Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 06.10.2010

SYDÄNTAUTILIITON UUDET RUOKASUOSITUKSET

Kun Batman 1 viime kamppailussa menetti naamionsa, niin Batman 2 astui remmiin ja esitteli Sydäntautiliiton uudet ruokasuositukset.

www.sydanliitto.fi

Suositukset seuraavat lähes kaikilta osiltaan AHA:n (American Heart Association) suosituksia. Suomen sydäntautiliitto on yksityinen, lääketehtaiden vahvasti sponsoroima järjestö, joka toimii lähinnä alan teollisuuden äänitorvena. Ei tarvitse olla kummoinenkaan asiantuntija, kun ymmärtää, että suosituksia ei ole mahdollista toteuttaa ilman ”äitien tekemää ruokaa” tai muuta einesteollisuutta. Tämä on yksinkertainen ja selkeä esimerkki, kuinka luonnollisesta ruuasta on tehty sairauden syy ja vastaavasti eineksistä terveysruokaa. Eli maksumiesten äänitorvena taas ollaan.

www.heart.org

Suomalaisilta asiantuntijoilla on heidän apinoidessaan amerikkalaisia Googlen käännöskone pätkinyt, kun Suomen suosituksista on jäänyt tyystin mainitsematta transrasvat, joita amerikkalaiset suosittavat rajoitettaviksi. Tosin Batman 1 (Kepu) taannoin julkisesti sanoi, etteivät transrasvat ole Suomessa ongelma. Muistuu mieleen entisen Lääkintöhallituksen entisen pääjohtajan Matti Ruokolan (Kepu) lausunto, ettei Aids tule olemaan ongelma Suomessa sillä suomalaiset ovat tarpeeksi fiksuja, etteivät saa tautia. Niin, yksi suomalainen ja kymmenen ryssää jne.

Tiistain 5.10. Hesarissa oli mielenkiintoinen juttu aiheesta otsikolla Sydänliitto korostaa kohtuutta syömisessä. Siinä Batman 2 sanoo, että vuosikymmenien mittaan karttunut tieteellinen näyttö ei ole muuttunut. Tämä Sydänliiton puheenjohtaja ja Kuopion yliopiston professori Matti Uusitupa on muuten Danisco –yhtymän palkkalistoilla. Danisco on yksi suurimpia sokeritehtaita maailmassa. Olisi hyvä, jos oikein professorismies Batman 2 näyttäisi, mitä tuo näyttö on, kun sitä ei varsinainen Batman 1 eli pääjohtaja Pekka Puska ole kyennyt esittämään, vaikka hänellä on 1000 alaista apunaan kaivamassa tietoa.

Hesarin juttu jatkuu, että ”Kolesterolin ”pahis” on LDL-kolesteroli, jota on vain eläinperäisissä kovissa rasvoissa (tummennus minun). Niitä taas on esimerkiksi juustossa. LDL kertyy valtimoiden seinämiin ja kovettaa niitä. Jos käy huono tuuri , kovettuma irtoaa, kulkeutuu sydämeen ja aiheuttaa sydäninfarktin. Se vei monen hengen takavuosina.” Voi taivaan talikynttilät, mitä roskaa! Tämäkö on professorin ajatusmaailma. Selittelyt ovat täysin tuulesta temmattuja. Huvittaa tuo sana takavuosina. Kyllä infarkti tappaa edelleen eniten kaikista taudeista ja syynä on näiden lääketehtaiden tukemat ”asiantuntijat”, joiden intressi on supistaa monimutkainen patofysiologinen tapahtuma yhteen ainoaan ääliömäiseen väitteeseen, jonka avulla myydään statiineja ja margariinia.

Sitten tuohon lautasmalliin. Otsikon mukaan ”Sydänliitto korostaa kohtuutta syömisessä”, mikä on kanssa täydellinen vale, jos lukee itse jutun. Lautasmalli on lähes vegaani. Paljon tai ainakin puolet kasviksia, neljäsosa perunaa tai riisiä, neljäsosa lihaa, kalaa tai kanaa (rasvattomia), sitten jälkiruuaksi runsaasti marjoja ja hedelmiä, leipää jonka päällä sipaisu kasvirasvalevitettä, juomaksi vettä, rasvatonta maitoa ja piimää.

Sydäntautiliiton esitys on totaalinen sairauspommi, joka vuoren varmasti ajaa suuren osan väestöstä diabetekseen. Koska eläinrasvat puuttuvat tyystin, niin aineenvaihdunta käy vain sokerinpoltolla, joka on omiaan nostamaan insuliinitasoja. Vähitellen synty metaboolisen syndrooman kierre, mikä ilmeisesti on tarkoitus. Mielenkiintoista tässä lautasmallissa on se, ettei sitä ole kukaan testannut.

Mielenkiintoista on myös lähes patologinen viha etenkin maitorasvoja kohtaan. Niin marionetteja nuo jätkät ovat, että uskollisesti noudattavat sitä, mitä isoveli sanoo. Suomen maatalouden perusta on karjatalous, minkä Puska on saanut paljolti alas ajettua. Kasviöljyt ovat Yhdysvaltojen suurteollisuutta. Sanoihan Rockefeller aikoinaan, että se joka hallitsee ruokaa, hallitsee maailmaa.

Kasviöljyjen hyötyjä ei ole koskaan osoitettu kliinisessä työssä, mutta tieto niiden haitoista kasvaa koko ajan. Sitä vastoin tieto maitorasvojen eduista on käynyt yhä ilmeisemmäksi. Viittaan aikaisempaan blogiini.

RASVAINEN MAITO ESTÄÄ SYDÄNKOHTAUKSIA (Blogi 14.6.2010)

Vielä maidosta sen verran, että rasvaton maito on epäterveellistä. Se lisää mm. eturauhasen syöpää. Uusitupa ei lue tutkimuksia kuin niiltä osin, jotka tukevat rahoittajien etuja.

Olen pitkään ihmetellyt Suomen terveydenhoidon tarkoituksellista rapauttamista. Meiltä puuttuu valtion puolueeton instanssi Ruotsin Socialstyrelsenin tapaan. Valtaa pitävät lääketehtaiden etäpäätteinä toimivat Sydänliitto ja Diabetesliitto ja muut vastaavat, jotka sitten syvällä rintaäänellä sanovat, missä kaappi seisoo. On käsittämätöntä, ettei valtion syyttäjävirasto tutki noiden järjestöjen taloudellisia kytköksiä, jotka ovat aivan toista luokkaa ja merkitykseltään kauaskantoisimpia kuin konsanaan poliitikkojen korruptio. Tiettyjen professorien härski sponssaus tekee lääkärintyöstä sietämättömän. Se on rapauttanut lääkäreiden työilmapiirin totaalisesti. He ovat sellaisia tyyppejä kaiken lisäksi, joita ei voisi kutsua edes lääkäriksi. Niin kyvyttömiä ovat kliinisen todellisuuden edessä.

Edellinen Seuraava