Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 13.04.2016

SYNTYMÄPÄIVÄNÄNI 13.04.2016

Täytän tänään 13.04.2016 70-vuotta. Teen edelleen töitä ja jatkan niin kauan kuin muistan, että miksi teen töitä. Vähän aikaa sitten sain valmiiksi elämäkertani Kapea polku, jota olin pyöritellyt mielessäni ja läppärilläni joitakin vuosia. Kirja on jatkoa vuonna 2002 kirjoittamalleni Elämän paras aika -kirjalle. Tuo kirja oli käännekohta siinä mielessä, että kirjan ilmestymisen jälkeen olen joutunut tässä maassa systemaattisen vainon kohteeksi. Syy oli se, että pidin voita ja maitorasvoja terveellisinä ja vastaavasti runsaasti Omega-6-rasvoja sisältäviä rasvoja vaarallisina. Se oli jyrkässä ristiriidassa maan virallisen terveysuskonnon kanssa, eikä vastakkaista mielipidettä haluttu päästää leviämään kuluttajien pariin. Professori Kari Salminen on ollut toinen, joka on vastustanut täysin toteennäyttämätöntä virallista rasvakäsitystä. Sekä hän että minä olemme myös joutuneet median boikottilistalle. Maassa ei saa esittää mitään, mikä poikkeaa eliitin uskomuksista. Keskustelua ei sallita, vaan media kertoo, mikä on totta. Ei ole siten ihme, että medialla menee huonosti ja uskottavuuskin siirtynyt pakkasen puolelle. Netti on väylä, mistä ihmisten tietoisuus on kasvanut yli Impivaaran katekismuksen ja mikä pahinta eliitin kannalta, ihmiset ovat alkaneet äänestää jaloillaan.

Potilastyössäni tapaan ihmisiä eri elämänaloilta. Sama junttaus näyttää olevan käytäntö vähän alalla kuin alalla. Suomen talousongelmat eivät johdu eurosta, EU:sta tai mistään muustakaan ulkopuolisesta tekijästä vaan siitä, että sensuroidaan kaikki sellainen, mikä on ristiriidassa eliitin uskomusten ja etujen kanssa. Kuitenkin kaikki kehitys saa alkunsa tiedon ristiriidasta, joten ei ole ihme, että Suomi on ja pysyy sellunkeittomaana. Uusia duuneja ei synny, sillä niiden synnyttäminen vaatii luovaa ajattelua, mikä taas on maassa kielletty. Koululaitos on toinen luovuuden tappaja. Pisa- testit kertovat, että pinkoja systeemin kannalta sopiviksi normalisoituja muurahaisia syntyy entisten jatkoksi. Kukaan heistä ei kysy kaiken mielekkyyden perään, vaan he toimivat kuin koneet noudattaen ylempien antamaa ohjelmaa. Noam Chomsky on pitkään puhunut tästä, mutta kukapa kuuntelee, sillä se häiritsee sellunkeittoa. Valitettavasti ajattelu on kipeä prosessi etenkin, jos se häiritsee muiden rauhaa. Voin sanoa sen kokemuksesta.

En ollut uskoa silmiäni huomatessani Iltasanomien julkaisseen moisen uutisen tissitarinoiden seassa. Maitorasvat estävät diabetesta ja auttavat painonhallinnassa. Tutkimuksen on tehnyt peräti Harvardin raskaansarjan proffaklaani. Todellisuudessa näitä tutkimuksia on tehty aikaisemminkin. Vuotta aiemmin julkaistu Göteborgin tutkimus kertoo samaa. Mutta Suomessa ollaan viisaampia: rypsiöljy on terveellistä ja sokerista ei ole haittaa! Tosin tieto on margariiniteollisuuden ja Coca-Colan sponsoroimaa, mutta siitä viis, kunhan yliopistot saavat rahaa.

Toinen tutkimus, jonka julkaiseminen maan menneiden aikojen mediassa oli ihme: D3-vitamiini parantaa sydämen vajaatoimintaa! Sydänpotilaille oli annettu 100 mcg D3-vitamiinia vuoden ajan ja siitä oli huomattavaa hyötyä heidän vaivoihinsa. Suomen asiantuntijat pitävät 100 mcg:aa niin vaarallisena, että se johtaa myrkytykseen. Tämä, jos mikään, on klassinen ristiriitainen tieto, jonka pitäisi herättää keskustelua. Mutta asiantuntijat ovat hiljaa, eikä Yle käy kysymässä heiltä mitään, sillä ei haluta esittää kiusallisia kysymyksiä, kuten että onkohan tietoa päivitetty vuosiin. Näin media suojelee tahoja, jotka ovat todellisuudessa pettäneet luottamuksemme toimimalla rahoittajien eduksi kansalaisten sijaan. D3-vitamiini estää monia sairauksia. Yhden suomalaisen tutkimuksen mukaan vauvoille annettu 50 mcg:n annos päivittäin estää tyypin 1 diabeteksen puhkeamista 80 %. Tätäkään tietoa ei ole hyödynnetty, sillä se on jyrkässä ristiriidassa lääketeollisuuden etujen kanssa. D3-vitamiini on halpaa, eikä sillä kukaan tee profittia, mikä on huono juttu monen kannalta.

