Käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi)
Salasana

BLOGIARKISTO

Aihesanalista

© 2012-2021 Tekstit Antti Heikkilä
Powered by NettiSite


Kirjoitettu 06.10.2014

VOI SUOMI-PARKAA

Maailma on muuttunut erikoiseen suuntaan. Valtion erityissuojeluksessa ovat homot, transut ja maahanmuuttajat. Jos joku uskaltaa kritisoida, häntä pidetään menneisyyden jäänteenä tai jopa rasistina. Valtiovaltahan on jumalallisessa viisaudessaan kriminalisoinut kaiken kritiikin, ja ennen kaikkea keskustelun. Samalla kuitenkin ihmetellään, että ihmiset alkavat äänestää väärin. Valtiohan ei ajattele työttömiä vaan ajaa muita agendoja ja vaatii, että ihmisten pitäisi kasvaa superymmärtäjiksi tilanteessa, jossa oma tulevaisuus on epävarma ja pelottava. On helppo asua eteläisessä Helsingissä ja olla maailmaa syleilevä filosofi, kun "pappa betalar", eikä somalin naapurina tarvitse asua.

Tavallinen ihminen on poliitikkojen mukaan aina väärässä ja tarvitsee ohjausta ylempää koski se sitten mitä tahansa elämän aluetta tahansa. Samalla poliittinen järjestelmä on vieraantunut täysin ihmisen arkipäivästä. Politiikka on kuollut. Tilan on vallannut narsistien joukko, jonka ainoa tarkoitus on keikkua esillä hinnalla millä hyvänsä. Kaikki on kaupan, kunhan itse pääsee eduskuntaan tai hallitukseen.

Tässä näennäisessä vapauden ja tasa-arvon illuusiossa elää ihmisryhmä, jota voi vapaasti potkia - vieläpä valtiovallan ja professoreiden täydellä siunauksella. He ovat niitä ihmisiä, jotka ovat valinneet itselleen sopivimman elämäntavan, jolla hoitaa terveyttään. Nämä ihmiset kuuluvat samaan rupusakkiin kuin rasistit, homojen vihaajat ja muut änkyrät, jotka eivät ymmärrä korkeampaa totuutta.

Ruoka on asia, joka saa ihmiset hyppimään seinille. On todella merkillistä, että jonkun ihmisen ruokavalio aiheuttaa aggressioita ympäristössä. Kansakunta on kyykytetty pelkäämään kuolemaa ja auktoriteetteja. Ylemmän tason ratkaisut ovat typerryttävän yksinkertaisia. Tarjotaan pyhää pilleriä ja margariinia, joka alentaa kolesterolia. Marketin kassajonossa näkee mummoja, joiden ostoskärry on lastattu roskalla, mutta kaiken roinan seasta pilkottaa Flora- tai Benecol-rasia kuin kultainen risti ketjuissa rinnalla anoen, että armahda minua syntistä. Ikääntymisestä on tehty riskitekijä, jota pitää hoitaa. Siksi kahdeksan- ja yhdeksänkymppisille tarjotaan statiineja. Jos kieltäydyt lääkkeistä, kieltäytyy järjestelmä hoitamasta näitä potilaita.

Pelottelu on johtanut DDR:n tyyppiseen yhteiskuntaan, missä jokainen kyttää toistensa elämäntapoja. Viranomaisten pöydät notkuvat valituskirjelmistä. Työpaikoilla kiusataan ihmisiä, jotka ovat valinneet itselleen sopivan ruokavalion. Vanhemmilta on riistetty oikeus hoitaa lastaan. Rokotusteollisuus piikittää nuoria tyttöjä vanhempien lupaa kysymättä. Tarhat ja koulut tarjoavat roskaruokaa, johon vanhemmat eivät voi vaikuttaa, vaikka lapsi ripuloisi verta. THL on määrännyt, että tarvitaan lääkärintodistus, jos haluaa muuttaa lapsen ruokavaliota. Lääkärit kieltäytyvät kirjoittamasta todistuksia, kun se ei kuulu Käypä hoito -suosituksiin. On siten luotu järjestelmä, joka pyörii itsekseen ja johon ei kukaan voi vaikuttaa. Ainoat, jotka hyötyvät, ovat lääke- ja ruokateollisuus.

