Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 22.10.2020

VIELÄ KERRAN LÄÄKKEETOÖN ELÄMÄ. MITÄ OIKEASTAAN TAPAHTUI?

Aina, kun kirjoitan kirjan ravinnosta, saa se tietyt piirit hyppimään seinille raivosta. 2008 julkaisin kirjan "Diabeteksen ruokavaliohoito". Välittömästi kirjan julkaisemisen jälkeen Lääkärilehti julkaisi silloisen dosentti Mikael Fogelholmin artikkelin, missä hän tyrmäsi tyystin kirjani. Erikoista oli, että arvion teki agronomi, eikä lääkäri. Kun lähetin lehdelle vastineeni, sitä ei julkaistu. Kun Lääkäriliitto ei tehnyt mitään asian eteen, erosin liitosta, sillä en halunnut kuulua ryhmään, joka polkee omia periaatteitaan. Tämä ei riittänyt, Suomen diabetesliitto lähetti kirjeen kirjakauppojen sisäänostajille. Siinä kerrottiin kirjani olevan vaarallinen, eikä sitä tulisi myydä. Kirjani sanoma oli yksinkertainen: vähentämällä hiilihydraatteja voi vaikuttaa diabetekseen hyvin positiivisella tavalla. Tuosta ajasta on nyt 14 vuotta.

Tuli sohaistua mehiläispesään uudestaan. Suomessa on paljon asioita mistä ei saa puhua. Kun uusin "Lääkkeetön elämä" -kirjani elokuussa 2018 Otavan kustantamana ilmestyi, alkoi massiivinen hyökkäys niin netissä kuin mediassa minua ja kustantajaani kohtaan. Kustantajaa painostettiin olemaan julkaisematta kirjaani ennen kuin se oli edes ilmestynyt kauppoihin. Ensiksi hyökkäsi Alma Media, sitten Yle ja viimeksi sitten Hesari. Kun kaksi vuotta on kulunut kirjan julkaisemisesta, sain peräti Otavamedian Seura -lehden kimppuuni. Kustantaja antoi koirien purra omaa kirjailijaansa. Tällä kertaa minut oli sekoitettu salaliitto asioihin

Olen kerännyt tähän blogiin kaiken, mitä olen saanut tietooni ajojahdin taustoista. Professori Juhani Knuuti on ollut yksi primus motoreista tässä prosessissa. Knuuti kirjoittaa blogissaan lainaten yhtä lausetta kirjastani:

"Heikkilän kirjassa on kirjoitettu seuraavasti: "Jotkut potilaat eivät ole halunneet virallisia hoitoja, ja tätä päätöstä olen kunnioittanut. Jotkut ovat pärjänneet erittäin hyvin pelkällä ruokavaliolla." Uskomatonta, että Suomessa lääkäri on hoitanut syöpäpotilaita pelkällä ruokavaliolla, sanoo Knuuti.

Joko Knuuti on täydellinen typerys tai sitten äärimmäisen paha ihminen. Kirjoittamastani lauseesta ei voi tehdä Knuutin esittämää johtopäätöstä. Tuo on Knuutin tyypillinen tapa väärentää todellisuutta, josta lisää edempänä. Kerroin kirjassani potilaasta, jolla syöpä oli levinnyt kaikkialle kehoon. Hänelle oli annettu vain 3 kuukautta elinaikaa. Siitä huolimatta hänelle tarjottiin sytostaattihoitoja, joiden sanottiin antavan lisää elinaikaa vielä kuukauden. Potilas kieltäytyi hoidosta. Hän hakeutui vastaanotolleni ja pyysi minua tekemään jotain hänen puolestaan. Käytin kaikki kanavani maailmalla tietoja hakiessani. Niiden perusteella laadin sitten hoidot. Potilas eli 4 vuotta täyttä elämää hoitojen ansiosta. Tästä Knuuti ei kerro mitään. Knuutin mielestä minun olisi pitänyt heittää tuo potilas susille.

Tämän Knuutin väärennöksen pohjalta koko painajaismainen rumba rakennettiin minun pääni menoksi. Jo pelkkä sana "syöpä" seisauttaa monelta veret. Sana on hyvin pelottava useimmille.


