Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 07.08.2017

SIPILÄN HALLITUS PETTÄÄ SUOMEN KANSAN

Otsikko voi tuntua populistiselta, mutta mitä on ajateltava siitä, että hallitus tuo eduskuntaan hyväksyttäväksi lain, joka avaa lääketeollisuuden pääsyn Suomen potilasrekistereihin. Ainakin oman vajavaisen laintuntemukseni perustella kyse on rikoksesta ja on perustuslain vastainen. Tällä hetkellä tilanne on sellainen, ettei maassa ole oikeuskansleria, jonka mielipide tässä asiassa olisi äärimäisen tärkeä. Sipilän hallitus on suoltanut useampia perustuslain vastaisia lakikyhäelmiä eduskuntaan, joita sitten ylin oikeusviranomainen on joutunut jatkuvasti oikomaan. Tämäkin lakiehdotus on samaa höttöä. Jostain kumman syystä uusi oikeuskansleri astuu virkaansa vasta joulun jälkeen. Ei ole ylintä lainvalvojaa, joten hallituksella on nyt väylä auki todellisille laittomuuksille. Ei ole ketään, joka voisi puuttua tähän asiaan, sillä eduskunta kuten aina, on vain leimasin vailla omaa tahtoa. Yle esitti aiheesta loma-aikana ohjelmaa joka oli kohtuuton hehkuttelu lääketeollisuuden piikkiin: että Suomesta lääketutkimuksen keskus!

Periaatteessa hallitus on vähemmistöhallitus, sillä ministereinä toimivat ex-perussuomaiset ovat vailla kannatusta. Perus-suomalaisen puoluekokouksen jälkeen hallituksen olisi pitänyt hajota aidon demokratian sääntöjen mukaan. Nythän ei niin käynyt, mistä herää kysymys, että miksi ja mitä näille tynkäedustajille on luvattu palkinnoksi, jotta toimisivat, kuten käsketään. He ovat joukko vailla poliittista tulevaisuutta, joten jotain on varmasti luvattu.

Jos uusi laki hyväksytään, se on lopullinen niitti kansalliselle terveydenhoidolle. Koko systeemi annettaan susille. Sen jälkeen ei ole muuta hoitoa kuin lääkkeet. Lakia perustellaan, että se loisi uusia työpaikkoja ja innovaatioita. Se on roskaa, sillä sudet tarvitsevat vain noita tietoja, ei tutkimuksen kannalta vaan manipuloidakseen todellisuutta lääkkeiden myyntiä lisätäkseen. Pitäisi uskoa Wahlroosia, joka on todennut, että pörssiyhtiöiden ainoa tarkoitus on tuottaa voittoa omistajilleen. Suomi ei todellakaan hyödy tästä mitään. Uusia työpaikkoja ja innovaatioita ei kerta kaikkiaan synny. Kyse on pienen piirin manipulaatiosta. Median tehtävänä olisikin selvittää, ketkä henkilöt ja mitkä tahot ovat tämän esityksen takana. Voi myös kysyä, kuka hyötyy ja saa mitä. Kyse ei ole pelkästä lääketeollisuudesta, sillä jos nuo tiedot valuvat ulos, ne on myös tiedustelupalveluiden käytössä. Yhdysvaltojen tiedustelu-palvelu toimii kiinteässä yhteistyössä yhdysvaltalaistaustaisten suuryritysten kanssa ja mm. harrastaa teollisuusvakoilua yritysten hyödyksi. Tämä ei ole fiktiota vaan faktaa. Asia on luettavissa CIA:n sivuilta. Tässä mielessä lakiluonnos on maanpetos.

Tämä ei ole uutta. Aikoinaan mormonit mikrofilmasivat kaikki kirkon rekisterit. Kopion filmeistä sai kirkko, mutta mormonit veivät mukanaan omansa. Mormonit ovat tunnetusti luotettavinta CIA:n ja FBI:n väkeä.

Kansanedustajilla ei ole mitään käsitystä siitä, miten lääketeollisuus toimii. Heitä neuvovat asiantuntijat, joilla on yhteys lääketeollisuuteen. Esimerkiksi THL:n nykyinen pääjohtaja on tullut suoraan rokoteteollisuudesta. Voikin kysyä, että miten, miksi ja millä lihaksilla tämä henkilö on saanut tuon viran. Media on hiljaa ja toistaa, mitä nämä tyypit selittävät. Kansanedustajien kannattaisi lukea tanskalaisen professorin Peter C. Gøtzschen kaksi kirjaa, jotka on suomennettu: Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus sekä Tappava psykiatria ja lääkinnän harha.

