Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 23.05.2011

RUOTSI JA SUOMI 6–0

Suomi voitti jääkiekon MM-kisoissa Ruotsin 6–1, mutta yleensä kaikessa, mikä koskee elämää, keskustelua ja etenkin lääketiedettä, Ruotsi hakkaa Suomen mennen tullen 6–0. Ei ole siten ihme, että pakkoruotsi halutaan poistaa. Näin kukaan ei pääse häiritsemään tämän lintukodon huonon itsetunnon luomaa sisäänpäin kääntynyttä muminaa. Juuri heikon kielitaidon takia suomalaisia on kyykytetty vuosisatoja – ja tullaan kyykyttämään, jos ainoa mitä osataan on Jees, I love you, fuck you, kielellä, joka opitaan kolamainoksista.

Professori Timo Strandberg julkaisi tänä keväänä kirjan kolesterolista. Siinä hän lyttää kaikki kriittiset mielipiteet painovoimalakia kumoavalla tavalla. Strandbergin mukaan vain pyhään kolesteroliyhteyteen vihkiytyneet saavat puhua asiasta. Muut pitäkööt turpansa kiinni. Kolesteroli on vaarallista. Piste.

Strandbergin ajattelumaailma on merkillinen. -90-luvulla hän julkaisi oman tutkimuksensa arvovaltaisessa lääketieteellisessä julkaisussa JAMA:ssa, ja siinä hän itse todisti, että virallinen ruokavalio ja kolesterolin keinotekoinen alentaminen lääkkein on hengenvaarallista. Kokonaiskuolleisuus lisääntyi 40 % ja sydän-kuolemien peräti 2,5-kertaisesti verrokkiryhmään nähden!

jama.ama-assn.org

Siitä huolimatta hän on henkeen ja vereen kolesterolia vastaan.

Kolesterolimafian pimeästä puolesta sen verran vielä, että heidän uskonkappaleensa perusdogmi korostaa LDL-kolesterolin pahuutta ilman perusteellisimpia selvityksiä. Ehkä juuri siksi, että alan suurin bisnes, statiinit, alentavat LDL-kolesterolia. HDL:n hyvyydestä on puhuttu ajoittain, mutta pääasiassa kuriositeettimielessä, kun siihen ei ole ollut tarjolla patenttilääkettä.

Paha ja hyvä eivät kuulu aitoon tieteeseen. Kolesteroliasia on virallisen tahon näkemyksen mukaan jotain ihmistä suurempaa, sellaista joka lähenee jumalallisia sfäärejä. Niinpä tuossa asiassa ihmisiä saa vapaasti pelotella ja syyllistää, kuten kirkko aikoinaan.

Jos LDL:n pahuus ja HDL:n hyvyys pitäisi paikkansa, niin silloin LDL:n lasku ja HDL:n nousu toisi aina positiivista tulosta tapahtui se millä menetelmällä tahansa. Mutta asia ei valitettavasti ole näin, kuten Strandberg itse aikoinaan todisti.

Etsetimibi (Zetia,Vytorin) on uusi lääke, joka estää kolesterolin imeytymistä suolistosta. Lääkettä käytetään yhdessä statiinien kanssa. Etsetimibi laskee huomattavasti kokonaiskolesterolia ja etenkin LDL:ää. Tutkimuksessa verrattiin Etsetimibia niasiiniin (B3- vitamiini), joka tunnetusti laskee triglyseridejä ja nostaa HDL:ää. Aineiden vaikutuksia seurattiin mittaamalla niiden vaikutuksia verisuonen paksuuntumiseen. Tulos oli tyrmäävä. Lääke lisäsi verisuonen seinämän paksuuntumista ja oli siten potentiaalisesti vaarallinen, kun taas B3 vähensi paksuuntumista.

www.nejm.org

Kuitenkin tiedosta huolimatta virallinen puoli hehkuttaa lääkkeitä ja olisi jopa valmis kieltämään vitamiinihoidot.

CETP-inhibiittorit ovat uusin ase kolesterolimarkkinoilla. Tämän ryhmän lääkkeet nostavat huimasti HDL:ää ja samalla laskevat LDL:ää. Luulisi, että kyseessä olisi superlääke. Pfizer -yhtymän CETP on nimeltään Torcetrabid. Kolesterolimafia oli riemussaan. Vihdoinkin patentoitava uusi ase heidän arsenaaliinsa. Mutta todellisuus oli jotain muuta kuin he odottivat.

