Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 24.10.2011

VIELÄ VITAMIINEISTA

Roskatutkimuksen jälkeen isoveli ei hellittänyt. Hesari kokosi ilmeisesti Bilderbergin ohjeistamana tavanomaiset taantumuksen dosentit yhteen miettimään, ovatko lisäravinteet tarpeen. Hesarihan on luopunut journalismista ja keskittyy vain tietyn maailmakatsomuksen istuttamiseen Suomen kansaan. Artikkelin sisältö oli ennalta määrätty, sillä ketään vitamiineja puolustavaa ei ollut haastateltu sunnuntain 16.10. lehteen.

Tarkastellaanpa noita ”asiantuntijoita”. Mikael Fogelholm oli tietysti päällimmäisenä. Hänellä on kanttia sanoa mitä tahansa, vaikka ei ole lääkäri. Suvi Virtanen on THL:sta ja Ursula Schwab Itä-Suomen terveysopistosta, siis siitä laitoksesta, mistä tuo alle riman jäänyt tutkimuskin oli peräisin. Schwab on tutkinut leipää ja tavanomaisia viralliseen dogmiin kuluvia asioita. Yhtään vitamiineihin liittyvää tutkimusta ei häneltä löydy. Suvi Virtanen on tutkinut asioita, joilla pääsee THL:n suojatyöpaikkaan. Yksi D- vitamiiniin liittyvä tutkimus häneltä löytyy. Kaikkia kolmea yhdistää omnipotenssi. Titteli ja asema oikeuttaa viisauteen, joka kattaa kaiken. Toinen kaikille yhteinen seikka on, että he eivät tiedä mitään potilastyöstä ja ihmisten kärsimyksestä. Aika on mennyt papereita tuottaessa, mutta sillähän ei ole merkitystä.

Yksipuolisuus sokaisee. Ursula Schwabilta on jäänyt lukematta se mitä on tutkittu omassa talossa. Tutkimus toteaa, että C-vitamiinin puute lisää huomattavasti riskiä saada sydäninfarkti.

www.bmj.com

C-vitamiinin puute on yksi sydäntautien keskeisimmistä syistä, mutta tieto häiritsee miljardibisnestä, josta noille kolmelle tippuu tutkimusropoja.

Samasta aiheesta lisää. C- ja E-vitamiinit edistävät potillaan toipumista sydäninfarktista, mihin yleensä tarjotaan pelkkiä statiineja.

www.bmj.com

Suvi Virtaselle sellainen ehdotus, että kun on tutkinut sitä sun tätä, niin voisi laittaa mietintämyssyn päähän ja alkaa ajatella, mitä todellisuus kertoo, eikä sitä mitä papereihin painettu manipuloitu todellisuus julistaa.

www.iltalehti.fi

Lapset sairastuvat, kiitos Suvi Virtasen, jonka toimialaan tämän asian hoito ja ehkäisy kuuluu. Kliinistä työtätekevien lääkäreiden pinna alkaa kiristyä moisesta. THL on pettänyt ihmisten luottamuksen.

Mikael Fogelholm on ehkä lukenut C-vitamiinista jotain, kun itse käyttää sitä artikkelin mukaan, mutta tavallisen tapaansa valehtelee sanoessaan, että C-vitamiini lisää virtsakiviä, mikä ei ole totta. Fogelholm on alkanut osoittaa opportunismin merkkejä suhteessa vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Pian hän varmaan kertoo keksineensä koko jutun.

www.mtv3.fi

Kun mietitään vitamiinien merkitystä, niin se on suuri uhka lääketeollisuudelle ajatellaanpa vaikkapa D-vitamiinia, jota tuo sakki on vastustanut henkeen ja vereen. Ihmiset kärsivät kroonisesta niin C- kuin D-vitamiininkin puutteesta, mutta se ei huoleta tuota sakkia. Tärkeintä on, että vitamiinien puutostauteja hoidetaan lääkkein eikä vitamiinein.

Lääketeollisuus kehittelee koko ajan patentoitavia vitamiinien kopioita. Foolihapon ja D-vitamiinin korvikkeet ovat jo markkinoilla, ja niitä saa vain lääkärin reseptillä. Lisää on varmaan tulossa. Tästä on pohjimmiltaan kysymys koko vitamiiniasiassa.

Vitamiinien käyttö on arkipäivää omassa praktiikassani. Niillä todellakin voi parantaa ja auttaa ihmisiä. Harvardissa tehdyn randomisoidun vitamiinitutkimuksen mukaan vitamiinihoito vähensi AIDS -kuolemia 27 %.

www.nejm.org

Kehitysmaissa yksinkertainen A-vitamiinilisä pelastaa satojatuhansia lapsia vahvistamalla heidän immuniteettiaan ehkäisemällä infektiota. Pitäisikö sen sijaan altistaa nuo onnettomat massarokotuksille?

www.ncbi.nlm.nih.gov

Miten on Fogelholm, Schwab ja Virtanen? Kiellättekö tämänkin toivon noilta ihmisiltä? Median tulisi herätä. Miksi moiset saavat tilaa julkisuudessa, he kun todellisuudessa vedättävät ja manipuloivat todellisuutta? Nuo tyypit pitäisi pistää todellisiin töihin.

Voista on tullut suosittua. Porvoon K-kaupassa oli tehty kokonainen alttari Kulta-Florasta, mutta yhtään pakettia ei ollut mennyt. Sen sijaan vastapäisen voitiskin luona oli pientä jonoa ja tavara oli uhkaavasti huveta.

www.yle.fi

Tutkijalääkäri Ari Palomäki on pahoillaan ja saarnaa voita vastaa argumentein, jotka on aikoja sitten todettu paikkansa-pitämättömiksi. Kaiken lisäksi hän varoittelee hiilareiden rajoittamisesta. Kuin pappi, sillä tuo ei ole asiansa osaavan lääkärin puhetta. Elimistö (maksa) tekee kaiken tarvittavan sokerin, mikä asia Palomäeltä on jäänyt lukematta valmistautuessaan aikoinaan fysiologian tenttiin.

www.yle.fi

Artikkelin yhteydessä oleva kuva on huvittava, sillä ehkä tietoisesti tai tiedostamattomasti kuvaan on päässyt taulu, jossa puhutaan erään elimen jäykkyysongelmista. Kansan mukaan kun se seisoo, niin seisoo samalla miehen järkikin.

Paljastui sitten sekin asia miksi ravintolaruoka on niin huonoa.

www.yle.fi

Emme syö usein ulkona. Olimme tässä taannoin Michelin -tähdellä varustetussa ravintolassa Uudenmaankadulla, kun halusimme tarjota jotain erikoista ystävillemme. Halusin, että annoksessa mainittu perunapyrée muutetaan vihanneksiksi. Kun annos sitten tuli pöytään, niin lautasella oli pieni siivu porkkanaa. Ilmeisesti ravintolakoulussa ei ole opetettu, mikä ero on juureksilla ja vihanneksilla, mutta tähtiä tulee siitä huolimatta. Elämme todellakin brändättyä lumetodellisuutta.

Ranskassa on tulossa presidentin vaalit. Yksi viran tavoittelijoista on herra nimeltä François Hollande. Hänellä on ollut paha taipumus mättää patonkia kunnolla muun ruuan kustannuksella niin, että läskit jo lotisivat. Mies teki parannuksen. Jätti leivän ja söi muuta ruokaa, ja ihmeitä tapahtui. Että Ranskan maallakin on alettu ymmärtää vhh:n päälle.

Edellinen Seuraava