Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 11.03.2016

VALE MISSÄ ELÄMME

Tämän blogin kirjoittaminen sai alkunsa luettuani täällä Saksassa netistä Suomen päätoimittajien avoimen kirjeen. Siinä he ilmaisivat huolensa oikean ja avoimen tiedon puolesta. En tiedä, itkeäkö vai nauraa, sillä Suomessa ei ole ollut koskaan avointa mediaa. On vain järjestelmä, jossa eliitin valitsemat päätoimittajat formuloivat todellisuuden siten, miten asioiden pitäisi olla, eikä niin, miten ne todellisuudessa ovat. Tuo kirje kertoo, että virallinen media on menettänyt pelin. Päätoimittajat ovat paniikissa. Ihmiset eivät enää usko painettuun sanaan ja virallisen puolen selityksiin. Minulla on paljon potilaita, joiden usko järjestelmään on romahtanut pelkän omakohtaisen kokemuksen perusteella. He ovat noudattaneet sitä, mitä virallinen puoli ja media on kehottanut tekemään. Sen seurauksena he ovat sairastuneet. Kun he ovat tehneet toisin, he ovat parantuneet ja päässeet lääkkeistään. Samalla näiden potilaiden maailmankuva on kokenut mullistuksen. Heidän uskonsa viralliseen on romahtanut. Vaikka prosessi ei ole helppo, kaikki ovat olleet onnellisia uudesta tavasta nähdä ympäröivää todellisuutta. Heille elämä ei enää ole valmiiksi käsikirjoitettu elokuva. He ovat alkaneet itse kirjoittaa oman elämänsä käsikirjoitusta.

Median luomaan muokattuun todellisuuteen kuuluu toisinajattelijoiden leimaaminen samaan tapaan kuin Kekkosen aikana, jolloin erimieliset olivat neuvostovastaisia tai rauhan vihollisia. Nykyisin he ovat rasisteja tai mitä tahansa salaliittoihin uskovia dorgia, jotka eivät hyväksy eliitin tai markkinointikoneiston totuuksia. Keskustelupalstojen mielipiteitä sensuroidaan ja toisinajattelijoita median mielestä ei edes ole olemassa. He eivät saa tilaa missään. Rasismista Richard Dawkinsia vapaasti lainaten: islam ei ole rotu, eivätkä arabit myöskään ole erillinen rotu, joten miksi kritiikin esittämien islamista ja arabeista on rasismia? Miten siis tuomita ihmisiä, jotka ovat todella huolissaan selvästi organisoidusta maahan tunkeutuvista nuorten miesten massoista, joista monet omaa sotilaskoulutuksen. He eivät koskaan integroidu suomalaiseen yhteiskuntaan. He eivät myöskään koskaan tule maksamaa eläkkeitämme. Ovatko veromaksajat valmiita maksamaan kaiken tuon, kun jo vuoden verran on maassa neuvoteltu palkkapenneistä. Kuinka moni maksisi 10 % palkastaan, jotta maahantunkeutujilla olisi hyvä köllötellä Suomessa.

Markkinakoneisto on luonut Venäjästä pahan valtakunnan. Kaikki, mitä Venäjän tuutista tulee, on Suomen mielestä valetta. Oheisena kuitenkin venäläisen kirjailijan Nikolai Starikovin näkemys. Starikov kysyykin, miksi juuri Saksa. Starikov esittää aiheellisesti, kuinka on mahdollista järjestää moinen ihmistulva pelkästään Eurooppaan, kun näiden ihmisten olisi paljon luonnollisempaa mennä muihin arabimaihin, missä on rauhallista. Moinen liikkumien ei olisi mahdollista ilman jonkun ohjausta. Starikovin mielestä tarkoituksena on heikentää Eurooppaa monella tavalla, etenkin Saksaa. Yhdysvalloille Venäjän ja Euroopan kiinteä yhteistyö on kauhea asia. Kyse on sodasta, jossa ihmismassoja liikutellaan häikäilemättömästi maasta toiseen.