LÄÄKÄRISEURA DUODECIMIN "DEEP STATE"

Mukana oli Suomalaisen lääkäriseuran Duodecimin ydinryhmä, johon kuuluivat seuran pääsihteeri Matti Rautalahti, Matti Uusitupa, Juhani Knuuti ja ties ketä muita.

https://www.duodecim.fi/2018/12/21/valehoitoa-vaan-ei-valelaakari/

Lääkäri Merja Metsä-Heikkilä esittää keskustelussa seuraavaa: "Valvira on elin, joka valvoo lääkärintoimen harjoittamista. Kollega, josta puhuttanee, ei kuulu Lääkäriliittoon. Ehkäpä lääkärikeskusyhtymä, jossa ko hlö tointa harjoittaa, voisi myös ottaa kantaa, samoin kuin toimi Mehiläinen eräässä toisessa tapauksessa".

Tuo eräs toinen tapaus Mehiläisessä tarkoittaa psykologi Aku Kopakkalaa, jonka tiimi oli saanut loistavia tuloksia masennuksen hoidossa ilman lääkkeitä. Aku kritisoi TV- lähetyksessä masennuslääkkeitä, jolloin ilmeisesti tuo ryhmä iski ja Aku erotettiin työstään Mehiläisessä.

https://mieli.fi/fi/tarinat/aku-kopakkala-irtisanominen-yhdisti-minut-toisiin?fbclid=IwAR3JcaAdEQvOxAEuwBJXKgHzV91UtMj5Ria0Yfr9kTTq7muAPan6UBaMieo

Lauseesta käy myös ilmi, ketkä olivat minun Eirasta erottamisen takana. Lääkäreiden ylimmästä kastista on muodostunut mafia, joka on kuin syöpä tuhoten monia lääkäreitä. Lauseesta käy myös ilmi, että he ovat täysin tietoisia Valvirasta, mutta eivät kuitenkaan tehneet valitusta minusta sinne tietäen hyvin, ettei se johtaisi suurempiin sanktioihin. Rautalahden vaimo on tai on ollut Valviran palveluksessa, joten hänen jos kenkään olisi pitänyt tietää, miten menetellä. Kun minusta tehtiin valitus Valviraan, sen tekivät kaksi trollia Skepsis ryhmästä, joka oli myös valjastettu tähän ajojahtiin.

Olen kritisoinut useaan otteeseen Matti Uusitupaa hänen kiinteistä yhteyksistään ruokateollisuuteen ja erityisesti sokeriteollisuuteen, minkä palkkalistoilla hän oli pitkään samalla, kun laati ruokasuosituksia sanoen muun muassa, ettei diabeetikkojen tarvitse noudattaa hankalaa ruokavaliota (tarkoittaen VHH- ruokavaliota, mikä oli ennen kaikkien diabeetikkojen perushoito). Uusituvan mukaan diabeetikot voivat syödä mitä tahansa, kuhan ottavat lääkkeensä. Oheisena linkki, joka perustuu Uusituvan itsensä julkaisemaan meriittilistaan eläkkeelle siirtyessään (sittemmin hän poisti sen, mutta tieto jäi elämään netissä).

https://ravitsemusjaterveys.wordpress.com/2011/10/14/matti-uusitupa-teollisuuden-sponsoroima-professori/

Joten on selvää, etteivät meidän näkemyksemme kohtaa koskaan. Positiivisinta tuossa blogissa on, että siellä on lääkäreitä, jotka puolustavat minua. Heitä on suuri enemmistö lääkärikunnasta, mutta he ovat valitettavasti hiljaa. Korruptoitunut eliitti pitäisi poistaa joukosta. Kun lääkärit pakotetaan toimimaan pelkästään lääketeollisuuden laatimien ohjeiden mukaan, tuhoutuu koko ammattikunta. Perusterveydenhoidon lääkärit voisi jo nyt korvata roboteilla, jotka toimivat tismalleen lääketeollisuuden ohjeiden mukaan ja tarvittaessa pistävät kolesterolilääkkeen suuhun. Roboteille voisi myös opettaa hyvät käytöstavat.

