Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 15.02.2011

SUOMEN POLIISI ON BIG PHARMAN SUOJELIJA

Joskus nuorempana naureskeltiin vitsille, joka kertoi Suuren Lännen meiningistä silloin, kun siellä vielä vallitsi rotuerottelu. Sheriffi ratsastaa Missisippi -joen vartta. Puun osasta roikkuu hirtetty mies. Uhria on vaikea tunnistaa. Jopa sukupuolta on vaikea arvioida sillä ruumis on pahoin palanut ja sukuelimet leikattu. Tämän lisäksi ruumissa on lukuisia luodinreikiä ja kädet on sidottu piikkilangalla selän taakse. Kotvan katseltuaan sheriffi toteaa ruumiin olevan afroamerikkalaista syntyperää, jos näin nykytermillä asian kuvailisi. Sheriffi toteaa sitten yksituumaisesti: "Noin hurjaa itsemurhaa en ole koskaan nähnyt." Tuohon aikaan sheriffi oli laki, poliisi, syyttäjä, tuomari ja teloittaja. Silloin nauratti, että ei meillä tuollaista, mutta ajat ovat muuttuneet. Suomen poliisi on nyt kuin tuo lännen sheriffi. Suomessa vain ja ainoastaan poliisi ratkaisee, mitä tutkitaan, jos yleensä tutkitaan. Suomi ei ole länsimaa, jossa on erikseen syyttäjälaitos, joka päättää tutkinnasta, ja poliisi sitten tutkii. Tässäkään mielessä Suomi ei ole länsimaa. Elämme poliisivaltiossa.

Vuonna 2008 ilmestyi kirjani Diabeteksen hoito ruokavaliolla. Diabetesta on hoidettu ruokavaliolla sitten vuoden 1796, jolloin brittilääkäri John Rollo julkaisi tutkielmansa. Siinä osoitettiin selvästi vähähiilihydraattisen ruokavalion auttavan oleellisesti diabetespotilaita, mm. virtsan sokeri häviää ruokavalion myötä. En ollut keksinyt ruutia, vaan kirjoitin kirjani muistuttaakseni vanhasta ja mielestäni ainoasta oikeasta diabeteksen hoidon perusteesta. Kirjoitin kirjani myös vastustaakseni nykyistä vain lääkkeisiin perustuvaa hoitolinjaa, jolla ei ole mitään tieteellistä perustetta ja joka on potentiaalisesti vaarallinen.

Jouduin kirjani ilmestyttyä suoranaisen ajojahdin kohteeksi. Lääkärilehti julkaisi Mikael Fogelholmin arvion kirjasta, ja tämä tietysti lyttäsi koko kirjan. Fogelholmin arvio oli täysin asiaa tuntemattoman tekele. Mikael Fogelholm ei ole lääkäri. On erittäin omitusta ja tarkoitushakuista, että Lääkärilehti julkaisee ei-lääkärin arvion lääkärin työstä. Lähetin vastineeni Lääkärilehdelle, mutta se kieltäytyi julkaisemasta sitä. Tämä on myös hyvän journalistisen tavan vastaista. En katsonut voivani olla enää jäsenenä Lääkäriliitossa, joka rikkoi karkeasti omia perussääntöjään vastaan, vaan erosin siitä.

Samanaikaisesti Diabetesliitto lähetti STT:n kautta medialle ja myös kaikkien kirjakauppojen sisäänostajille kirjeen, jossa se totesi kirjani olevan hengenvaarallinen diabeetikoille. Diabetesliiton ylilääkäri Pirjo Ilanne-Parikka oli väärentänyt kirjani sisältöä törkeällä tavalla. Hän oli leikannut lauseen sieltä ja toisen täältä vääristäen siten koko kirjan sisällön. Myös maan kaikkia diabeteshoitajia varotettiin Heikkilästä, ja maineeni mustamaalattiin Hangosta Utsjoelle. Minut siis haluttiin tuhota lääkärinä ja myös kustantajana.