Suomessa logiikka ontuu ja ontunut pahasti pitkään. Suomessa on ollut tapana niputtaa häiritsevät ajatukset epämääräisen termin alle, jolloin kaikki voidaan mitätöidä ilman keskustelua. Ei ole ihme, että tämä "samanmielisten" maa on ajautunut todellisiin vaikeuksiin, josta ei ole ulospääsyä ilman ulkopuolista asioihin puuttumista. Meidän ei pitäisi olla huolissamme, mistä kirjoitetaan vaan siitä, mistä ei kirjoiteta. Suomen, samoin kuin koko länsimaisen median erikoispiirre on, että kirjoitetaan vain niistä asioista, jotka tukevat vallassaolijoiden maailmankuvaa. Sitä toista todellisuutta ei ole olemassa. Ne ovat sitä muuta, joka uhkaa meitä.

Näihin valheellisiin termeihin mieliradikaalini Noam Chomsky on ajat sitten kiinnittänyt huomiota. Hän kertoo, mitä tarkoittavat todellisuudessa sellaiset termit kuin "Yhdysvaltojen demokratia" ja "rauhan prosessi". Sanat on prostituoitu tukemaan vain yhden piirin etuja, ja se muu ei ole demokratiaa eikä rauhaa. Kaikki erilainen voidaan vapaasti tuhota näiden demokratia- ja rauha -sanojen puitteissa, sillä se kaikki muu kaaosta ja saastaa.

Itse kiinnostuin oman alani kautta median "totuudesta". Kaikki tavalliselle yleisölle tarkoitetut terveysuutiset ovat markkinointia. THL julkaisi uutisen, joka hyvin kertoo, miten mieliä manipuloidaan. Uutisessa kerrotaan, että riskitekijöiden lasku vähensi sydänkuolemat viidennekseen entisestä. Mutta, asiaa ei voi sanoa näin. Se, että muutos kuvitelluissa riskitekijöissä vaikuttaisi suoraan kuolleisuuteen, on roskaa ja todistamaton väite. Se, että kaksi asiaa tapahtuu saman aikaisesti, on korrelaatio eikä tarkoita, että toinen vaikuttaisi toiseen. Yhtä hyvin voi väittää, että älypuhelimien määrän lisääntyminen vaikutti radikaalisti sydänkuolemiin. Tuo sydänkuoleminen väheneminen on myös tosi kreisi väite. Tavallaan THL väittää, että osa ihmisistä ei kuolisi koskaan. Todellisuudessa kuolleisuus on edelleenkin 100 % THL:n ja Puskan tekemisistä ja tekemättömyydestä huolimatta. Kyse on nuorten keski-ikäisten sydänkuolemien vähenemisestä, mutta kuolemat eivät ole hävinneet mihinkään vaan siirtyneet myöhempiin ikäluokkiin. Sydänkuolemat ovat edelleenkin kuolinsyy numero yksi. Sama ilmiö on havaittavissa kaikissa teollistuneissa maissa, joissa ei ole kuultukaan THL:n viisaudesta, saatikka toteutettu alun perin ruokateollisuuden masinoimia ohjeita. Mutta se, mikä on tässä uutisessa jäänyt mainitsematta on, että Suomessa kuollaan sydäntautiin huomattavasti enemmän kuin noissa muissa maissa ja niin on ollut aina. Siinä suhteessa mitään todellista muutosta ei ole tapahtunut, ja THL on epäonnistunut tehtävässään. Ero muihin maihin on entisenlainen. Syy sydäntautien alenemiseen johtuu aivan muista syistä kuin THL:n tahot väittävät. Muutos johtuu elintason noususta, elämän yleisestä helpottumisesta ja lukuisista muista tekijöistä. Eniten harmittaa maininta vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta, mikä kertoo lausujan ammattitaidottomuudesta ja neuroottisesta mielestä. Juuri tässä asiassa koko THL:n toiminta on hyvin kyseenalaista. VHH on ainoa oikea ruokavalio diabeetikoille. THL ajaa pelkästään lääketeollisuuden asiaa eikä pyrikään miettimään muita vaihtoehtoja. THL:n toiminta on suorastaan rikollista. Löytyykö maasta yhtään rohkeutta tutkia THL:n kytköksiä? Voisikin kysyä vasemmistolaulun tapaan, kenen lauluja laulat THL? THL on yksi keskeisimmistä trollaajista Suomessa ja kyseinen uutinen on hyvä todiste siitä. Ehkä parhaiten kuvaa tätä maailmanlaajuista terveysmanipulaatiota CBC-yhtiön entisen toimittajan Sharyl Attkinsonin esitelmä, miten lääke- ja ruokateollisuus aivopesee mieliä sovittuun suuntaan niin, että kaikki vaikuttaa todelta ja tieteelliseltä. Attkinson erosi CBC-toimittajan työstä kun yhtiö sensuroi hänen kriittisiä kannanottoja Obaman hallinnosta.

