Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 02.03.2010

VALTAKUNNAN TODELLINEN USKONTO: LOW FAT

Maailmassa on viime aikoina tapahtunut kaikenlaista, mutta ei kuitenkaan sen kummempaa kuin ennenkään. Ennen ei vain ollut nettiä, jossa voi keskustella ja levittää tietoja. Olin nuori kun Kennedy ammuttiin. Muistan elävästi missä olin ja mitä olin tekemässä silloin, kun tuo uutinen tuli. Olin kotihipoissa. Kaikkien mukana olleiden reaktio oli suunnaton tyrmistys. Kennedy oli uuden ajan airut ja osa sitä liikettä mikä oli alkanut nuorison parissa. Kukaan ei uskonut silloin ja tuskin uskoo nytkään hänen murhansa viralliseen selitykseen. Olin 17-vuotias. Murha mursi lapsenuskoni hyvään. Kekkosen Suomi perustui valheeseen, ja se oli jokaisen tiedossa, mutta että Amerikka, tuo kaikkien vapauden symboli, saattaa murhata oman presidenttinsä, oli todellinen shokki.

En myöskään usko 9/11:n virallisiin selityksiin, jotka yksinkertaisesti ovat fysiikan lakien vastaisia. Tornien tuho on moderni versio Mainilan laukauksista. Maailmassa on paljon pahaa. Oikeastaan suuret maat käyvät jatkuvaa sotaa vallasta, jossa kaikki on sallittua. Mikään ei ole muuttunut

Miten sitten on ymmärrettävissä, että virallinen terveydenhoito-järjestelmä on valehdellut meille vuosikymmeniä eläinrasvojen vaarallisuudesta. Vastuulliset henkilöt ovat tuon tuostakin esittäneet, ettei ole tutkimuksia, jotka todistaisivat päinvastaista. Kun hieman kaivaa, niin tässä pari tutkimusta tv:ssä mainitsemani lisäksi. Ne räjäyttävät virallisen dogmin:

archinte.ama-assn.org

www.annals.org

Kuitenkin virallinen taho pysyy kannassaan, ettei ole mitään, mikä todistaisi heidän olevan väärässä. Jossakin on kuulemma 1.000 tutkimusta, jotka todistavat systeemin olevan oikeassa jne. Tosin koskaan ei ole julkisesti esitetty mitään näistä tutkimuksista, jolloin niitä voisi avoimesti arvioida. Meidän on vain uskottava professoreihin, siis auktoriteetteihin. Tämä vuonna 2010!

Olen itse pohtinut, miksi moinen. Olen keskustellut näiden henkilöiden kanssa. Osa heistä on ovelia kuin torikauppiaat kyeten vaihtamaan mielipidettä aina tarpeen mukaan. Heillä on käytävämielipide ja sitten se julkinen mielipide. He ovat opportunisteja, jotka ratsastavat oman edun takia rahoitusaallon harjalla. Yksi heistä jopa myönsi, että virallinen teoria on väärässä.

Sitten on tyyppejä, joita voisi luonnehtia uskovaisiksi. He kulkevat laput silmillä kieltäen kaiken muun todellisuuden paitsi sen, mihin ovat hurahtaneet.

Kolmas ryhmä muodostuu laiskureista. Tämä on seurakunnan suurin ryhmä. He ovat mukavuudenhaluisia ja kulkevat helppoja polkuja pitkin tehden samaa mitä muutkin, pysähtymättä milloinkaan miettimään kaiken mielekkyyttä.

Puhun seurakunnasta sillä kysymys on todellakin siitä. Minulle avautui laakista koko low fat –liikkeen mysteeri tavattuani nuoren teologin Anja Bessonoffin. Low fat on todellakin uskonto. Anja kirjoitti aiheesta kirjan, joka on uskomattoman hauska ja samalla terävä analyysi siitä, miksi tämä teologia on hallinnut länsimaita niin pitkään. Suosittelen Low fat –uskontoa lämpimästi. Anja on pieni kooltaan, mutta suuri sielultaan. (Lisää kirjasta Rasalas sivuilla).

Ihmisillä on taipumus rakennella tiukkoja kirkkokuntia sääntöineen oman ahdistuksensa suojaksi. Ihminen kokee jonkinlaista varmuutta, kun on tiukat säännöt. Vapaus on useimmille ahdistava asia. Lääketiede on korvannut perinteisen kirkon monella tapaa. Sielun sijasta palvotaan nykyisin ruumista. Synnit saa anteeksi, kun syö margariinia ja kolesterolilääkkeitä. Uusi kirkko on määritellyt, mikä on syntiä ja mikä vie ruumiin autuuteen. Halleluja.

Siksi sanoin aiemmin, ettei ole mitään salaliittoja H1N1 –asiassa ja missään vastaavassakaan. On vain noita piispoja (professoreita), jotka ovat pettäneet luottamuksemme ja paenneet omiin pilvilinnoihinsa sen sijaan että eläisivät reaalimaailmassa ja ottaisivat vastuun teoistaan.

Todellinen tiede lähtee havainnosta, josta sitten luodaan teoria, jota sitten testataan alinomaa. Yksikin poikkeava tulos romuttaa koko teorian, jolloin luodaan uusi teoria koskemaan tilannetta uuden havainnon pohjalta. Aito tiede ei ota mitään itsestäänselvyytenä vaan suhtautuu kriittisesti kaikkiin varmoihin totuuksiin. On yliopistoja, jotka testaavat edelleenkin Newtonin painovoimalakia. Low fat –liike on ottanut kaiken uskomansa totena testaamatta yhtään mitään. Se ei ole tiedettä vaan todellakin uskonnollinen liike.

Avaan taas vastauspalvelun ja toivon että keskustelu pyörisi aina kunkin blogin aiheen ympärillä, eikä lähtisi liikaa lentoon. Henkilökohtaiset kokemukset ovat myös asioita, jotka ovat tärkeitä meille kaikille. Niitä toivoisin lisää.

Henkilökohtaista postia voi lähettää edelleenkin ositteeseen drantti@gmail.com. Anonyymit meilit menevät suoraan roskikseen.

Edellinen Seuraava