Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 26.05.2010

VALKOPESUA SUOMALAISEEN TAPAAN

Valtakunnan pää-äänenkannattaja ja kehityksen jarru Helsingin Sanomat on vihdoin raottanut H1N1:n hämäriä taustoja. Asiaa on käsitelty maailmalla laajasti jo pitkään, mutta nyt vasta uskalletaan täälläkin kurkistaa peiton alta maailmalle sunnuntain 22.5 lehdessä.

www.hs.fi

Mitä tahansa suomalainen tekee, oli se kuinka päin helvettiä tahansa, on hän viaton, etenkin jos sattuu olemaan viranomainen. Irvokkainta pitkässä tarinassa oli juttu ylilääkäri Eskolasta, josta lehti oli tehnyt viattoman sijaiskärsijän. Muun maailman lehdistössä Eskola on sitä vastoin antanut kasvot lääketieteen korruptiolle. Mutta Suomassa tiedetään asian todellinen laita. Meillähän ei ole korruptiota lainkaan. Kreikkalaiset pummit sitä harrastavat.

Artikkelissa Eskola kertoo että hänet valittiin virkaan juuri hänen lääketeollisuuden suhteidensa takia. Tämä onkin mielenkiintoinen seikka, mihin taas toimittaja ei tarttunut. Miksi valita mies lääketeollisuudesta hoitamaan yhtä kansakunnan terveydenhoidon keskeisintä virkaa? Tämä on THL:n nykyinen käytäntö sillä pääjohtajalla on kiinteät suhteet ruokateollisuuteen, onhan hän itsekin esiintynyt jopa margariinimainoksissa. Maassa on tapana valita virkaan kuin virkaan sopivin, kuten nyt Kelaankin. THL:n sopivuuskoodisto poikkeaa tavanomaisesta poliittisesta kähminnästä sillä se rakentuu bisnessuhteista. Pätevyydellä ei ole merkitystä kummassakaan. Miksi ei konsultoitu maan todellisia asiantuntijoita, kuten professori Heikki Peltolaa, jos itse on niin avuton kuin Eskola antaa haastattelussa ymmärtää? Toivottavasti tuo porukka valitsee saman logiikan mukaan itselleen sopivan kirurgin pätevän sijaan, jos sattuvat tarvitsemaan.

Eskola selittelee tietämättömyyttään koko asiaan, vaikka on selvää näyttöä, että juuri lääketeollisuuden kanssa yhteistyötä tehneet "professorit" saivat aikaan WHO:n myötävaikutuksella pandemiahysterian. Miksi HS ei puutu tähän ja niihin miljooniin, joita THL on saanut rokotetehtailta, rahoihin joiden tarkoituksena on altistaa Suomen kansalaisia lääkekokeiluille ja joista sitten Big Pharma vetää voitot? Tätä vartenhan on salassa valmisteltu lakia joka sallisi lasten käyttämisen koekaniineina ilman vanhempien lupaa. Suosittelen kaikille: Älkää osallistuko mihinkään lääkekokeiluun. Ne ovat potentiaalisesti vaarallisia ja perustuvat roskatieteeseen.

Vaikka olen ortopedi, niin tiesin ennen pandemiahysteriaa että H1N1 oli lievä tauti pelkästään lukemalla internetin kautta uutisia ja eri lääketieteen asiantuntijoiden raportteja asiasta. Pandemiahälytys oli rikos, joka ei perustunut muuhun kuin ahneuteen. Miksi HS ei esimerkiksi kertonut Puolan terveysministerin saamasta huomiosta EU:n taholta, kun hän ei sortunut moiseen ?

En tiedä, missä Eskola on valmistunut lääkäriksi, mutta influenssan ja muidenkin flunssien suhteen pätee edelleenkin vanha sääntö, jonka USA:n influenssaspesialistien grand old man tohtori Edwin Kilborune kiteytti vuosikymmeniä sitten: "The effect of currennt vaccination programs on morbidity is insignificant, and that on mortality marginal". Suomeksi, että paljon porua mutta vähän villoja.

(Kilbourne E. Infuenza. New York: Plenum Press, 1987.p.291)

Jos Eskola ei ole lukenut opusta, niin voin lainata sen hänelle.

Tässä ei ole edes mukana rokotuskomplikaatiot. Jos ne huomioidaan niin pandemian loppusaldo on pahasti negatiivinen.

Influenssa- kuten kausiflunssarokotteet ovat käytännössä tehottomia. Mitään muutosta tämän suhteen ei ole tapahtunut sitten Kilbournen. Tämän tosiasian pitäisi Eskolankin tietää. Rokotukset eivät estä ikääntyvien keuhkokuumeita eikä sairastumisia yleensäkään. Nyt on todettu myös että influenssarokotukset ovat tehottomia myös nuorilla.

www.bmj.com

Kuka siis vastaa aiheettomasta pelottelusta ja syyllistämisestä tässä maassa? Valtakunnan päämoralisti, arkkiatrikin, syyllisti hoitohenkilökunnan, kun he eivät halunneet rokotusta. Arkkiatrinkin pitäisi päivittää tietonsa tai sitten hänen etiikkansa asettaa viranomaiset potilaiden edelle.

Kuka on vastuussa "toisen aallon" hypestä. Edelleenkin ihmisiä kehotetaan ottamaan rokotus. Täysin järjetöntä. Tsuhna on todella typerys, jos uskoo moista. Mikä koneisto täällä jauhaa pakkomielteen omaisesti asiaa edelleen? Miksi HS ei kysele näiden asioiden perään? Ja missä viipyy tiedot rokotusten komplikaatioista? Raportit niistä todennäköisesti haudataan Tiitisen listojen kanssa, ettei vain kansan lapsenusko särkyisi. Eläköön Suomi, ja käykää kiltisti äänestämässä, senkin mitätön vaalikarja.

Se hyvä, mitä Eskola ja kumppanit ovat saaneet aikaan, on että ihmiset ovat heränneet. Lisääntyvässä määrin ihmiset ovat alkaneet epäillä rokotusten mielekkyyttä ja alkaneet kieltää lastensa rokotuksia. Niin tuo piikitysten pilvilinna tulee hajoamaan tuulten mukana.

www.usatoday.com

Edellinen Seuraava