Saksassa elää vielä kunnon journalismi, ainakin osittain. Saksassakin on median manipulaatiota, mutta vastaavasti löytyy suoraselkäisiä journalisteja. Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) on yksi Saksan arvostetuimmista printtimedioista. Udo Ulfkotte on työskennellyt lehden toimittajana toistakymmentä vuotta. Tässä taannoin Ulfkotte astui kaapista journalistisessa mielessä ja järkytti koko saksankielistä mediamaailmaa kertomalla, kuinka tiedustelupalvelut ja suurteollisuus sanelevat sen, mistä toimittajat saavat kirjoittaa. Hän julkaisi aiheesta kirjan Gekaufte Journalisten, Ostetut journalistit. Kirja on hurjaa luettavaa. Minulle se ei ollut mitään uutta, sillä olen kuullut vastaava ulkomaisten kontaktieni kautta. Eniten Ulfkottea on huolestuttanut ihmisten mielten manipulaatio mustavalkoiseen ajatteluun, jossa Venäjästä on tehty roisto. Kaoottinen länsi tarvitsee jonkun, joka on paha ollakseen itse hyvä, ja jos tämä jatkuu, niin edessä on katastrofi, sillä myös venäläisten kärsivällisyydelle löytyy raja. Venäläiset ovat omanlaisiaan veijareita, mutta eivät he ole mitään typeryksiä. Meitä kaikkia manipuloidaan kohti sotaa. Mutta ennen sitä toivoisi, että yksi toimittaja astuisi kaapista myös Suomessa.

Kaikelle voi aina nauraa. Britti Jonathan Pie on luonut herkullisen toimittajahahmon, joka on totaalisesti frustroitunut kaikkeen siihen, mistä hänen pitää valehdella suurelle yleisölle.