Olen saanut paljon sähköpostia, ihmisiltä jotka ovat kokeneet kiusallisiksi tuttavien tapaamisen. Kahvipöydässä tarjotaan vaikka väkisin pullaa henkilölle, jonka suoli räjähtää gluteiinista: "Kyllähän sitä vähän voi aina maistaa". Tilanne on aivan sama kun kieltäytyy alkoholista. "Mitä, onko sinulla joku ongelma vai mitä? Kyllähän sitä aina vähän voi ottaa." Todellisuudessa nämä ihmiset eivät ajattele vierastaan, vaan kutsuvat kylään, jotta itse saisivat tekosyyn syödä pullaa ja juoda viinaa. Pullistit ovat kuin alkoholisteja, jotka keksivät syitä voidakseen jatkaa entiseen tapaan.

Elämänmuutos koskee kaikkea, mikä koskee elämää, eikä vain yhtä asiaa kuten alkoholia tai sokeria. Kaljaremmille on tyypillistä, että jos joku raitistuu, niin hän ei ole enää ystävä. Sama koskee pullansyöjiä. On vain tehtävä reilu remontti kaiken suhteen, jotta voi kulkea omaa polkua. Vapautta ei voi saada, vaan sen eteen on taisteltava. Ystävä on sellainen, joka ajattelee sinun parastasi. Tämä on yksinkertainen totuus. Todelliset ystävät tukevat muutosta eivätkä kritisoi. Kun luopuu vanhasta, saa monin kerroin parempaa tilalle. Kannattaa kuunnella omaa kroppaa ja jättää kaikki muu. Oma kroppa kertoo totuuden.

On hauska selata uutisia. Hesarin juttu "Vaihtoehtoja riittää - mikä on terveellisintä punaista lihaa." Juttuun oli otettu mukaan lihanvastustaja Fogelholm ja sitten kaivettu jostakin syytinkiläiskerhosta vanha rasvattomuuskaartin emeritusprofessori Antti Aro. Valitettavasti molemmat puhuvat läpiä päähänsä. Toinen Hesarin juttu käsitteli myös lihaa ja kysyy "Osaatko syödä terveellisesti?" Se oli täysin ala-arvoinen ja tendenssimäinen juttu. Lukijoille voin sanoa, että asia on juuri päin vastoin. Meidän tulisi syödä rasvaisia ja runsaasti sidekudoksia sisältäviä ruhonosia. Myös sisäelimet ovat olennaisen tärkeitä ravinnelähteitä. Kaiken lisäksi ne ovat halpaa ruokaa. Alkuperäiskansat etenkin nomadit ovat syöneet aina ensiksi sisäelimet ja luuytimen. Lihan he ovat kuivattaneet pahan päivän varalle. Maksa on superruokaa ja sisäfilee sitä vastoin pula-ajan tavaraa tässä mielessä. Käsittelen asiaa enemmän seuraavassa kirjassani Heikkilän keittokirja, joka tulee ulos Helsingin kirjamessujen aikaan lokakuun lopulla.

Aila Rissanen, joka on osa tätä harhautusta, on myös siirtynyt tähän lihanvastustajien kuoroon. USA:ssa tehdyn tutkimuksen mukaan suoliston bakteeritasapainon häiriöt voivat vaikuttaa syömiskäyttäytymiseen. Tämä ei ole mikään uusi asia, sillä on jo pitkään ollut selvää, että suoliston terve bakteerikanta vastaa noin 60-70 %:sti koko kehon immuniteetista, jonka häiriöt johtavat vaikka mihin. Rissanen puhuu antibiooteista, mikä on oikein, mutta sitten hän vetää lihan mukaan kuin jonkin saatanan. Naurettavammaksi ei professorin ajatuskulku voi mennä. Lihalla ei asian kanssa ole mitään tekemistä. Sokeri, liika hiilihydraatti, tärkkelys ja kasvirasvat ovat perussyy bakteeritasapainon häiriöön, mutta siinähän astutaan ison rahan varpaille. Mutta se, mistä ei haluta puhua on, että hiilarit aiheuttavat syöpää. On osoitettu, että sokerilla ja tärkkelyksellä on selvä yhteys etenkin rintasyöpään. Pasta ja pitsa ovat etenkin naisille kohtalokasta ruokaa. Hiilihydraatit nostavat IGF-1:tä ja insuliinia, jotka molemmat lisäävät syöpäriskiä. Kohonnut insuliini lisää myös lihavuutta ja sydäntautia. Professoreilta on kadonnut tietoisuus yhteiskunnallisesta vastuusta ajaessaan asioita, jotka aiheuttavat sairautta. Rissanen ei sääli kanssasisariaan.