Joku tuossa keskustelussa tosin valittaa, etten halua keskustella. Totta kai haluan, mutta vain suorassa TV- lähetyksessä, mitä ei voi manipuloida YLE:n ja Hesarin tapaan. Vastassa voisi olla Uusitupa, Knuuti ja Puska. Erosin aikoinani Lääkäriliitosta, koska minulle ei annettu mahdollisuutta puolustaa kirjaani Diabeteksen ruokavaliohoito, jonka Lääkärilehti lyttäsi 12 vuotta sitten. Lääkärilehti ei julkaissut vastinettani. Herrat eivät halunnet keskustella silloin, eivätkä nytkään, puukottavat pelkästään yön hämärässä selkään puskasta. Kuinka monen lääkärin uran ovat tässä ajan saatossa tuhonneet. He ovat kuin syöpä lääkäreiden lihassa.

Eiran sairaala erotti minut tämän ryhmän sukkuloinnin seurauksena. Oli tehnyt Eirassa töitä yli 35 vuotta. Olin talon suosituin lääkäri. Yksikään potilas ei ole valittanut minusta. Koko prosessin takana oli tuo Duodecimin-ryhmä.


MEDIA

Media tuli myös hulluksi. Alkusyksystä 2018 YLE.n toimittaja Anvi Gardberg otti yhteyttä ja halusi tehdä ohjelman syövän eri hoidoista, niin virallisista kuin täydentävistäkin hoidoista. Suostuin, kun kuulin Karita Aaltosen olevan mukana. Karita oli selvinnyt aivosyövästä käytyään läpi todella rankat viralliset syöpähoidot - useaan kertaan.

https://www.karitaaaltonen.fi/potilaan-nakokulmasta/.

Kun ohjelma sitten tuli ulos, oli se järkytys. Ohjelman mukaan minä kiellän syöpähoidot ja suosittelen vain ravintoterapiaa. Karitan sanottiin parantaneen itsensä aprikoosin siemenillä. Todella vastenmielistä ja tarkoituksellista pahuutta toimittajalta.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/10/15/ainoa-tunnettu-aine-joka-hyokkaa-suoraan-syopasoluja-vastaan-moni?utm_source=twitter-share&utm_medium=social

Valitin asiasta. Sain jonkun YLE:n pikkupomon kimppuuni, joka uhkasi minua oikeudenkäynnillä parjatessani heidän pyhää toimittajaansa. Valitin asiasta myös Julkisen sanan neuvostolle. Heidän mukaansa Gardberg oli toiminut journalistisesti oikein. Gardberg sai ansioistaan peräti Topelius-palkinnon.

Seuraavaksi otti netin kautta yhteyttä toimittaja Satu Vasantola Helsingin Sanomista. Hänen toimintatapansa oli sellainen, että sain eri kysymykset kuin hänen valitsemansa "asiantuntijaraati". Hän ei kertonut, ketiä oli mukana. Jutusta kävi sittemmin kävi, että yksi mukana olleista oli Pirjo Ilanne-Parikka, joka junaili Diabetesliiton hyökkäyksen minua kohtaan.

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000005932658.html

Kun lukee noiden "asiantuntijoiden" mielipiteitä, ei yksikään näytä ymmärtävän, mitä kirjallani haluan sanoa. Kirjan yksinkertainen sanoma on, että koko terveydenhoidon hoitosuositukset sekä ravintosuositukset perustuvat väärennökseen ja että on mahdollista hoitaa asiat toisella tavalla, joka on tehokas ja halpa. Tämä tietysti romauttaisi lääke- ja ruokateollisuuden keskeiset ansaitsemistavat ja sitähän ei voida sallia, sillä nuo kaksi pitävät mediaa pystyssä.