Vierailin 1969 Yhdysvalloissa ensimmäisen kerran. Sen jälkeen olen käynyt maassa usein vuosittain. Minulla on siellä ystäviä ja maan kulttuuri ja politiikka ovat olleet harrastukseni. Minulla on siten lähes 50 vuoden suhde maahan. Olen harrastanut asioita jo silloin, kun nykyinen päätoimittajakaarti kulki potkuhousuissa. Virallisia valheita vastustavat on helppo leimata salaliittoteoreetikoiksi. Mutta samaan parjattuun sakkiin kuuluvat myös sellaiset presidentit kuin Eisenhower ja Kennedy. Eisenhower varoitti 1961 kansalaisia TV -puheessaan sotateollisuuden mahdista yhteiskuntaa vastaan. 1963 Kennedy puhui suuresta salaliitosta ja salaisista järjestöistä ja niiden uhasta ja siitä, kuinka tuohon ongelmana tullaan puuttumaan. Pian tämän puheen jälkeen Kennedy murhattiin. Tapahtui vallankaappaus, jossa vallan jakoivat CIA ja oligarkit. Yhdysvaltojen kehitys on jatkunut siitä lähtien saman suuntaisena. Tutkimusten mukaan tällä hetkellä yli 80 % Yhdysvaltojen kansalaisista ei usko murhan virallisia selityksiä, joten foliohattuisia piisaa. Luku on nousussa, sillä 2013 "vain" 60 % uskoi salaliittoon. Nyt presidentin vaalien yhteydessä nämä asiat ovat tulleet kohinalla esille. Mediankin itsesensuuri alkaa rakoilla. Yhdysvaltojen eliitti on todella huolissaan. Ihmiset Yhdysvalloissa ovat raivoissaan. Ihmiset köyhtyvät, ja keskiluokkakin on katoamassa, jolloin jäljelle jäävät vain ääririkkaat ja köyhät. Oheinen video kertoo kauniisti, mitä Amerikassa on viime vuosina tapahtunut tavallisten ihmisten elämässä.

Usko poliitikkoihin on romahtanut. Trump on ensimmäinen, joka on puhunut avoimesti Irakin sodan valheista, kaksoistornien räjäytyksestä, talouspolitiikasta, joka on köyhdyttänyt valtaenemmistön ja Wall Streetin roistoista, jotka ajoivat maailman perikadon partaalle. Hän on jopa luvannut paljastaa, ketkä olivat kaksoistornien todelliset räjäyttäjät ja hän on ennen kaikkea luvannut vetää kaikki joukot kotiin. Tietysti eliitti niin Suomessa kuin Yhdysvalloissa pitää tuota kaikkea populismina, mutta Trump on ensimmäinen, joka on nostanut kissan pöydälle. Eliitille totuus on aina populismia. Uuskonservatiivit, jotka ovat olleet kaiken takana, ovat paniikissa.

Suuri hyppäys demokratian alasajossa Yhdysvalloissa alkoi presidentti Reaganin hallintokaudella. Yksi tärkeimmistä linkeistäni kurkistaa Yhdysvaltojen hallintoon on Paul Graig Roberts, joka kuului Reaganin hallinnon sisäpiiriin. Häntä lukiessa hiukset nousevat välillä pystyyn. Robertsin mukaan Reagan päätti, etteivät rikkaat ja suuryhtiöt maksa veroja. Sen tehtävän saa kansa. Jos valtion kassa on vajaa, niin hallitus painaa lisää seteleitä ja ottaa lisää velkaa. Massiivinen armeija pitää huolen, ettei napinoita kuulu. Siihen perustuu Yhdysvaltojen "suuruus". Verouudistuksesta johtuu, että varallisuus on jakautunut hyvin jyrkästi. Hyvin pieni piiri omistaa pian kaiken. Keskiluokka köyhtyy ja muut kurjistuvat niin, että Yhdysvaltojen kadut täyttyvät kodittomista. Roberts vastusti aikoinaan muutosta, sillä hänen mielestään verotusmuutos tekee Yhdysvalloista kolmannen luokan valtion. Roberts on ollut oikeassa. Yhdysvaltojen tilanne on aivan jotain muuta kuin mistä esimerkiksi Suomen lehdistö kirjoittaa. Verotusmuutosta on perusteltu sillä, että se luo kehitystä, mikä on ollut suuri kupla. Mitään uutta ei ole kehitetty, vaan teollisuus siirtyi Yhdysvalloista halvan tuotannon maihin. Työpaikat hävisivät ja monet kaupungit kuten Detroit rappeutuivat slummeiksi. Ainoa, jotka hyötyivät, olivat suuryhtiöiden johto ja pankkiirit. Samaa mallia ollaan työntämässä Suomeenkin. Hyvänä esimerkkinä Nokia ja Nokian renkaat. Nokia tuhoutui, kun johto sortui ahneuteen. Nokian renkaat paljastaa minkälainen kuplia pörssiyhtiöt todellisuudessa ovat. Valehdellaan ja huijataan vain, että oma kassa täyttyy, ja sitten karkuun. Nämä tyypit eivät välitä edes yhtiöstä vaan pelkästään itsestä. Metsäteollisuus tuhoaa luontoa ja myy vain iänikuista sellua tai sitten biodieseliä, kun aikoja sitten arvioitiin, että metsäteollisuuden jalostusastetta nostamalla voisi tuoda Suomeen jopa 200 000 pysyvää työpaikkaa. Pörssiyhtiöiden johto ei halua muutosta, sillä se uhkaisi omia voittoja ja puusta joutuisi maksamaan jopa enemmän sen arvostuksen nousun myötä. Taloudesta voi kirjoittaa paljonkin, mutta mennään eteenpäin. Jopa entinen presidentti Jimmy Carter on todennut nykytilanteen ja sanonut Yhdysvaltojen olevan oligarkkien hallitsema valtio, jonka politiikka perustuu lahjontaan. Ilmeisesti Carter kuuluu meikäläisten foliohattuporukkaan.

