Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 13.12.2010

UUTISIA LÄHELTÄ JA KAUKAA

Muuallakin on alettu kiinnittää huomiota tähän Assange –veijariin.

beforeitsnews.com

"They revealed nothing new that wasn’t already known or well suspected. The information simply stoked existing flames by airing geopolitical dirty laundry, nothing more -- no secret weapons, no major arms deals, no tactical locations of troops, and no revealing the ID of secret agents, etc."

He eivät ole paljastaneet mitään, mikä ei olisi ennestään ollut tiedossa tai vahvasti epäilty. Annettu tieto yksinkertaisesti lisäsi entistä paloa tuulettamalla geopoliittista likapyykkiä, ei sen enempää – ei salaisia aseita, ei suurempia asekauppoja, ei tietoja joukkojen taktisista asemista eikä salaisten agenttien henkilöllisyyden paljastuksia jne.

Samaa olen tässä yrittänyt aikaisemmin kertoa. Suomen media pitää Assangea sankarina unohtaen menneen. Kylmän sodan aikana lehdet julkaisivat kaiken, mitä tiedustelupalvelut niille syöttivät niin idästä kuin lännestä. Esimerkiksi Turun Sanomat oli KGB:n väylä suomalaisten sieluihin. Putinilla oli paljon kavereita Turussa. Nyt "vuodoilla" muokataan maaperää, jotta netti voidaan sensuroida. Voi vain kysyä, kenen tai keiden asialla ovat kaikki nuo kasvottomat wikiläiset?

ILMASTO

Ilmastoasioissa Iso-Britanniassa kritiikki on kasvamassa kasvihuonefriikkejä ja vihreitä veroja vastaan. Itse asiassa ilmasto on kylmenemässä, minkä suomalaisetkin ovat voineet havaita. Keski-Englannissa on mitattu kaikkien aikojen alimmat lämpötilat sitten vuoden 1776, jolloin aloitettiin säännölliset lämpötilojen mittaukset.

www.telegraph.co.uk

SUOMALAINEN SIKA

Vihdoinkin kerrotaan se, mikä on ollut salaista muutaman vuoden ajan. Ensiksi suuret makkaratalot ovat pilanneet suomalaisen sian ja broilerinlihan. Nyt siis tullaan kaapista ja kerrotaan karmaiseva totuus.

www.yle.fi

En tiedä, itkeäkö vai nauraa. Seuraava mainos on kuin 30-luvun Saksasta

www.tiesydameen.fi

Boikotoikaa ihmeessä.

Edellinen Seuraava