Satu Vasantola oli tullut Hesariin Mediuutisista. Hän on lääketeollisuuden asialla. Samainen Mediuutiset palkitsi Knuutin oikean tiedon levittämisestä. Vasantola kuuluu todennäköisesti terveystoimittajiin, joiden jäsenlista ei jostain syystä ole julkinen. Näiden toimittajien tarkoituksena on opettaa oikeaa oppia kansalle ja tyrmätä kaikki muu. Toimittajat matkustavat, syövät ja juovat lääketeollisuuden piikkiin ja saavat kaikenlaista muutakin mukavaa siinä ohessa. Tätä kutsutaan oikeaksi journalismiksi.

https://terveystoimittajat.fi

Median hyökkäys oli käsittämätön. Milloin mistäkin ilmestyi juttu minusta kuin jostakin suurrikollisesta. Huvittavin juttu oli Hesarin kulttuuritoimituksen päällikön Antti Majanderin artikkeli, missä hän lyttää kirjani. Ilmiselvästi Majander ei ole lukenut kirjaani:

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005967223.html

YLE uutisoi minusta tiheään tahtiin. Pääsin samaan kastiin kuin Trump ja Putin, mistä olen ylpeä. Kuka muu suomalainen on saanut koko Suomen eliitin ja median sekaisin. Mutta se on varmaa, että olen oikeassa. Jos olisin väärässä, media olisi ollut täysin hiljaa. Tämä jatkuu edelleen. Nyt jo Otavakin on heittänyt oman kirjailijansa susille. Otavamedian Seura -lehti julkaisi mainitsemani käsittämättömän artikkelin minusta. Se ei ole mikään ihme, sillä Otavan toimitusjohtaja Tero Koskinen on samalla sensuurilaitoksen johtaja tai kauniimmin sanottuna mediapoolin johtaja.

Sain viestin lukijalta, joka on ollut kirjeenvaihdossa YLE:n maakuntatoimituksen päätoimittajan kanssa. Ensimmäistä kertaa he myöntävät sensuurin. Lukija oli kommentoinut uutisointia YLE:n FB-sivuilla. Hänen kommenttinsa oli poistettu.

Päätoimittaja vastasi näin: "Meidän journalistinen etiikka on uskaltaa kysyä ja kyseenalaistaa, PAITSI jos asia koskee ilmasto- tai terveysasioita. Silloin meidän kuuluu puoltaa viranomaisten asiantumukseen perustuvia lausuntoja."
Hän siis myönsi, etteivät he saa tutkia näitä asioita puolueettomasti. En kerro, mistä toimituksesta on kysymys, sillä haluan suojella päätoimittajaa hänen rehellisyytensä takia.

Akateeminen kirjakauppa oli ainoa, joka tuki minua. Roskasakin vaatiessa kirjani täydellistä sensurointia, ilmoitti se julkisuuteen, että Akateemisen kirjakaupan tarkoituksena on myydä kirjoja eikä sensuroida niitä. Sen sijaan Otavan johto sekosi paineen alla. S- ja K-kauppa ilmoittivat sensuroivansa kirjani. Tuolloin Juha Sipilä oli pääministeri ja Pekka Puska kansanedustaja. Molemmat Kepusta, joka käytännössä määrää, mitä osuuskauppa saa myydä.

Vaikuttaa siltä, että pitääkseen työpaikkansa on jokaisen toimittajan tölväistävä minusta jotain.

Knuutia on yritetty nostaa sankariksi. Jopa toimittajat Tastula ja Päivärinta räpyttelivät ihastuksesta tämän uuden virallisen gurun edessä.

Kun puhutaan väärästä tiedosta, on Juhani Knuutin kirja loistava esimerkki valehtelusta, väärennöksistä ja virheistä. Knuutilta ilmestyi hiljattain kirja "Kauppatavarana terveys". Avustajina ja faktantarkastajina Knuutilla ovat olleet Reijo Laatikainen Pauli Ohukainen ja Knuutin lempipoika, tunnettu trolli, hammaslääketieteen opiskelija Vladimir Heiskanen. Sekä Laatikainen että Ohukainen ovat molemmat tohtoreita (eivät lääkäreitä), Ohukainen on myös Skepsiksen kantavia voimia.