George Bushin kaudella tapahtui sitten tuo kaksoistornien tuho. Virallinen taho selittää kaiken tapahtuneen yksittäisten terroristien lentokonehyökkäyksestä. Kolmisen tuhatta arkkitehtia, rakennusinsinööriä ja muita rakennusalan ja räjäytyksen asiantuntijaa on jyrkästi eri mieltä ja he pitävät virallista selitystä valheena. Nämä ihmiset ovat perustaneet yhdistyksen aiheen ympärille. Siihen kuka tahansa voi liittyä. Asiantuntijoiden mukaan lentokoneet eivät ole voineet tuhota rakennuksia, vaan ne on räjäytetty. Tämä video kertoo tiivistetyssä muodossa, miten kaikki tapahtui. Yksi noista arkkitehdeistä jopa vääntää tällä videolla rautalangasta, miten koko virallinen selitys haisee. Vanha rokkari Tom Petty teki myös laulun Free falling aiheesta. Kaikki ne, jotka mitätöivät ihmisten epäilykset virallisia selityksiä kohtaan ja puhuvat pilkallisesti salaliittohörhöistä, voisivat selittää, miten kaikki oli mahdollista. Tornien tuho on vain yksi osa jättiläismäistä harhautusta, minkä avulla on käyty sotia ja kyykytetty koko ihmiskuntaa. Kaikki terroristi-iskut ovat tätä samaa. On tyhmää väittää, että joku hörhö Afganistanin vuorilla olisi kyennyt järjestämään moisen hyökkäyksen. Professori Jim Fetzer kertoo, että nämä järjestetyt hyökkäykset ovat todellisuutta, ja mitä kaikkea epäloogisuutta niihin liittyy. Esitys kestää yli tunnin, mutta antaa hyvin selkeän ja loogisen kuvan, että kaikki kerrottu on valetta.

Kaikki iskut ovat noudattaneet samaa kaavaa Kennedyn murhasta lähtien. Joku tai jotkut yksittäiset sekopäät tulevat ja tekevät iskun, vaikka vastassa on maailman tehokkain vakoilujärjestelmä. Kun isku on tehty, niin heti sen jälkeen viranomaiset tietävät, ketkä olivat iskun takana. Ennen iskua kukaan ei tiennyt mitään, ainakaan virallisesti. Löytyy ajokortti tai jotain muuta, mikä kertoo tekijöistä. Kaksoistorni-iskun yhteydessä tämä lavastus sai surkuhupaisia piirteitä. Yhden väitetyn terroristin henkilöpaperit löytyivät muutaman korttelin päästä iskukohdasta sivukujalta, vaikka tornit hajosivat pölyksi. Kadulta löytyi myös yksi lyttääntynyt lentokoneen moottori, joka sattumalta oli eri merkkiä kuin mitä iskussa käytetyissä lentokoneissa oli. Pidätyksiä ei tehdä, vaan kaikki epäillyt tapetaan tai sitten he itse kuolevat iskun aikana. Rikospaikkatutkimuksia ei myöskään tehdä. Kaikki siivotaan ja silminnäkijöiden kertomuksia ei päästetä julkisuuteen. Esimerkiksi Pariisin iskuista silminnäkijät kertoivat, että tekijät olivat valkoisia ammattisotilaan näköisiä, eikä vasta islamiin heränneitä kakaroita.