Olisi vihdoinkin selvitettävä näiden ravintoprofessoreiden jääviys, sillä iso raha pitää heidät liikkeellä. Yksi palkollisen palveluista rahoittajille on toimia nonsensen lausuntoautomaattina median suuntaan. Siten saa rahaa, jotta voi jatkaa A4-saastetta. Jos näiden "asiantuntijoiden" taustoja selvitettäisiin, heidän väitteensä ei ohittaisi edes alioikeuden seulaa, sillä mitään heidän väitteistään ei ole todistettu oikeaksi. 10 000 tutkimusta on myytti, joka tyypillistä kaikille uskonnoille. Nämä professoripiispat vaanivat jokaista, joka uskaltaa kyseenalaista pyhyyden perusteita. Avoimeen yhteiskuntaan kuuluisi edes kertoa, kenen joukossa seisoo - ihmisten vai suuren rahan.

Ravintoasia, jos mikään osoittaa, mitä tarkoittaa kun suurteollisuus alkaa sponsoroida yliopistoja. Korruptiosta ei synny mitään todellista uutta. Ravintoasioissa syvimmällä uivat Helsingin ja Kuopion yliopisto. Onneksi on Tampere, joka kulkee aivan omia teitään. Korruptioprofessorit toimivat täysin itsekkäästi, vastoin yleistä etua ja jopa epäisänmaallisesti. Miksi meidän pitää resonoida suuryhtiöitä, kun voisimme rakentaa jotain täysin omaa, joka kaiken lisäksi loisi myös pysyviä työpaikkoja. Totuus on, että ilman nautakarjaa Suomea ei olisi koskaan rakennettu. Sellaiset henkilöt kuin Jussi Huttunen, Pekka Puska, Mikael Fogelholm, Ursula Schwab ja kaikki perässähiihtäjät ovat tehneet kaikkensa, jotta karjatalous tuhottaisiin tässä maassa. Schwabin hellimä rypsiöljymyyttikin on romahtanut, sillä rypsiä on kasvatettu myrkyin, jotka on nyt kielletty. Tilalle on tuotu rapsi, joka alkuperästä ei kukaan tiedä. Suurin osa maailman rapsista on GMO:ta

Olin puhumassa viime Jouluna Posion kunnantalolla diabeteksesta. Ulkona pyrytti melkoisest, mutta tuiskusta huolimatta luomuviljelijä Markku Kuha oli päättänyt tulla paikalle vaikka asui vaajaan sadan kilometrin päässä Ranualla. Hän halusi kiittää minua ja toi lahjaksi laatikollisen itse viljelemiään luomujuureksia. Markku oli saanut idean kirjoistani aloittaa luomuviljely tilallaan. Tilan koko on viisi hehtaaria, mutta pienestä koosta huolimatta tila elättää hyvin Markun koko perheen. Viljelyn lisäksi Markun perhe elää luontaistaloudessa kalastaen, metsästäen ja marjoja poimien. Heillä on myös kyyttökarjaa ja lampaita. Markku tekee myös taidetta. Tämän kaiken professorit haluavat tuhota. Ehkä syynä ei ole pelkästään ruoka vaan myös se, että Markku elää vapaana. Järjestelmä ei halua vapautta vaan järjestystä. Uskomatonta, että vaivaiset viisi hehtaaria ja vapaus. Markun tuotteet menevät kuin kuumille kiville. Ei tarvita isoja mainoksia, sillä sana kiertää.


Blogin aihesanat:
10 000 tutkimusta, aggressio, Aila Rissanen, alkoholi, antibiootti, Antti Aro, auktoriteetti, Benecol, diabetes, elämänmuutos, emeritus, Flora, gluteiini, GMO, Heikkilän keittokirja, Helsingin yliopisto, HeSa, Hesari, hiilihydraatti, homo, IGF-1, ikääntyminen, insuliini, Jussi Huttunen, kaarti, kalja, karjatalous, kasvirasva, keskustelu, kirjamessut, kiusaaminen, kolesteroli, korruptio, koulu, kritiikki, kroppa, Kuopion yliopisto, Käypä hoito, liha, lihavuus, luomuviljelijä, luontaustalous, lääke, maahanmuuttaja, mainos, maksa, margariini, Markku Kuha, media, Mikael Fogelholm, myrkky, narsismi, narsisti, nomadi, nuoret tytöt, pasta, Pekka Puska, pelottelu, pilleri, pitsa, poliittinen järjestelmä, Posio, professori, pulla, pullisti, raitis, rapsi, rasisti, remontti, rintasyöpä, rokotusteollisuus, ruhonosa, ruoskaruoka, rypsiöljy, sidekudos, sisäelimet, sisäfilee, sokeri, statiini, suoliston bakteeritasapaino häiriö, Suomi, sydäntauti, syöpä, Tampereen yliopisto, tarha, tasa-arvo, transu, työtön, tärkkelys, Ursula Schwab, uskonto, vapaus, viina

Edellinen Seuraava