Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 03.05.2020

UUTTA TIETOA COVID-19:STÄ: SYTOGEENIMYRSKY

Covid-19-viruksen reitti elimistöön kulkee ylähengitysteiden kautta keuhkoihin. Terve immuunijärjestelmä rekisteröi ja eliminoi viruksen. Valtaosassa tapauksia oireita ei edes ilmaannu. Samalla elimistö kehittää vasta-aineita virusta kohtaan ja myös immuniteetin, jonka pitäisi olla elinikäinen. Tähän perustuu ajatus laumaimmuniteetista. Kun tietty määrä ihmisiä kehittää vastustuskyvyn virusta kohtaan, häviää se itsestään. Markkinointikoneisto yrittää sekoittaa ihmisten mieliä mitätöimällä laumaimmuniteetin tehon selittämällä, että sitä ei kehity viruksen muuttuessa jatkuvasti, ja että pitää odottaa rokotetta. Se on epäloogista, sillä miten sitten rokote kehittäisi suojan, jos väite pitäisi paikkansa. Kyse on RNA-viruksesta, joita ovat myös SARS ja MERS. Miten voidaan odottaa rokotetta tähän virukseen, kun sitä ei ole tarjolla noihin kahteen muuhunkaan vastaavaan virukseen? Mistä me edes tiedämme, että kyseessä on COVID-19, kun luotettava testiä sen toteamiseksi ei ole olemassa. RNA-virusrokote on potentiaalisesti vaarallinen, sillä viruksen RNA on paljolti sama kuin ihmisen RNA. On odotettavissa, että mahdollinen rokote on katastrofi. Se voi aiheuttaa immuunijärjestelmän hyökkäyksen elimistön omia soluja vastaan autoimmuunireaktioiden kautta. Vastaava tapahtui H1N1-rokotteen kanssa Suomessa. Vaikka kyse ei ollut RNA-rokotteesta, oli se manipuloitu kyhäelmä viruksen geneettisestä informaatiosta, joka saattoi sisältää mitä informaatiota tahansa, ja jonka tehoa sitten lisättiin keinotekoisesti adjuvantilla. Sen seurauksena syntyi autoimmuunireaktioita, joista pahin oli narkolepsia, joka kaiken lisäksi iski lapsiin ja nuoriin. Ongelma haudattiin hiljaisesti.

COVID-19-haitat koskevat pientä osaa väestöä. Ikä sinänsä ei ole riskitekijä vaan todellinen riskitekijä on insuliiniresistenssi, joka pitää sisällään ylipainon, verenpainetaudin, tyypin 2 diabeteksen jne. Media lietsoo hysteriaa, kuinka ihmisiä kuolee siellä sun täällä kertomatta, mitä näiden ihmisten menehtymisten todelliset syyt ovat. Maailmalla puhutaankin, että todellinen syy on metabolinen pandemia, mikä mahdollistaa virukselle hyvät elinolosuhteet. On todettu, että virus tarvitsee sokeria lisääntyäkseen. Virus ei tapa ketään. Katastrofi syntyy elimistön ylireagoidessa virukseen. Sytokiinit ovat puolustusjärjestelmän aineita virusta vastaan. Niitä syntyy aina taudin aiheuttajan tunkeutuessa elimistöön. Joissakin tapaukissa reaktio on ylimitoitettu. Puhutaan sytogeenisesta myrskystä, joka on hengenvaarallinen tila. Sytogeenit aiheuttavat nesteiden kertymisen keuhkoihin. Syntyy ARDS (akuutti hengitysvajausoireyhtymä), mikä on hengenvaarallinen tila ja vaatii tehohoitoa. Ihminen menehtyy (hukkuu) nesteiden täyttäessä keuhkot.

Kolme keuhkoröntgenkuvaa. Vasen: normaalit keuhkot, keskimmäinen vaaleine läiskineen on tyypillistä viruskeuhkokuumeelle. Oikeanpuoleiset keuhkot ovat täysin nesteen täyttämät.

Jos myrsky jatkuu, pääsevät sytogeenit verenkierron mukana kaikkialle elimistöön. Syntyy DIC-oireyhtymä, coagulatio intravascularis, yleistynyt suonensisäinen hyytyminen. Kaikkialle elimistön pieniin verisuoniin syntyy verihyytymiä. Nämä molemmat tilat yhdessä selittävät tehohoidon heikot tulokset näissä tapauksissa.

Tärkeintä olisi estää sytokiinimyrsky ja samalla kehittää laumaimmuniteettia. Myrskyä voi estää tehokkaasti, mutta se ei tapahdu yhdellä kikkapillerillä. Ensisijaisesti on päästävä insuliiniresistenssistä, jota alkaa olla jo lapsilla. On myös paljon lisäravinteita, jotka hillitsevät myrskyä. Yksi keskeisimmistä on D3-vitamiini. Viimeaikaisten tietojen mukaan D3-vitamiini estää sytokiinimyrskyä. Kiinassa tehohoitopotilaat, jotka saivat suonen sisäistä C-vitamiinia, toipuvat täysin. Länsimainen media vaikenee tästä täysin ja hehkuttaa vain rokotteen puolesta.

Edellinen Seuraava