Kennedyn auto puhdistettiin täysin ennen tutkimuksia. Kaksoistornien raunioita ei saanut tutkia ja romut kuljetettiin piiloon Saudi-Arabiaan. Pieniä määriä romusta on päätynyt tutkijoille, jotka ovat kyenneet osittamaan, että räjähteitä on käytetty. Jos todella olisi joku aito terroristiryhmä, joka haluaisi hyökätä Yhdysvaltoja vastaan, niin iskut kohdistuisivat oligarkkeihin, pankkiireihin ja kaikkiin niihin, jotka käyvät sotaa muita vastaan. Todellisille terroristille on äärimmäisen tärkeä saada suuren yleisön tuki. Tämä on sissisodankäynnin perusperiaate. Iskut suurta yleisöä kohtaan ovat aina osoittautuneet järjestelmän itsensä tekemiksi. Niillä pyritään saamaan yleisön tuki kaikelle sodankäynnille. Näin on toimittu aina.

Järjestelmän aiheuttama terrori perustuu siihen tosiasiaan, että suuri yleisö (se 80 %) ei kykene kohtaamaan totuutta, sillä he eivät voi uskoa hallinnon kykenevän moiseen vaan paradoksaalisti pakenevat viranomaisten suojiin ja selityksiin. Englanninkielinen termi False flag tarkoittaa väärää lippua tai väärän lipun alla tehty teko. Suomalainen vastine Mainilan laukaukset tarkoittaa samaa eli hämätään suurta yleisöä tekemällä itse terrori-iskut ja syyttämällä siitä muita.

Natsit tiesivät tämän hyvin ja osasivat luoda kaaosta, jolloin pelästyneet tavalliset ihmiset äänestivät Hitlerin valtaan. Nyt Yhdysvalloista on tullut samanlainen kolmannen valtakunnan tapainen valtio, joka murhaa, kiduttaa ja vangitsee ihmisiä ilman oikeudenkäyntiä sekä tuhoaa valtioita ja vieraita kulttuureja täysin häikäilemättömästi. Oikea käsi ei todellakaan tiedä, mitä vasen tekee.

Kaikki nuo rakennukset menevät kasaan vapaan putoamisen nopeudella, mikä tarkoittaa, että virallinen selitys on fysiikan lakien mukaan mahdotonta. Vapaa pudotus on ainoastaan mahdollista, kun käytetään hallittua räjäytystekniikkaa. Menetelmässä räjähteet asetetaan rakennuksen kantaviin osiin ja ne räjäytetään tietokoneohjatusti niin, että rakennuksen perusteet romahtavat ja koko kakku putoaa siististi perustuksilleen samalla nopeudella kuin ikkunasta ulos heitetty kivi. Jopa niin, ettei vajoava rakennus vahingoita ympärillä olevia rakennuksia. Lopuksi asiasta kiinnostuneille kaunis brittidokumentti, joka kestää parisen tuntia, mutta kertoo inhimillisen puolen tarinasta. Kannattaa katsoa.