Christer Sundqvist, tohtori hänkin, on ottanut urakakseen selvittää, mitä tuo Knuutin opus todella sisältää. Tätä kirjoittaessa Christer on löytänyt 74 virhettä ja valetta kirjasta. Tutkimus jatkuu. Christer on otsikoinut bloginsa "Kauppatavarana asennevamma", sillä Knuuti on hyvin asenteellinen. Linkistä voi seurata, miten Christer edistyy työssään:

https://turpaduunari.fi/kauppatavarana-asennevamma/

Myös tohtori Pauliina Aarva on intoutunut kirjoittamaan Knuutista.

https://liinanblogi.com/tag/juhani-knuuti/

Siinä meillä on skeptikkojen ylistämä ja toimittajien ihailema professori, joka on suomeksi sanottuna jäänyt kiinni valehtelusta, paskan puhumisesta ja median vedätyksestä. Knuuti on alkanut siivota blogejaan Turun Sanomissa yrittäen siten peitellä sanomisiaan ja väitteitään


SKEPSIS ry

Wikipedia "Skeptismi on oppi, jonka mukaan ihminen ei voi saavuttaa varmaa tietoa. Skeptismiin kuuluu selitettyjen ilmiöiden teorioiden paikkansapitävyyden kyseen-alaistaminen ja epäily jotakin asiaa kohtaan. Skeptismi on oppi, jonka mukaan varma tieto ei ole ihmiselle saavutettavissa aistien rajallisuuden johdosta."

Lisäisin vielä tuohon, ettei varma tieto ole myöskään saavutettavissa ihmisen rajallisen psyyken takia.

On tavallaan ironista, että Wikipediassa asia ilmaistaan näin, sillä koko sivustoahan hallinnoi skeptikot ja he mollaavat, jokaisen, joka poikkeaa virallisesta uskonnosta. Asian voi jokainen todeta selailemalla Wikipedian sivuja niiden kohdalla, jotka poikkeavat valtavirtauskonnosta. Tuo joukko muuttunut tuon määritelmän irvikuvaksi. Heistä on tullut perimmäisen totuuden tietävä sakki, joka ei salli poikkeavia ajatuksia. Kaikki muu, mikä ei sovi tämän joukon rajalliseen tajuntaan, on tuhottava.

Skepsis on organisoitu rikollisjoukko, jonka ase on vihapuhe ja vääristely. Vuosittaisen HuuHaa -palkinnon jakaminen on jos mikään ihmisten leimaamista ja aitoa vihapuhetta.

Kun selaa Skepsis ry:n sivuja, ei voi kuin hymyillä säälistä. Minuun kohdistuneen hyökkäyksen aikana Skepsis ry:n hallitus 2018 oli seuraava:

Puheenjohtaja chairman@skepsis.fi (hoitaa myös internet-postituslistat) :

Otto J. Mäkelä. Tietoturva-alalla

Varapuheenjohtaja vice-chairman@skepsis.fi:

Denis Galkin valtiovarainministeriön tietosuojavastaava

Hallituksen muut jäsenet:

Ville Aarnikko. Master of Ceremonies suomeksi seremoniamestari

Juha Leinivaara. Akaan Aika, kelloseppä

Santtu Puukka. Kynäruiskumaalari, elämän korkeakoulu

Osmo Tammisalo. Tietokirjailija

Mikko Ville Valjento. Digitaalisen median asiantuntija, yrittäjä

On todellinen vitsi, että tuollainen joukko määrää, mikä on tutkittua tiedettä ja mikä ei. Jäsenistö on suunnilleen samaa porukkaa. Taustalla on sitten tieteellinen neuvottelukunta, jossa mukana on joitakin professoreja, joiden pakkomielteinen elämäntehtävä on todistaa, ettei Jumala ole olemassa ja kaikkea muutakin maailmaa mullistavaa. Kuten jo hallituksen jäsenistä käy ilmi, on myös jäsenistössä yliedustus it-alan osaajia. Tämä herättää miettimään, mistä oikein on kysymys. Ihmetystä herättää, miksi valtionvarainministeriön tietosuojavastaava Galkin on mukana tässä organisoidussa trollijärjestelmässä. Eikö hän ole turvallisuusriski valtion virastolle, vai onko valtiovalta mukana tässä trollijärjestössä.