Miksi sitten meneteltiin näin? Normaalimenettely lääkärin kyseessä ollessa olisi tehdä valitus VALVIRAlle. Sitä ei haluttu tehdä sillä virallinen käsittely ei olisi ollut diabetesmafian kannalta edullinen. Ruotsissa käytiin nimittäin vastaava prosessi parisen vuotta aiemmin. Lääkäri Annika Dahlqvistista tehtiin valitus hänen julkaistessaan netissä ohjeet vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta diabeetikoille. Socialstyrlesen tutki asian ja totesi kyseisen ruokavalion soveltuvan diabeteksen hoitoon ja antoi Dahlqvistia tukevan lausunnon. Vähähiilihydraattinen ruokavalio on Ruotsissa osa diabeetikon hoitoa.

pagina.se (pdf)

Tätä tosiasiaa ei Suomen kansan haluttu saavan tietää, koska asian virallinen käsittely olisi tuonut esille myös Ruotsin kannanoton. Suomessa diabeteksen hoito kulkee globaalin lääketeollisuuden talutusnuorassa, ja sen pääasiallisena intressinä on myydä vain lääkkeitä. Suomessa vallitsee täysin eri käytäntö diabeteksen suhteen kuin Ruotsissa. Se, että Diabetesliitto sortuu moiseen ei ole yllätys, mutta että Lääkäriliitto tieten tahtoen haluaa tuhota yhden jäsenmaksunsa kiltisti maksaneen uran ja elämän, kertoo osaltaan, kuinka syvässä moraalisessa alennustilassa tämä maa on tällä hetkellä.

Lääkärilehden päätoimittaja Hannu Ollikainen ja Lääkäriliiton puheenjohtaja Heikki Pälve ovat vastuussa asiasta Lääkäriliiton puolesta.

Kilttinä nuoleskelijana Mikael Fogelholm sai palkkion ja pääsi sisätöihin Suomen Akatemiaan. Enää hänen ei tarvitse keikkua naistenlehtien palstoilla. Fogelholm on agronomimiehiä. Titteli ETT tulee sanasta elintarviketieteen tohtori. Siten on varmistettu, että teollisuuden ruokakuppi on se terveellisin vaihtoehto, ja lääkekierre jatkuu.

www.aka.fi

Diabetesliiton puolesta vastuussa ovat Pirjo Ilanne-Parikka, toimitusjohtaja Jorma Huttunen ja Matti Uusitupa liittovaltuuston puheenjohtajana. Uusitupa on muun muassa sokeritehdas Daniscon palkkalistoilla ja hän on ollut mukana ideoimassa sydänmerkkiä, jolla palkitaan niiden firmojen ruokatuotteet, jotka tukevat Sydän- ja Diabetesliittoa.

www.diabetes.fi (pdf)

On sanomattakin selvää, etteivät nämä asiat tapahtuneet sattumalta, vaan jokin taho on noiden toimien takana. Minut haluttiin tuhota ihmisenä, lääkärinä ja kustantajana. Heikompi ihminen olisi kuollut tällaisessa höykytyksessä. Konsultoin muutamaa juristia, joiden mielestä teko on ollut harvinaisen törkeä ja rikoslain alainen.

Valitin asiasta Pirkanmaan poliisille sillä poliisi olisi ainoa instanssi, joka voisi selvittää nuo taustat. En usko, että Fogelholm pystyisi henkilökohtaisesti moiseen. Sama koskee myös Ilanne-Parikkaa. Pirkanmaan poliisille asia kuuluu siksi, että diabetesliiton kotipaikka on Tampere.

Mutta, mitä teki poliisi? Makuutti asiaa aluksi lähes vuoden. Kun sitten tiedustelin asiaa, niin ylimielisen tuntuinen ja vetelän oloinen poliisi ihmetteli, mitä asiassa on yleensäkään tutkittavaa. Kesälomatkin pakkasivat päälle. Oli sentään lukenut kirjan ja sanoi, että ihan hyvä, mutta ei asiassa ole mitään tutkimista. Poliisi siis päätti, ettei asiassa ole mitään tukittavaa ilman, että olisi edes tutkinut asiaa.

Seuraavaksi valitin Tampereen syyttäjälle, joka määräsi tutkinnan. Jälleen kului kuukausia. Asiaa tutki peräti 2 poliisia. Ilanne-Parikalla oli kuulemma kiireitä, eikä tämä ehtinyt kuulusteltavaksi. Kun hän sitten vihdoin vaivautui paikalle, niin pelkästään hänen lausumansa perusteella poliisi päätti, ettei asiassa ole todellakaan mitään tutkittavaa.

Tässä palataan jutun alkuun. Suomen poliisi toimii täsmälleen samoilla periaatteilla kuin vitsin sheriffi. Tutkii, jos tutkii, tuomitsee ja teloittaa. Tampereen poliisin mukaan on täysin laillista tuhota minut mahdollisimman monella tavalla. Samalla kun poliisi kieltäytyessään tutkimasta asiaa poliisi suojelee yhteiskunnan yläkastia sillä ainoastaan poliisilla on mahdollisuus selvittää, kuka tai ketkä olivat operaation takana. Ainahan asiaa voi ajaa yksityisesti ja saada rahaa korvaukseksi, mutta siten ei selviä totuus. Näin menetellen poliisi sysäsi sadattuhannet suomalaiset lääketehtaiden riiston kohteeksi ja tarpeettomiin lääkehoitoihin.