Kun haetaan syyllisiä ja motivaatioita, niin ehkä vastauksen antaa yhdysvaltalainen kenraali Wesley Clark, joka oli muun muassa NATON komentaja. Clark kertoo oheisessa esitelmässä, että kaksoistornien räjäytysten aikaan tapahtui eräänlainen vallankaappaus Yhdysvaltojen hallinnossa niin, että siitä lähtien vain pieni eliitti määräsi mitä tehdään. Clark kertoo myös siitä, kuinka hänelle kerrottiin Pentagonissa kymmenen päivää New Yorkin tapahtumien jälkeen, että seuraavaksi hyökätään Irakiin ja kun hän sitten hieman myöhemmin kävi Pentagonissa uudelleen, siellä kerrottiin, että tarkoitus on hyökätä Irakin lisäksi seitsemään eri valtioon viidessä vuodessa ja tuhota niiden hallitukset ja lisättiin vielä, ettei sillä ole mitään tekemistä terrorismin kanssa. Nuo valtiot jotka mainittiin olivat Afganistan, Iran, Syyria, Libya, Libanon, Sudan ja Somalia. Kaikki oli suunniteltu kauan etukäteen ennen kaksoistornien räjäytystä. Tarvittiin vain näyttävä isku, jotta suuri yleisö siunaisi sodat. Kukapa muistaa väitettä Irakin massatuhoaseista, jonka valeen koko maailman media nielaisi. Myös Suomen media toitotti Saddamin kauheuksia. Kaikesta voi kirjoittaa loputtomasti, mutta näissä tiivistyy se, miksi maailma on nykyisin sellainen kuin on ja miksi kamppailemme pakolaistulvan kanssa.

Isis on lännen, lähinnä Yhdysvaltojen luomus. Vietnamin sota osoitti, ettei sotaa voi käydä, jos kyse on tavallisesta armeijasta. Media ja tavallisten sotilaiden omatunto ei salli hyökkäyssotia. Neuvostoliiton sotiessa Afganistanissa muodosti Yhdysvallat kiihkoislamisteista oman armeijan sotimaan Neuvostoliittoa vastaan. Yksi taistelijoista oli "pahamaineinen" Bin Laden. Tuosta joukosta kehittyi Al Qaida, joka on sitten pyrkinyt eri puolilla maailmaa järjestämään eri tilanteita. Isis sotii yhdysvaltalaisin asein ja saa tukea Saudi Arabialta ja Turkilta. Koko teurastuksen tarkoituksena on tuhota kaikki Lähi-Idän maallistuneet hallitukset, joiden johtajista on tehty hirmuhallitsijoita, jotta alueen keskiaikaiset uskontokiihkoiset hallitukset voivat pysyä pystyssä. Olen aina ihmetellyt, että miksi kukaan ei puhu saudien hirmuhallituksesta. Siellä katkotaan päitä enemmän kuin Isisin alueella.

Palmen murha on jälleen päässyt otsikoihin. Murhaaja oli joku sekopää tai sitten joku muu, mutta teko oli hetken päähänpisto vailla yhteyttä salaliittoon. Mutta asian voi nähdä toisin. Tunnettu saksalainen dokumentaristi Dirk Pohlmann on tehnyt ohjelman nimeltään Täuschung - Die Methode Reagan, Reaganin metodi - petos. Ohjelma esitettiin ARTE-kanavalla ensimmäisen kerran 2015. Ohjelma antaa aivan toisen kuvan tapahtumista kuin meille on kerrottu. Pohlmann sijoittaa Palmen murhan senaikaisiin maailman tapahtumiin, jolloin kuva muuttuu aivan toiseksi. Tuohon aikaan Ruotsia piinasivat vieraat sukellusveneet. Ohjelma osoittaa, että sukellusveneet olivat Yhdysvalloista ja Britanniasta. Ruotsin ylin sodan johto oli tietoinen asiasta, mutta ne eivät raportoineet asiaa pääministeri Palmelle. Syylliseksi tehtiin Neuvostoliitto, jolloin myös Ruotsin yleinen mielipide muuttui hyvin neuvostovastaiseksi. Palme oli ajettu nurkkaan ja hänet oli pakotettu myötäilemään yleistä mielipidettä. Palme sopi tapaamisesta Gorbatsovin kanssa ja päivää ennen tapaamista Palme murhattiin. Ei ole yhtään ihme, ettei murhaaja selviä koskaan. Yle voisi osoittaa selkärankaisuutta esittämällä tämän ohjelman suomalaisille. Ruotsissa ohjelma on kielletty.