Alun perin tämä skeptikkoliike syntyi Iso-Britanniassa. Aluksi kyse oli Pubsceptics- eli kapakkaskeptikoista, joiden tarkoitus oli muokata yleistä mielipidettä suuntaan tai toiseen. Näitä kaiken tietäviä viisastelijoita löytyy joka kaljakuppilasta Suomestakin. Brittisuunsoittajat olivat organisoituja. He saivat maksun jokaisesta päivän viestistä, joka saattoi koskea politiikkaa tai kilpailevan firman tuotteita. Monet urbaanilegendat ovat peräisin näiltä tyypeiltä. Muistan yhden tällaisen legendan ennen nettiaikaa. Huhu kiersi kertoen, että Life-tupakka sisältää sinihappoa. Ihmiset pelästyivät ja tuotteen menekki romahti.

Nykyisin asia hoidetaan organisoidusti ja ammattimaisesti netissä. Tässä sitten herää kysymys, että kuka maksaa Skepsiksen toiminnan. Olen tsekannut Skepsis ry:n tilitiedot, jotka osoittavat, että kyseessä on persaukinen puulaaki. Oheisena vanhan ystäväni Elina Hytösen blogi skeptikoista kertonee paljon mistä on kysymys:

https://www.elinahytonen.fi/2019/05/skepsis-tieteen-korruptio-ja-luontaishoitojen-vaino/

Tyypillistä skeptikoille on, että heidän kohteenaan on, joko yksittäinen ihminen, tai pieni joukko ihmisiä, joiden elämän-näkemystä ja toimintaa skeptikot eivät hyväksy. Pieniä ihmisiä on helppo tuhota. Skeptikot eivät koskaan kritisoi lääketeollisuuden todella törkeitä tutkimusväärennöksiä eivätkä myöskään ruokateollisuutta, joka pääsääntöisesti tuottaa sairauksia synnyttäviä ruokia. Kuten Elinan ansiokkaasta blogista käy ilmi, nämä kaksi suurinta pahaa ovat skeptikkojen taustalla. Skeptikot antoivat 2019 kiitospalkinnon professori Marina Heinoselle, jonka professuuri on ruokateollisuuden lahjoittama. Heinonen on paasannut mediassa täysin kritiikittömästi ruuan lisäaineista, joista Heinosen mielestä ei ole mitään terveyshaittoja, vaikka kasvava tutkimuksellinen tieto osoittaa aivan päinvastaista. Antaessaan palkinnon Heinoselle skeptikot osoittivat typeryytensä ja todelliset tarkoitusperänsä, että Big Pharma ja Food heiluvat taustalla.

Skeptikot aloittivat hyökkäyksen minua kohtaan jo ennen kirjan ilmestymistä. He uhkailivat Otavaa antavansa HuuHaa - palkinnon yhtiölle, jos kirjani Lääkkeetön Elämä julkaistaan:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7802161f-69c4-4f5d-810a-19ec93b4cc96

Kun kirja julkaistiin, sai Otava HuuHaa -palkinnon kirjani johdosta.

Skeptikot hyökkäsivät koko 2018 syksyn. Yhtenä päivänä saattoi FB-sivuilleni ilmaantua toistasataa skepsisläistä, joille oli opetettu sama lause "kirjasi vilisee virheitä". Kului aikaa deletoida tuo sakki, mutta seuraavana päivänä ilmaantui sama määrä näitä peräkammarin dorgia saman viestin kanssa. Kun sitten kirjoitin asiasta somessa joutuneeni hyökkäyksen kohteeksi, tuli taas satakunta tyyppiä toistaen lausetta: "Älä uhriudu" mikä taas teetti turhaa työtä. Mielestäni Otto J Mäkelä ja Denis Galkin ovat vastuussa kaikesta tästä asemansa puolesta. Sittemmin hyökkäykset ovat vaimentuneet ja loppuivat kuin käskystä COVID-19 myötä. Ilmeisesti pelko iski näiden äidin poikien ja heitä ihailevien mimmien pöksyihin.