Etenkin tyypin 2 diabetes on nelinkertaistunut sitten 1980-luvun. Sairauden komplikaatiot ovat lisääntyneet. Amputaatioista on alkanut tulla sairaaloiden arkipäivää. Mitä sitten tapahtui 1980-luvulla? Tuolloin Reaganin hallinto lopetti yhteiskunnan tuen lääketutkimukselta ja antoi vapaat kädet lääkemafialle. Samalla astui virallisesti voimaan tämä nykyinen ruokavaliosuositus, jossa on vähän rasvaa ja paljon hiilihydraatteja. Siitä lähtien väestön paino on noussut, ja nämä asiantuntijat ovat naama sinisenä syyttäneet kansaa tilanteesta, jonka he itse ovat luoneet. Mitään muutosta ei ole näköpiirissä, sillä koko kaarti on syvästi korruptoitunutta, ja kukapa oman hyvinvoinnin oksaansa sahaa. Tosiasia on, että vähähiilihydraattisella ruokavaliolla paranee ja pääsee lääkkeistä. Monen kohdalla alaraajojen verenkiertokin on parantunut ja he ovat välttyneet amputaatiolta. Media ei käsittele asiaa, vaikka näitä ihmisiä on tuhansia tässä maassa. Ainoastaan "roskalehti" Seiska on kirjoittanut asiasta. Koko diabeteksen nykyhoito on väärin. Tyypin 2 diabeteksessa kyse ei ole sokerista, vaan insuliini-nimisen hormonin toiminnan häiriöstä, jonka seurauksena sokerit heittelevät monen muun oireen ohessa. Nykyinen hoito tähtää pelkästään kohonneen sokerin laskuun lääkkein. Se on täysin oireenmukaista hoitoa, eikä tähtää itse syyhyn. Se on samaa, jos reikäinen vene vuotaa ja vettä pitää jatkuvasti äyskäröidä, ettei paatti uppoa. Jos haluaa vaikuttaa syyhyn, ainoa tie on ruokavalio. Se on hiilihydraattien radikaali vähennys, jolloin insuliinin toiminta tasapainottuu itsestään, eikä lääkkeitä tarvita. Tätähän ei sallita, sillä se hoito on ilmaista. Painostakin puhuminen on roskaa. Ylipaino on oire, eikä syy sairauteen. On paljon tyypin 2 diabeetikkoja, jotka ovat normaalipainoisia. Pelkkä laihduttaminen ei paranna tilannetta, mutta laihduttaminen on tapa syyllistää ihmisiä. Nuo punttisali-tv- ohjelmat pitäisi kieltää. Moinen tapa on terveydelle erittäin haitallista. TV-show ei ole kiinnostunut, mitä ihmisille todella tapahtuu pitkällä aikavälillä. Tässä mielessä terveydenhoito toimii kuin kirkko. Ihmiset ovat syyllisiä, vaikka päällään seisoisivat.

Arkkipiispa on lausunnoillaan osoittanut olevansa täysin pihalla tavallisen ihmisen arkipäivästä. Se, että miettisi, mitä kirkon väelle kuuluu, hän syyllistää koko kansan ja on jakamassa suurella työllä aikaansaadun omaisuuden maailmalle. Arkkipiispan pitäisi tietää, kuinka marginaalisesti kasvava joukko suomalaisia elää. Kansalaiset eivät ole rasisteja vaan pelkäävät oman toimentulonsa puolesta. Karkeasti laskien nämä "pakolaiset" maksavat tällä hetkellä toista miljardia Suomelle. Arkkipiispan kannattaisi myös keskittyä oman pesänsä hoitoon, sillä potilaskokemukseni mukaan kirkko on pahin työntekijöiden kiusaamisen pesä. Kirkossa ei ole johtajuutta ja ihmisiä kohdellaan keskiaikaisella tavalla ilman mitään kontrollia ja valitusoikeutta. Arkkipiispa voisi kerrata oppikirjojaan ja etsiä sitä oman silmän malkaa sen sijaan, että syyttelisi muita.

Nyt sitten kaikki nämä yhteen jumalaan uskovat (jokaisella tosin on oma jumala, mikä tekee yhteensä viisi jumalaa) ovat ottaneet lapsetkin mukaan tässä kampanjaansa. Itku lasten puolesta on hyvin kaksinaismoraalista. Näille viidelle uskontokunnalle on tyypillistä patriarkaalinen maailmankuva ja voimakas viha naisia ja homoja kohtaan, mutta hehän eivät olekaan ihmisiä sen varsinaisessa mielessä, joten he eivät kuulu ylemmän kastin moraalin piiriin. Nuo viisi voisivat perustaa yhteisen kirkon, jossa paholaisen aseman saavat naiset ja homot, ja äijät vain pääsevät taivaaseen.

Lopuksi menovinkki: professori Kari Salminen puhuu maitorasvoista keskiviikkona 13.04. klo 18.00 alkaen Henkisen kehityksen liitossa, osoitteessa Töölönkatu 33. Tosi hevi asiaa. Asiasta kiinnostuneet, tervetuloa!

Elämäkertani Kapea polku on tilattavissa täältä:

http:/www.rasalas.fi/

Edellinen Seuraava