Kukaan ei tunnu välittävän siitä, että Palmen Ruotsi oli aivan jotain muuta kuin nykyinen Ruotsi. Julian Assangen kohtalo on surullinen esimerkki siitä, kuinka raaka tämä Pohjolan vapauden airut todellisuudessa on. Ruotsi aloitti rikostutkinnan Assangea vastaan hyvin epämääräisin perustein. Oli aivan aiheellista epäillä, että Ruotsi luovuttaisi Assangen Yhdysvaltoihin ja siksi Assange on pakoillut Bolivian lähetystössä vuosia mahdollisen rikoksen takia, josta korkeintaan saisi ehdollista. Aktiivit ruotsalaiset lääkäri ovat alkaneet toimia Assangen puolesta. Oheisessa uutisessa kerrotaan, minkälaisia tyyppejä häärii Ruotsissa Assangen syyteiden takana. Samoja tyyppejä kuin tuossa Palmen jutussa. Wikileaks on julkaissut uutta tietoa pelistä, jota on pelattu Ruotsissa Assangen pään menoksi. Niin on demarihenkisestä kansankodista tullut pikkuhiljaa Aatua kannattavien valtakunta.

Lopuksi Yhdysvaltojen presidentinvaaleihin. Suomen media on jo valmiiksi leimannut Trumpin ja liputtaa täysin avoimesti Hillary Clintonin puolesta. Median tapaan kuulu väistellä tosiasioita ja pelata pelkkien mielikuvien varassa. Hillary olisi ensimäin naispresidentti, mutta minkälainen nainen Hillary oikein on? Yksi media valitsi Hillaryn vuoden 2015 maan eniten korruptoituneeksi poliitikoksi.

New York Times kirjoitti Hillaryn korruptiosta. Hillary on pankkiirien taskussa. Hän saa puolisen miljoonaa tunnin esitelmästä pankkiireille. Siten Hillary on saanut yli 11 miljoonaa oligarkeilta puhumalla pelkkä potaskaa. Kaikki on hänelle itselleen, sillä kyse ei ole vaalikassasta. Clintoneiden säätiö saa miljoonia Saudi-Arabialta.

FBI on aloittanut tutkimukset Hillaryn käytettyä omaa suojaamatonta sähköpostia salaisten tietojen lähettämiseen, mistä tavallisesti joutuu vankilaan. Voi olla, että mamma joutuu häkkiin ennen kuin kisa on päässyt edes kunnolla alkuun.

Toimittaja Eric Margolis valottaa tapahtumia Libyassa Hillaryn ollessa ulkoministerinä. Hillary aiheutti toiminnallaan Gaddafin murhan ja sai aikaan pysyvän kaaoksen alueelle, joka on mahdollistanut pakolaistulvat meren yli Eurooppaan.

Gaddafin kohtalo oli julma. Hänen sukuelimensä ja peräsuolensa silvottiin ennen murhaamista. Hillary oli tietoinen kaikesta. Kun toimittaja kysyi aiheesta niin vastaus oli tämä. On irvokasta mukailla Julius Ceasaria, kun kyseessä on enemmänkin naispuolinen mielipuoli Caligula. Mutta tästähän media ei puhu mitään.

Ajatolla Khomeini sanoi aikoinaan, että länsi on suuri saatana, ja me nauroimme hänelle tuolloin. Enää ei naurata.

Edellinen Seuraava