Tutkimuksessa Torcetrabid lisäsi äkillisten sydänkohtauskuolemien määrää 25 %. Kaiken kaikkiaan sydäntautikuolleisuus nousi 40 % ja kokonaiskuolleisuus lisääntyi 200 %. Voisi päätellä että HDL:n nosto on hengenvaarallista, mutta ei, sillä sama jargon jauhaa samaa rataa.

www.nejm.org (pdf)

Uuden tutkimuksen mukaan noin 75 %:lla kaikista sairaalaan tuoduista sydänkohtauspotilaista oli normien mukainen LDL-taso. Tämä sai tutkijat päättelemään, että rajoja on kiristettävä entisestään. Maalaisjärjellä ajatellen tutkimus osoittaa, ettei koko kolesterolin hoidosta ole mitään apua, vaan asiat olisi mietittävä uudestaan.

www.sciencedaily.com

Ruotsissa on keskusteltu statiinihoitojen tehosta ja mielekkyydestä. Peräti kolmentoista professorin ja kolmen dosentin toimesta on lähdetty oikomaan kolesterolimafian virheellisiä ja osin valheellisia väittämiä. Lääkärit eivät edelleenkään osaa tehdä eroa absoluuttisten ja suhteellisten lukujen välillä. Itsekin irvin taannoin asialla, kun kirjoitin rokotusten lisäävän keskenmenoja 700 %. Turpaan tuli vasemmalta ja oikealta. Vain harva ymmärsi vitsin. Tässä pilkuttajien maassa ei saa heittää herjaa.

ww.dn.se

Valitettavasti tässäkin asiassa on osattava pakkoruotsia. Ruotsalainen arvovaltainen lääkärikaarti kertoi juuri näistä samoista luvuista selkokielellä kansalle. Kolesterolikauppiaat väittävät, että statiineilla kuolleisuus vähenee 17 % ja sydän-kohtausten määrä 30 %. Kyse on klassisesta markkinamiesten tempusta. Nämä suuret luvut ovat suhteellisia, eivät absoluuttisia lukuja. Ne ovat kaksi aivan eri asiaa.

Markkinamiesten väittämien takaa paljastuu seuraavaa: Tutkimuksen kokonaiskuolleisuus (absoluuttiset luvut) oli statiineilla 2,57 % ja ilman lääkettä 3,06 %, joten absoluuttinen ero oli 0,49 %. Sydänkohtausten suhteen luvut olivat 4,72 % ja 6,55 % jolloin absoluuttinen ero on 1,83 %. Kun vielä tiedetään, että lääketehtaat ovat manipuloineet statiinitutkimuksia, niin todelliset luvut voivat olla mitä tahansa. Kun tähän vielä lisätään edellä kerrottu, niin voi sanoa, että meitä on raskaasti huijattu.

Kjell Lindroos on YLE:n suomenruotsalaisen puolen toimittaja, joka teki loistavan ohjelman siitä, mitä diabeetikon ravintosuosituksista ajatellaan lahden eri puolilla. Ei ihme, että ollaan rajoittamassa FST:n toimintaa, sillä se häiritsee tavisten rauhaa.

vimeo.com/24004754 (video)

Ohjelmassa esiintyvät professori Fredrik Nyström Linköpingistä, lääkäri Andreas Eenfeldt, joka on kirjoittanut vhh:sta (LCHF), vanhempi diabetesta sairastava naispotilas, jonka vointi oli hiilihydraattirajoituksen jälkeen oleellisesti parantunut ja sitten sokerina (tai pitäisikö sanoa tärkkelyksenä) pohjalla meidän oma Mikael Fogelholm, joka ei ole edes lääkäri.

Nautin toimittaja Lindroosin eleettömästä tyylistä tehdä yksinkertaisista elementeistä huippuluokan dekkari, jossa jo puhujien ilmeet kertoivat, mistä on kysymys. Nyström oli järkyttynyt kuultuaan, mitä nämä fogelholmit Suomessa kansalle tuputtavat. Kaikesta näkee, että Nyström on huippuluokan kliinikko, jonka rinnalla fogelholmit ovat mitättömyyksiä. Ohjelmassa Fogelholm selvästi valehtelee ja jää siitä vielä kiinni. Ruumiin kieli ja kasvot ovat paljonpuhuvia.

Kaksi linkkiä aiheeseen, joissa Lindroos kertoo ohjelmanteon taustoista. Diabetesliitto hyppi seinille, kuten saattoi odottaa. Liittohan on yrittänyt systemaattisesti tuhota myös meikäläisen Pirkanmaan poliisin hiljaisella myötävaikutuksella. Establismentin väkivalta on olennainen osa tämän maan hallintomallia. THL:n pääjohtajakin jaksaa soitella jatkuvasti TV-yhtiön johtajille, että pankaa se Heikkilä helvettiin sieltä. Maa saa sitä, mitä haluaa. Pää pussiin, niin ongelmat häviävät, eikä tarvitse rasittaa päänuppiaan. Ajattelu tekee kipeää, ja oman uskomusjärjestelmän hajoaminen on kammottava asia.

svenska.yle.fi/nyheter/blogg.php

svenska.yle.fi/nyheter/


Blogin aihesanat:
Andreas Eenfeldt, B3-vitamiini, CETP-inhibiittori, Diabeetikko, diabetes, Diabetesliitto, Etsetimibi, Fredrik Nyström, HDL, JAMA, jääkiekko, keskenmeno, Kjell Lindroos, kolesteroli, kuolema, kuolleisuus, LCHF, LDL, mainos, manipulointi, Mikael Fogelholm, pakkoruotsi, Pfizer, poliisi, rokotus, ruokavalio, ruumiin kieli, statiini, sydänkohtaus, tiede, Timo Strandberg, Torcetrabid, verisuoni, VHH, vitamiinihoito, Vytorin, väkivalta, YLE, Zetia

Edellinen Seuraava