Lääketeollisuus toimii täysin häikäilemättömästi. Hoitosuositukset tulevat suoraan lääketeollisuudesta. Niitä laativat lääkärit, joilla on suora yhteys teollisuuteen. Lääketeollisuus on siten yksin syypää Yhdysvalloissa riehuvaan huume-epidemiaan ja huumeista johtuviin kuolemiin. Kyse ei ole kadulla myytävistä huumeista vaan lääkäreiden määräämistä opiaateista kipuihin. Hoitosuositukset suosittelevat raskaansarjan kipulääkkeitä lähes jokaiselle. Näiden lääkkeiden terapeuttinen leveys on hyvin kapea. Tämä tarkoittaa, että annos, jolla tehoa alkaa syntyä voi viedä suoraan hautaan. Yhdysvalloissa ihmisiä kuolee enemmän opiaatteihin kuin liikenteessä ja ampuma-aseiden seurauksena. Opiaattikuolemia on noin 50 000 vuodessa, mikä on suunnilleen sama määrä kuin amerikkalaisia kuoli niiden 20 vuoden aikana, mitä Vietnamin sota kesti. Lääkärissä käynti voi olla siten vaarallisempaa kuin sotiminen viidakossa. On arvioitu, että runsas 100 miljoonaa amerikkalaista on saanut näitä lääkkeitä. Jos henki ei mene, niin riippuvuus näihin lääkkeisiin kehittyy hyvin nopeasti. Lääkkeistä siirrytään sitten heroiiniin, jos lääkäri pesee kätensä, luistaa vastuusta, eikä jatka reseptiä. Vankilat alkavat täyttyä näistä väärinkäyttäjistä.

Uuden lain perusteiksi on mainittu tutkimus. Marcia Angell oli hyvin arvostetun lääketieteellisen lehden New England Medical Journalin (NEJM) ensimmäinen naispuolinen päätoimittaja. Pitkän uransa aikana hän näki kuinka lääketeollisuus vähitellen korruptoi koko lääketutkimuksen. Vaikka Angell yritti taistella vastaan, hänet jyrättiin ja hänellä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin erota. Nykyisin Angell toimii Harvardissa tutkijana.

"It is simply no longer possible to believe much of the clinical research that is published, or to rely on the judgment of trusted physicians or authoritative medical guidelines. I take no pleasure in this conclusion, which I reached slowly and reluctantly over my two decades as editor."

"Yksinkertaisesti enää ei ole mahdollista uskoa julkaistuihin kliinisiin tutkimuksin tai luottaa luotettujen lääkäreiden arvoihin tai virallisin hoitosuosituksiin. En tunne mielihyvää tästä johtopäätöksestä, johon olen vähitellen päätynyt vastentahtoisesti niiden kahden vuosikymmenen aikana jolloin toimin päätoimittajana."

Oheisena video toimittaja Sharyll Atkinssonin tekemästä Marcia Angellin haastattelusta. Atkinsson itse joutui Yhdysvaltojen viime vaalien tuoksinassa vaikeuksiin viranomaisten taholta hänen tutkittuaan kuka tai mitkä tahot todella olisivat tietovuotojen takana.

Richard Horton on Lancet lehden päätoimittaja. Lancet yhdessä NEJM:n kanssa on lääketieteellisten julkaisujen huippua. Myös Horton on arvioinut tutkimuksia ja hänen mielestä yli puolet tutkimuksista on täyttä roskaa.

Näitä puoliahan ei kerrota suomalaisille. Todennäköisesti kansanedustajilla ei ole mitään käsitystä, missä todellisuudessa mennään.

Peter C. Gøtzsche on viimeisessä kirjassaan kertonut laajasti psyykenlääkkeistä, etenkin masennuslääkkeistä, niiden tehottomuudesta ja haitoista. Lääkkeet lisäävät itsemurhariskiä. Gøtzsche tarjosi valmiiksi suomennettua artikkelia aiheesta Suomen Lääkärilehdelle, joka tapansa mukaan sensuroi artikkelin. Tarina levisi maailmalle ja se Suomen maineesta, mutta jos laki astuu voimaan, niin maan imago on mennyttä.

Tässä olisi poliitikolle aihe, joka takaa varman uudelleenvalinnan.

Edellinen Seuraava