Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 15.09.2008

TARINOITA DIABETEKSESTA OSA 1

Tulen kirjoittamaan sarjan blogeja aiheesta diabetes ja siitä mikä sen hoidossa on pielessä ja miten meitä hoidon nimissä huijataan. Oheisena ystäväni Anssi Mannisen blogi diabeteksesta. Anssi on kansainvälisen tason urheiluravitsemuksen asiantuntija ja asuu Oulussa.

manninen-nutraceuticals.blogspot.com

Moni varmaan ihmettelee, miten jaksan vääntää kättä Diabetesliiton professoreiden kanssa. Asiasta on vain puhuttava, koska professorit ovat väärässä ja heidän ohjeitaan noudattamalla joutuu ennenaikaisesti hautaan. Runsashiilihydraattinen ruokavalio vaatii nimittäin runsaan lääkityksen, ja se yhdistelmä on kohtalokas. Väärästä dieetistä on pidettävä kiinni, sillä muutenhan lääkkeet eivät mene kaupaksi. Miksi tilanne on tällainen, ilmenee tulevista blogeista mutta nyt kurkistetaan terveyshistoriaan. Vielä kerran täytyy sanoa, ettei Diabetesyhdistyksen suositus perustu mihinkään tutkittuun tietoon. Jos Diabetesliitolla olisi jotain todellista tieteellistä esitettävää, niin heidän pitäisi esittää tieto kerrankin julkisuudessa niin että kaikki sen ymmärtävät.

Kaikkihan me olemme kuulleet Pohjois-Karjala –tutkimuksesta, joka valitettavasti on monen pettymykseksi ollut täydellinen floppi. Tutkimus ei todistanut yhtään mitään sillä sydän- ja verisuonitautien määrä alkoi laskea tuolloin samanaikaisesti kaikkialla länsimaissa. Professori Puska, joka edelleen hehkuttelee tutkimuksen perään, on kuin Pohjois-Korean nykyinen keisari, jonka halusta aurinko nousee ja laskee. Eihän kukaan voi vakavissaan väittää, että voin korvaaminen margariinilla laskisi sydänkohtausten määrää samanaikaisesti Yhdysvalloissa ja Pohjois-Karjalassa, ellei omaa korealaisen egoa.

Virallinen terveellinen ruokavalio, joka perustuu runsaaseen hiilihydraattimäärään ja kasvirasvoihin, on ollut käytössä runsaat 30 vuotta. Samaa ruokavaliomantraa hoetaan nyt diabetesbuumin yhteydessä, sillä eiväthän professorit voi olla väärässä. Suuttuvathan siitä rahoittajatkin eli ne piirit, jotka ovat maksaneet tutkimukset ja joiden meritoimina nykyinen kaarti on asemansa saanut.

Väitänkin, että juuri tuo luonnoton ruokavalio on aiheuttanut nykyisen diabetesepidemian. Siis Puska ja muut professorit dosenttiklaaneineen ovat syyllisiä nykyiseen tilanteeseen. Ruokasuositus aiheuttaa nimittäin vääjäämättömästi ajan kuluessa diabeteksen. Sairauden kehitys vie vain aikaa. Tilanne muistuttaa aiempia tupakkaoikeudenkäyntejä. Silloinkin oli professoreja, jotka puolsivat tupakkaa. Tupakoitsijoilla vie 15-20 vuotta ennen kuin haitat ilmaantuvat. Samaa voi sanoa diabeteksesta. Iän mukana elimistön kyky käsitellä hiilihydraatteja heikkenee ja insuliiniresistenssi kehittyy nopeammin, jolloin liika hiilihydraatti laukaisee taudin. 15 vuotta sitten alkoi nykyinen lihavuus- ja diabetesepidemia. Tarvitaan siis tuo maaginen 15 vuoden kypsymisaika. Jos sairauden aiheuttajalla, kuten on nykyisin tapana, hoidetaan itse sairautta, niin jokainen ymmärtää, miten siinä käy. Sitten pitää epätoivoisesti lisätä lääkkeitä, jotka vaikuttavat vain oireisiin ja jotka aiheuttavat sivuvaikutuksina uusia oireita.

Näin lopuksi mietittäväksi linkki Karjalaisessa syyskuun alussa julkaistuun uutiseen

www.karjalainen.fi

Niin miksiköhän näin on, professori Puska ja Diabetesliitto ?


Blogin aihesanat:
Anssi Manninen, asiantuntija, diabetes, Diabetesliitto, hiilihydraatti, ikä, insuliini, margariini, oire, Pekka Puska, Pohjois-Karjala, sydän, sydäntauti, tupakka, tutkimus, urheilu, verisuonitauti

Edellinen Seuraava