En ole mikään poikkeus, jos se mikään lohtu on. TV2:n Silminnäkijä –ohjelmassa kerrottiin 07.02.11 Samuli –pojasta. Luotiin huhu, että kiusattu Samuli olisi kouluampuja. Paikkakunnan lääkäri soitti asiaa tutkimatta virka-apupyynnön poliisille, joka nappasi pojan. Samuli vietiin pakkohoitoon. Lääkäri toimi huhujen perusteella, kuten myös poliisi, joka ei vaivautunut edes tutkimaan, onko pojalla asetta. Syyttäjältä meni 2 vuotta päättää, ettei ole aihetta nostaa syytettä Samulia vastaan! Kenenkään päässä ei syntynyt valoa, että lääkäri, poliisi tai huhun levittäjä olisi tehnyt jotain väärää. Syyllinen oli Samuli.

areena.yle.fi (video)

Olen keskustellut useamman juristin kanssa asiasta. Yksimielinen mielipide on ollut, ettei poliisi ole koskaan ratkaissut yhtään yhteiskunnallisesti merkittävää rikosta Suomessa. Pääministeri Matti Vanhasen hyväksikäyttämää yksinhuoltajaäitiä riepoteltiin kuin pahinta rikollista, ja itse Vanhanen pääsee kuin koira veräjästä, vaikka rikos on ilmiselvä näin maallikon silmissä. Suomessa ei ole hätää ja pärjää hyvin, jos sattuu olemaan saman klubin jäsen kuin poliisipäällikkö. Minun asiassani vastuun kantaa Pirkanmaan poliisipäällikkö.

Ongelma ei ole mikään uusi. Poliisi on toiminut kautta historian yläluokan väkivaltakoneistona kansalaisia vastaan. Nykyisin harvemmin pamputetaan suoraan, mutta asia hoidetaan hienovaraisemmin – jättämällä asiat tutkimatta. Ja, jos sitten joku haluaa, niin voi nostaa siviilikanteen – jos siihen on varaa. Tämä periaate tarkoittaa käytännössä sitä, että valtaväestö elää ilman todellista oikeusturvaa. Asia on huomioitu Euroopassakin. Suomi saa jatkuvasti huomautuksia alkeellisesta oikeudenkäytöstä.

Suomen johtavat oikeusasiantuntijat ovat kiinnittäneet huomiota tähän epäkohtaan. Mutta se taas ei johda mihinkään sillä tässä maassa määrää poliisi, eivät juristit.

www.aamulehti.fi

Ettei asia olisi aivan synkkä, saa poliisi sentään jotain aikaankin. Osallistuu esimerkiksi kansainvälisen pikaruokaketjun mainoskampanjaan, siihen samaan, joka tukee sydän- ja diabetesliittoja ympäri maailmaa.

www.iltalehti.fi

Ranskalainen filosofi Michel Focault on ajankohtaisempi kuin koskaan. Lukekaa

www.otava.fi

Nyt, kun vaalitkin ovat tulossa, suositan poliisin yksityistämistä. Yksityinen poliisi toimisi tehokkaammin ja halvemmin suojellessaan yläluokan etuja. Sitä varten meillä on jo valmiina hyvin organisoitunut joukko, joka käyttää liivejä virkapukunaan. Maanteille vain lisää peltipoliiseja. Huumeet voitaisiin laillistaa sillä lääkärikuntahan on huumeita määrätessään addiktioiden luoja numero uno koko läntisessä maailmassa. Kun äänestätte, älkää äänestäkö poliisiehdokkaita sillä he edustavat poliisia, eivätkä kansaa. Poliisikansanedustaja on poliisihallinnon alainen, eikä kuten upseeri, jonka on erottava puolustusvoimien virasta siirtyessään politiikkaan.

Kaikessa tapahtuneessa on kuitenkin jotain perusteellisen hyvää: Olen oikeassa ruokavaliohoitojen suhteen, sillä muutehan koko ruljanssi ei olisi koskaan alkanutkaan. M.O.T., vaikkakin mutkan kautta. Mutta täytyy myöntää, että välillä on pinna ollut kireällä.

P.S. Tulen julkaisemaan kaikki asiaan liittyvät dokumentit netissä, kunhan ehdin.


Blogin aihesanat:
Big Pharma, poliisi, Suomen poliisi

Edellinen Seuraava