeriön virkamies niin haluaa. Ministeri itse on osittanut oman avuttomuutensa asian suhteen. Listaa voisi jatkaa, mutta tämä on lyhyt katsaus siihen, ettei maassa todellakaan ole johtajuutta. Mutta vaalit on tulossa, joten ole valmis. Valitaan täysin uudet kasvot. Nykyiset saavat mennä. Eduskuntaan riittäisi 40 edustajaa sillä 80 % säädöksistä tulee EU:sta, joten 80% kansanedustajista on turhaa menokulua.

Edellinen Seuraava