MUUT TROLLIT

Vladimir Heiskanen on hammaslääketieteen opiskelija, joka on trollanut minua vuosi kausia. Heiskanen on patologisen läheinen ystävä Knuutin kanssa. Hän on tehnyt listan kirjastani löytämistään "virheistä". Toinen virheiden kaivaja on kuntosaliyrittäjä Olli Haataja. Molemmat katsovat olevansa päteviä moiseen. Kirjoitin aiheesta blogin, joka avautuu oheisesta linkistä. Erikoista oli, että virheluettelot olivat valmiina ennen kuin itse kirja oli julkaistu. Ilmeisesti joku Skepsiksen taustaprofessoreista oli saanut käsikirjoituksen Otavalta. Muuta selitystä siihen ei ole.

https://www.anttiheikkila.com/blogi/temppu-ja-miten-se-tehtiin/

Mutta tukeakin löytyi kaaoksen keskellä. Filosofian tohtori, terveystieteiden dosentti Pauliina Aarva vertasi minua jopa Lutheriin:

https://liinanblogi.com/2019/02/09/antti-luther-heikkila-kumoksellinen/

Yksi pahimmista trollijoukosta löytyy FB:n suljetulta sivulta Terveystyhymät. Niistä porukoista on tullut jopa murhauhkauksia.

https://www.facebook.com/groups/238419732879398

Sivustosta vastaa Jussi Riekki, joka tietääkseni on vegaani.

LÄÄKÄREIDEN NYKYTILANNE JA TULEVAISUUS

Kyselyjen perusteella USA:ssa noin 50% lääkäreistä on kokenut burn outin ja määrä on kasvussa. Sama luku koskee myös lääketieteen opiskelijoita, joista 10% on harkinnut itsemurhaa. Itsemurhariksi on oleellisesti korkeampi muuhun väestöön verrattuna. Naislääkäreiden riski on kaksinkertainen mieslääkäreihin verrattuna. BMJ:n artikkelin mukaan Briteissä 55% lääkäreistä on kokenut burn outin. Erityisesti tämä koskee yleislääkäreitä, jotka on alistettu toimimaan uhanalaisina lääketeollisuuden etäpäätteinä. Omien aivojen ja kokemuksen käyttö on kielletty. Yleislääkäreillä on 99%:n riski saada burn out. Briteissä on myös arvioitu lääkäreiden itsemurhia, joita on arvioitu olevan 2-5 kertaa enemmän verrattuna normaaliväestöön. Alkoholin ja huumaavien lääkkeiden käyttö on hyvin yleistä lääkäreiden parissa. Lääkäreiden ylin kasti on sidoksissa lääketeollisuusteen. Samoin lääkäriliitot, jotka syövät lääketeollisuuden pöydästä. Liitot eivät auta vaan ilmiantavat kaikki itsenäisesti ajattelevat lääkärit viranomaisille. Suomesta näitä lukuja ei löydy. Jos haluaa päästä potilastyön kurimuksesta, on myytävä sielunsa jollekin ryhmälle, jonka ainoana tehtävänä on toistaa nollatutkimuksia. Ne toistavat samaa mantraa, että rasva on vaarallista, sokeri terveellistä ja jokaisen pitää syödä statiineja. Suomesta ei löydy tutkimuksia lääkäreiden pahoinvoinnista. Vanha kollega sanoi kerran, että jos et pärjää kliinisessä työssä, pyri ylilääkäriksi, jolloin voit potkia muita. Juuri tämä lääkäreiden ylin kasti on tuhoamassa koko perinteisen lääkärin työn.

Nuorille neuvoksi: älkää ihmeessä menkö lääketieteelliseen, jos haluatte säilyttää mielenterveytenne ja elää normaalin elämän. Kaiken lisäksi liksat tulevat romahtamaan työn automatisoinnin myötä. Lääkärit eivät enää hoida potilaita vaan lääketeollisuuden etuja. Mitään muuta ei hyväksytä.

Edellinen Seuraava